Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Amber

Ale suma sumarum dobrze te tynki zrobili, a ze tak długo......

Widocznie bardzo im sie podobała Inwestorka :lol:

no właśnie jak babeczki sobie radzicie z powłóczystymi spojrzeniami fachowców? dla nich to ciągle nowość - baba na budowie

ja jeżdżąc po budowach ostatnio musiałam się zmagać z tym żeby rozmawiano ze mną bez "ciepłych spojrzeń" i dziwnych uśmiechów i po fachowemu rzeczowo :roll:

Witaj Mikołaj

Witam w grupie. Widzę, że Wola Gołkowska rośnie w siłę.

Czy wiesz może co to za firma będzie budowała te segmenty?

Czy jest tam już jakaś tablica informacyjna z telefonem?

coś nie wychodzi mi cytowanie.

link: http://www.katalogofert.pl/katalog.php?nr=48791

Pan pochodzi z Lublina, jest właścicielem dziłki i ma zamiar rozpocząć budowę już w maju. Tylko ciekawi mnie cena. Jak dzwoniłem to krzyknoł 700 tyś.

Witam Wszystkich :)

Stawiamy obecnie domek w Uwilelinach i mamy poważny dylemat. Nadszedł czas tynków, a my niestety nikogo godnego polecenia (i co ważniejsze z wolnym terminem) nie mamy. Czy ktoś mógłby pomóc rozwiązać te nasze cierpienia?

Inna rzecz, że prawidłowo wykonanych tych tynków nie widzieliśmy, więc może udołoby się nam wprosić na obejrzenie tego dzieła? Bardzo by to nam pomoglo rozwiązać dylemat - cementowo wapiennye czy gipsowe.

Pozdrawiam

Morisset

Witam sąsiadkę.

ja też za czas jakiś (prawdopodobnie wrzesień) będę potrzebował "gipsiarzy" do wykończenia poddasza. Za czas jakiś zgłoszę się więc po namiary.

Ooooo niieeeeeee.

Dość już mam takich pracowników. Budynek, który mieli postawić w 4 tygodnie stawiali 4 miesiące :evil:

Tak tez myslalam :lol:

Na szczescie jestem juz na etapie suszenia tynkow, a moje mysli kraza coraz intensywniej nad modelami ceramiki, plytek (z tymi sie wstrzymuje, czekajac na nowe kolekcje 8) ) i innych elementow wyposazenia. Troche tego bedzie poniewaz z obecnego mieszkania nie zabieramy zadnych mebli, ani sprzetu AGD. Wszystko trzeba bedzie wiec kupic :roll:

Taaaa daaaaaa

mamy otynkowany domek :D , za dwa tygodnie podbitka.

Ekipa miodzio, stwierdziliśmy, że chyba jeszcze nie skażona :wink: , albo jakiś ewenement w tym dziale... taka miła odskocznia :)

Macie może jakieś namiary na spychokoparki w naszym rejonie ?

Swoich tynkarzy "wewnątrzlokalowych" nie polecam :evil: - jak ktoś chce zobaczyć co to znaczy spartaczona robota - to zapraszam do mnie - już i tak po poprawkach :x

My z mężem rozgrywamy to tradycyjnie: ja jestem złym policjantem a on tym dobrym.

Dokładnie jak u nas. To chyba najlepszy sposób.

Jak kobieta stara się być miła to traktują jak babę, która na niczym się nie zna. Najlepiej przestudiować sobie temat i nie dać się wpuszczać w maliny. No i huknąć pare razy :wink:

A zakochany budowlaniec to chyba najgorszy z możliwych scenariuszy :evil: .

pozdrawiam

Taaaa daaaaaa

mamy otynkowany domek :D , za dwa tygodnie podbitka.

Ekipa miodzio, stwierdziliśmy, że chyba jeszcze nie skażona :wink: , albo jakiś ewenement w tym dziale... taka miła odskocznia :)

I Ty myslisz, ze na "taaaa daaaaa" sie zakonczy? ;) Zdjecia! Czekamy na zdjecia 8) :D

Gratuluje ekipy! Ja tez od tynkow zewnetrznych i podobitki mialam dobrych i terminowych ludzi, a od wewnatrzlokalowych to juz wiecie :lol:

Swoich tynkarzy "wewnątrzlokalowych" nie polecam :evil: - jak ktoś chce zobaczyć co to znaczy spartaczona robota - to zapraszam do mnie - już i tak po poprawkach :x

Hmmm ... wspolczuwam :(