jewrioszka 17.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jewiroszka - Kto nie lubi schłodzonego szampana, piwka czy wina???? No kto? albo wódeczki ja P.S. Nic nie pisałem że nie nalezy nie korzystac z udogodnień, napisałem jedynie że zgadzam sie z Magnolią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Powiedzcie mi moi drodzy a moze bardziej do Pań pytanie, czy myślałyście o zakupie suszarki (takiej elektrycznej) do suszenia prania? Teściowa mnie namawia na taki sprzęt, mówi, że to dobrodziejstwo jest i wybawienie, szczególnie w dni słotne i błotne. Mam suszarke i nie wyobrazam sobie inaczej. Niby jak suszyc bielizne? Na sznurku? Podobnie jak z samochodem bez klimatyzacji. Ciezko sie obejsc. Tak jak z odkurzaczem centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 O. rrmi się objawiła! I dobrze mówi! Słyszałem też, że świetnie muruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ja Nie lubisz? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.05.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 niom Nic nie przebije - ciepłego bimbru w lipcowy upalny dzień na plaży pitego z pół-litrowego emaliowanego garnuszka w ilości 0,2l na raz pod kostkę razowca bez popitki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mniam - az ślinka cieknie! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 O. rrmi się objawiła! I dobrze mówi! Słyszałem też, że świetnie muruje! witam , to falszywe pogloski. Jestem tylko pomocnikiem murarza , ktory nie jest murarzem , ale muruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 17.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Łukasz, stawiamy dom w technologii tradycyjnej . Pan Adam Czajkowski specjalizuje sie w szkieletowych domach, ale jak podpisywalismy z nim Umowę w styczniu br to własnie miał wolna ekipę "tradycyjną". Zreszta polecam Wam tę firme. N Zarówno ekipa murarzy jak i cieśli - to dobrzy fachowcy. Myslący, po naszych w sumie niezbyt dobrych doświadczeniach to cud, że jeszcze trafilismy na takich ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 17.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Oj jewiroszka, jewiroszka - to widze Ty twradziel jesteś A swoja drogą to grzańce też lubie jak w dobry towarzystwie jestem:) Łukasz - jeśli chcesz popatrzec co i jak - zapraszamy, pewnie bedziemy w niedziele, bo w sobote przecież zjazd w Urzucie;) Suszarkę kupuje, nie wiem czy od razu ale kupuje i juz;))) Miejsce mam, gorzej z kasą Co do tzw "ziami", w Jeziórku gdzies wyczytałam chca juz 200 zł za 1m2. Ale ponoc jeszcze kupców za tę cene nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.05.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Oj Pineska, Pineska, a skąd tak daleko idące wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Od wczoraj mamrotam pod nosem Geberit czy Grohe, Grohe czy Geberit ... hmmmm ... Geberit ... a moze nie ... Grohe ... taki fajnym ma przycisk Aby budowlancow nam nie zabraklo http://zerg2000.astral.as/lopata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mam suszarke i nie wyobrazam sobie inaczej. Niby jak suszyc bielizne? Na sznurku? Podobnie jak z samochodem bez klimatyzacji. Ciezko sie obejsc. Tak jak z odkurzaczem centralnym Witaj Rrmi, Fajnie że jesteś. Mówisz, że bez odkurzacza centralnego to jak bez klimy w aucie? Chorobcia, a ja nie zrobiłam odkurzacza centalnego. Co do suszenia na sznurku, to... mam dużą pralnię z suszrnią na poddaszu i raczej tam będę suszyć + pralko-suszarka ( którą mam i mam nadzieję, że nic jej się nie stanie po rocznym odstaniu w garażu u znajomych) Jezier Tych ogłoszeń o ziemi jest naprawdę mało i nawet w agencjach wybór cieniutki. Szukałam ostatnio ogłoszeń o domach i jak już coś ciekawego ( tzn w przyzwoitej cenie) znalazłam, to ogłoszenie już dawno nieaktualne. Może skoro ceny ziemi i materiałów budwlanych tak rosną, to ceny mieszkań w Wwie zaczną spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 AmberWind Geberit...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Może skoro ceny ziemi i materiałów budwlanych tak rosną, to ceny mieszkań w Wwie zaczną spadać Coś mi wpadło w ucho że już niema kupców za te ceny i sprzedający zaczynają opuszczać. A... może to był sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 AmberWind Geberit...................... Betsi, a widzialas te przyciski do Grohe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Jewrioszka W zasadzie to mieszkanie sprzedałam już rok temu, więc nie ma to dla mnie w tej chwili dużego znaczenia. Ale to by było ciekawe. Amber Oglądałam ostatnio tak dużo przycisków, że już nie pamiętam, który był od czego. Ale ponieważ będę mieć geberity, to szczególną uwagę zwróciłam na przyciski tej firmy ( i nawet 2 mi sie spodobały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Amber Czy ten Jacek-student, te sinće pod oczami to ma od nauki po nocach ( bo w dzień rozumiem macha łopatą) czy tylko od łopaty? Idę poczytać " Ładny dom", bo kupiłam 2 dni temu i nie miałam czasu jeszcze zajżeć. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Betsi, a widzialas te przyciski do Grohe? Widzialam , kurcze mam 3 lazienki ,ale chyba nie sie tego nie miec W jednej bedzie normalny kibelek , ale w 2 te wiszace i chociaz nie rozumiem tej mody to sie jej poddalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Amber Czy ten Jacek-student, te sinće pod oczami to ma od nauki po nocach ( bo w dzień rozumiem macha łopatą) czy tylko od łopaty? No wiesz ... wole nie wnikac co on robi po nocach Marto, Fajnie jak spluczka jest ukryta w scianie. Zawsze to mniej wygibasow podczas mycia takiej zewnetrznej spluczki Mam dylemat. Gdzie najlepiej skladowac drewno do kominka? W garazu, czy na zewnatrz (na paletach pod folia)? Garaz bedzie w dzien otwarty, wiec drewno moze tam swobodnie wysychac. Na zewnatrz, pewnie schlo by szybciej, ale czy nie dostanie nog i nie pojdzie do jakiegos sasiada, tego nie wiem ... W tymczasowym miejscu drewno mus byc tak mniej wiecej do pazdziernika ... Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Widziałam jak drewno jest składowane u Bułecki77 i tak zrobię bo nie mam garażu (kiedyś może jakieś 4 koła będą). Najpierw jest wiata na auto, która łączy się z pojemnym składzikiem na różne rzeczy np. rowery itp., potem na drugą stronę są przedłużone boki ściany i daszek i tam jest poukładane drewno na stronę wschodnią lub południową. Wszystko w jednym - taki : wash and go - bardzo praktyczne bo nie zajmuje wszystko dużo miejsca. Hmm co do kibelków a takie z serduszkiem na zewnątrz, to co, sam urok jak wieś to wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts