zuber 20.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Jezier Nasze gratulacje. I z powodu artykułu w Muratorze również. Fajnie mieć takiego "najpożyteczniejszego" sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 20.05.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Gratulacje Jezier!!!Akurat na rozdania chodzilismy i ogladaliśmy wioskę a potem około 17, wyruszyliśmy nah hause. Zuber - podaje namiary na przedstawiciela w Wolicyk/Janek - polecamul. Ogrodowa 4 (trasa Katowicka -dokładnie przy trasie)tel. 798-08-99 Nowy profil jest bardziej "łagodny" zaokrąglony, nie taki kanciasty, podobny do 6komorowego aluplasta, nam sie podoba bardziej, jest troszke droższy. Obejrzeć w naturze bedzie go mozna około 04.06 a w poniedziałek maja mieć już taki przykładowy przekrój. My na razie mamy sam rysunek z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Jezier, GRATULACJE!!! Gdybym ja dostala chociaz dyplom za pisanie na Forum ..... ulalala Byloby przynajmniej usprawiedliwionko dla tego balagunu, ktory pielegnuje od wielu tygodni Pineska, co to znaczy konglomeraty i marmury w dobrej cenie? Zastanawiam sie na dlugim blatem do jednej z lazienek i wlasnie szukam kamienia/konglomeratu w akceptowalanej cenie Betsi, przed zamowieniem kominka przez internet, zawsze ogladaj go "na zywo". Np. Lechma z PW w internecie wyglada calkiem ok, na zdjeciu jest ladnie wyeksponowana panoramiczna szyba, fajne bliki, no pomyslalam, jest ok - mozemy zamawiac. W rzeczywistosci szybko zweryfikowalam swoja ocene BTW chyba wszyscy polscy producenci maja taka maniere umieszczania napisu z nazwa kominka tuz za szyba. No normalnie dramat Moze w modelach z DGP nie ma takiej sytuacji, ale zawsze sprawdzaj. A co do zabudowy, to najlepiej sama sobie cos wymysl i rozrysuj Bedzie oryginalnie i tak jak chcesz My robimy bardzo prosta, dosyc nowoczesna obudowe z naturalnych materialow i mam nadzieje, ze z fajnym oswietleniem, ktore jednoczesnie nie bedzie konkurowalo z plomieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 20.05.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Amber! Konglomerat kwarcowy ten co mi sie podobał, jakis beżowy , niestety zapomniałam nazwy - wynosił 850 zł za 1m2. Marmur - z tego co pamiętam oczywiście nazwy nie pomne - 790 zł. Ale były tez tańsze i droższe rzecz jasna. W naszym przypadku, opłaca sie u nich zamówić, bo zamawiamy okna i wtedy rabacik dostaniemy. Kominek - obudowa wybraliśmy w Castoramie a i tak okazało się, że oni to robią na zamówienie, więc mozna zamówić w sumie jaki się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jezier - nasze gratulacje. Pineska - my z Ms zwinęliśmy się ok 16, ale została jeszcze na pewno Abromba (też jest z naszej grupy ) i Depi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.05.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jezier - nasze gratulacje. Pineska - my z Ms zwinęliśmy się ok 16, ale została jeszcze na pewno Abromba (też jest z naszej grupy ) i Depi A cóż to " " ma oznaczać? Ja wiem, że prawie mnie nie ma na Forum i jestem totalnie passe, ale miejcież litość dla kobiety z dwójką dzieci, dojeżdżającą do roboty na Pragę, z uciętym czubkiem palca i rozbitym samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Pineska, Dzieki za ceny. Sprawdze jeszcze ten punkt na granicy Baniocha - Katy. Podobno tez maja dobre ceny, no i sa bardzo blisko abromba, sadzac po ilosci postow jednak mozna pogodzic dzieci, prace na Pradze, budowe i forumowa aktywnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jezier - nasze gratulacje. Pineska - my z Ms zwinęliśmy się ok 16, ale została jeszcze na pewno Abromba (też jest z naszej grupy ) i Depi A cóż to " " ma oznaczać? Ja wiem, że prawie mnie nie ma na Forum i jestem totalnie passe, ale miejcież litość dla kobiety z dwójką dzieci, dojeżdżającą do roboty na Pragę, z uciętym czubkiem palca i rozbitym samochodem. Aaaaaaa........nic takiego tak mi sie napisało, bo ostatnio coś mało ciebie, no ale ty już zbudowałaś i mieszkasz. czego ci bardzo bardzo zazdrościmy . Ty dojeżdżasz na Pragę do pracy a ja na budowę ( do roboty) z Pragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 20.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jewiroszka, jakaś slepa jestem , szkoda, że nie namierzylam nikogo z grupy buuu buuuu. ale mam nadzieje, że jeszcze okazja się znajdzie Jutro rano jesteśmy umówienie z Dyrektorka szkoły w Zalesiu - nie przyjeli mojej małej do szkoły a potem na budowę, a potem odwoże mężunia do pracy a potem pędzę do domu do młodszej latorośli, która z teściowa zostaje. a potem szukam drzwi, bo cały czas jestem w tym samym punkcie Jak juz znajdę jakies a przystepna cenę to wykonawstwo do bani. Już nawet przewalczyłam fobię Piotra, nie musza być całe drewniane. Może przejadę się do Chobota, chyba Betsi kogos szukała kiedyś do towarzystwa Pozdr aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.05.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Przyjechaliśmy do Urzutu w momencie, kiedy Jezier odbierał nagrodę dla najlepszego doradcy forum.Gratuluję! Zdecydowanie najlepiej bawili się starzy wyjadacze forum. Szkoda, że obsiedli stoliki przed sceną i w zasadzie się zza nich nie ruszali. Nie mogłam podejrzeć ich nicków. Był też, nie wymieniony jeszcze, Depi z Ofcą (jak obiecywał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.05.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jak nie wymieniony, ze zrozumieniem czytać proszę. O ofcy faktycznie nie wspomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Faktycznie, wymieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam po weekendzie, Gratulacje dla Jeziera. Szkoda że nie mogliśmy dojechać do Urzutu, no ale obowiązki rodzinne nas zatrzymały w Białymstoku, ale nie mogę narzekać. W końcu po raz pierwszy od dwóch miesięcy wyjechaliśmy dalej niż 15 km za Piaseczno i Warszawę. Niestety cały czas szukam tych nieszczęsnych tynkarzy. Rozmawiałem ze swoim kierbudem i zalecał, aby jednak położyć cementowo-wapienne, gdyż są lepsze na ściany z ceramiki. Mówił coś o tym, że gipsowe tynki na ceramice nie oddają wilgoci tak dobrze jak cementowe i dom długo utrzymuje wilgoć. Mi natomiast zależy na tym, aby jak najszybciej go osuszyć. W związku z osuszaniem mam też pytanie. Czy ktoś korzystał z usług firm osuszających z wilgoci technologicznej?? Ile może taka usługa kosztować? Wiem że byłoby taniej wysezonować dom, ale jeśli nie ma się gdzie mieszkać to czasami trzeba to suszenie przyspieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam po wekendzie, polećcie mi jakiś spoko skład ze stalą z dostawą. Gratulejszyn Jezier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 21.05.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Mam pytanie do jaśnie oświeconych Lada dzień odbieram WZ dla części dużej działki i oczywiście ten fragment będę chciał wydzielić. Gdzie i jak to załatwiać? Musi przyjść geodeta - to oczywiste. Pytanie jaki rodzaj mapy powienienem dla niego przygotować i w ilu egzemplarza powinien zrobić rysunek? Gdzie potem z wyrysami aby załatwić sprawę formalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 W związku z brakami na rynku ściągamy na środę cement z Ożarowa Mazowieckiego / za 4 t płacimy 1800+ transport /Czy ktoś z was byłby zainteresowany zakupem?Możnaby podzielić koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Spicie? A my wlasnie skonczylismy ukladanie 6mp drewna. Oj, poczatkowo wielka gora wysypana po 21.00 wygladala na taka, przy ktorej 3 dni trzeba bedzie biegac Ale jakos dalismy rade w 3 godziny, a cale drewno trafilo na palety Dzisiaj odwiedzilam punkt z marmurami, granitami i konglomeratami w Katach. Polecam. Ceny bardzo przyzwoite, a wybor przeogromny. Czas realizacji zamowien to 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 O tej porze ?!?! Lud budujący wraca z tyrki na swoich hacjendach.My tez o tej porze wróciliśmy z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misze78 22.05.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Amber, Czy ten punkt z marmurami to jest w Kątach k.Góry Kalwarii? Wczoraj też wróciłem późno, może nie aż tak, ale robota idzie. Zaczynają stawiać więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Stal, stal, stal - skąd najlepiej pliska o info I następne głupie pytanie - skąd wziąść darmową tablicę inwestorską i dziennik budowy może komuś gdzieś zalega dodatkowo i chciałby się pozbyć , chociaż za połowę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts