Depi 02.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ale tu chodzi o to, zeby mnie nie ukradli, wszystko inne rzecz nabyta ! Aż tak cenny/cenna jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 02.08.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No jasne! I nadzwyczaj strachliwa... Tylko dlatego zgodzilam sie zamieszkac w domu, ze mamy w okolicy dosc gesta zabudowe. Gdzies pod lasem na odludziu jest owszem, spokojniej, ale juz nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Wydaje mi się, że przypadki uprowadzenia do seraju należą obecnie do rzadkości. Może jesteś wyątkowo cennym okazem... Jesli boisz się nocnego ataku, to proponuję takie rozwiązanie, jak u nas - piętro zakluczane na noc solidną kratą. Troche to więzienne, ale skuteczne (gdzies wcześniej o tym pisałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Fajnie , ze juz zaczna malowanie 15 , trzymam kciuki , zeby nie bylo obsuwy. Poza tym jak jestes wieczorem u siebie to dzwon i zajezdzaj Dzieki, bede pamietac A co do obsuwy, to przez poddasze mamy 4 tygodnie w plecy i starczy Jako, ze lubie chwalic dobre ekipy (jesli sa) i dobre miejsca na zakupy polecam Sklad budowlany (wraz z marketem budowlanym) w GK przy Kalwaryjskiej 8 tel. 727 36 50. Dobre zaopatrzenie, pomoc przy zakupach, swietna obsluga i towar zawsze na umowiona godzine. Polecam Pana Adama tam pracujacego. Zna sie na rzeczy i jak mowi "tak sie stanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 02.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jesli boisz się nocnego ataku, to proponuję takie rozwiązanie, jak u nas - piętro zakluczane na noc solidną kratą. Troche to więzienne, ale skuteczne (gdzies wcześniej o tym pisałem). Spoko, na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 starczy Jesli o uwiad chodzi to ja jeszcze za mloda jestem , ale wezmepod uwage . Widze , ze trzeba sie do tej Twojej hurtowni ruszyc . Nigdy jeszcze nie bylam w Gorze K. Mam nadzieje , ze Pan Adam okaze sie rownie przystojny co zorientowany Mialam gniazdo mrowek w paczce dachowek , no tak mnie oblazly , ze szok A moje dziecko rozkosznie zapytalo gdzie ta ichnia krolewna(nie krolowa) Sluchajcie jesli ktos z Was lub Waszych znajomych bylby zainteresowany konwersacjami to prosze , jesli mozna polecic mojego Synka . Bardzo chce cos blizej robic , bo ma od wrzesnia w sumie dalej pracowac w British School i nawet Mu podwyzke obiecali , ale za daleko jednak od nas tak jezdzic. Naprawde swietnie mowi po angielsku . Betsi to sie chyba zakupom oddala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 02.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam grupę, czy ktoś z bardziej zaawansowanych (nie wiekiem rzecz jasna a budową ) ode mnie budowlańców mógłby polecić mi swoich tynkarzy (tynk tradycyjny), kogoś do wylewek, no i w ogóle do wykończeniówki? pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 02.08.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jak już znajdę koparkowego i zacznę kopać dam znać - ja muszę podnieść swój teren przed domem o jakieś 0,5 metra - na całej działce troszkę posypie lepsiejszej ziemi a resztą się podzielę - odezwę się ja przystąpimy do wykopków. Dziś odniosłam duży sukces w kwestii wyborow bo zamówiłam w końcu podłogę i ściany do garażu i kotłowni i nawet pierwszy zlew do garażu kupiłam - co mnie niezwykle cieszy, bo ja z łazienkami to chyba nigdy do ładu nie dojdę i nie wiem jak je wykończę bo mi się co chwila zmienia koncepcja. W tej sytuacji więc zlew w garażu dobra rzecz a jakoś mniej mnie przerażała perspektywa ostatecznego wyboru akcesoriów do garażu. Zaraz potem przystępuje do robienia pralni i łazienki dla psów - z tymi pomieszczeniami też jakoś nie mam takich koszmarnych dylematów - to już poza zlewem jednym w garażu, będę miała drugi w pralni i natrysk u psów - tylko kurcze w żadnym z tych pomieszczeń nie ma wc - chyba mi toitoi na resztę życia pozostanie Ludzie jak wy w tej całej masie płytek i płyteczek, umywalek i umywaleczek, wanien, kabin i armatury dokonaliście wyboru - ja zaczynam popadać w paranoję i na nic ostatecznie nie mogę się zdecydować. Z niczym do tej pory nie miałam takich problemów jak z wyposażeniem łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam grupę, czy ktoś z bardziej zaawansowanych (nie wiekiem rzecz jasna a budową ) ode mnie budowlańców mógłby polecić mi swoich tynkarzy (tynk tradycyjny), kogoś do wylewek, no i w ogóle do wykończeniówki? pozdrawiam Marcin Jako, ze krzywdy ludziom nie robie, moich tynkarzy Ci nie polece No chyba, ze lubisz telemaniakow i pijakow w jednym Od wylewek polecam Forumowego Eimunda Od wykonczeniowki bede mogla polecic, dopiero po skonczonej pracy. Teraz jestesmy na polmetku, wiec opinii jeszcze nie wydajemy Gafinka, Lazienki rzeczywiscie byly dla nas duzym problemem ... Oczyma wyobrazni wiedzielismy jakie chcemy kolory, ksztaly, jakie swiatlo i akcesoria, ale ... ale wybor w sklepach byl na tyle duzy, iz pare razy diametralnie zmienily nam sie koncepcje W temacie lazienki, jutro jade zamawiac blat ... zobaczymy jak mi pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zuber,A widze ,ze sie poddalas.Szukaj i nie rezygnuj.Mozesz go znalezc.Tylko chciej.Ja tez jestem psiara ale do taich sytuacji,ze pies moze sie oddalic od domu nie dopuszczam.Mam starego gluchego psa ktory idzie gdzie go fantazja poniesie ale jestem tuz za nia i nie pozwalam sie oddalic od domu.I wtedy gdzies mam co mowia lub co chca robotnicy.Ona jest najwazniejsza.Na budowie zawsze cos sie dzieje wiec tylko sporadycznie zabieram swoj zwierzyniec na dzialke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Lunetka,Dachowki to u forumowego Statka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Amber daj znac jak Ci poszlo ,bo i mnie tez czeka ten temat. Napisz co planujesz,kamien? Mam nadzieje , ze wyczaisz jakiegos gotowca i pojade odrazu kupowac. Swoja droga to wciaz nie bylam popatrzec na kamien kominkowy. Speek a jak u Ciebie z kominkiem ? Elektryk nie byl dzisiaj zeby sie rozliczyc i dac nam dokumenty do elektrowni. Nie rozumiem tej calej sytuacji Musze poszukac kogos kto mi to podpisze. Prosze o jakis namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 02.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Lunetka, Dachowki to u forumowego Statka. Bardzo dziękuję, napisałam już do niego zapytanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Amber daj znac jak Ci poszlo ,bo i mnie tez czeka ten temat. Napisz co planujesz,kamien? Mam nadzieje , ze wyczaisz jakiegos gotowca i pojade odrazu kupowac. rrmi, Dla Ciebie wszystko Duzy wybor marmurow i granitow jest w Tomicach (trasa Piaseczno - Gora Kalwiaria), przed Katami. Po prawej stronie zobaczysz wielki szyld "Marmury Granity". Nas interesuje eteryczny marmur Cena kamieni w tym miejscu od 480 - 1.000 /1m2. Do tego dochodzi koszt zbrojenia pod umywalke ok. 150 zeta i koszt wyciecia otworu ok. 100 - 150. Mam nadzieje, ze pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Lunetka,Statek jest zarobiony.Na zapytanie poczekasz .Lepiej osobiscie negocjowac i uzgadniac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Rrmi,Kominek ma byc prosty bez udziwnien.Duzy wypukly wklad i duza szeroka obejma z inoxu wokol wkladu.Wymyslilam ta sciane ze szkla toczonego w odcienich bezu i zlota.Musze z tego zrezygnowac.Pisalam z nikt nie chce podjac sie budowy takiej scianychoc huta szkla Karolina jest w stanie zrealizowac moje zamowienie i utoczyc takie glazy szklane ale z wykonawca gorzej i odradzaja taka dluga sciane ze szkla jako zimna.Jako,ze zabobonna jestem to kamieni w domu miec nie chce.I szukam pomyslow na ta 6 m sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Lunetka, Statek jest zarobiony.Na zapytanie poczekasz .Lepiej osobiscie negocjowac i uzgadniac . Dokladnie tak rrmi, Dla Ciebie wszystko Normalnie zruszam sie jak ktos tak do mnie mowi Dziekuje ,nie znam okolicy mowiac szczerze i takie podpowiedzi sa bardzo pomocne. Widze , ze ta Gora Ka nie minie nas. A Bartycka nie dla mnie ,za slabe mam nerwy na to chodzenie , i butow zal jakos Dachowa prawie lezy , slicznie wyglada dach zza drzew . Nie lubie takiego koloru achowki, alez lasem pieknie sie komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 02.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Poszukuję ekipy do ocieplenie elewacji styropianem i ocieplenia poddasza wełną. Prosze o namiary na prv jeśli ktoś może kogoś polecić. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 U mnie koncepcje sie zmieniaja.I moge odstapic parkiet jesion b,jasny sezonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Mnie tez Bartycka meczy i frustruje Kupilam tam tylko luksfery, przy okazji fugi a jesienia zamowie drzwi. Nie tylko nie lubie tam kupowac, ale rowniez "ogladactwo" dobrze mi nie wychodzi. Po 3 godzinach dreptania po tych sklepikach czuje sie smiertelnie umordowana Nie wiem, czy juz o to pytalam, ale spotkaliscie sie moze z ladnymi uchwytami pod polki szklane? Poleczki chce zamowic u szklarza, tylko brakuje mi gustownych, chromowanych uchwytow do ich przymocowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts