rrmi 02.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie moge pomoc Ci z tymi uchwytami, moze na Bartyckiej Moze AnSi bedzie wiedziala, chyba macie jakies wspolne wizje Ona pomieszkuje w moich komentach , to moze popytaj .. Ekipy do styro nie moge polecic , bardzo fajni robili u sasiada , ale terminy mieli chyba na wiosne, bo pytalam dla kogos zforumowiczow. Zrobili faktycznie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 03.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zaczynam szukac wiezby dachowej i totalnie sie zalamalam. W Agacie kolo Tarczyna czas oczekiwania 5 tyg Mozecie sie podzielic jakimis namiarami, bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 03.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 AmberWind, Dzięki za Eimunda, z pijaków raczej nie skorzystam (z piciem i telewizją sam dam sobie radę ) no i czekam na opinie po wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 03.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Coli,Slyszalam ,slyszalam ze czas oczekiwania na wiezbe jest taki dlugi i bez gwarancji,ze za te 5 tyg. bedziesz ja miala.Ostatnio kupowalam deski w skladzie przy szosie krakowskiej.Jadac od Janek po lewej stronie za Magdalenka.Ludzie kompletowali sobie wiezbe u jednego kupili troche krokwi w drugim skladzie znow czesc i tak szybko uzbierali material na wiezbe. Ja moge odstapic 8m3 dlugasnych krokwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 03.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Lunetka, Statek jest zarobiony.Na zapytanie poczekasz .Lepiej osobiscie negocjowac i uzgadniac . Dokladnie tak Dzięki, w takim razie podjadę sama. To chyba gdzieś na Puławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 03.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dzieki speekpodaj mi jakie masz te krokwie to sprawdze na swoim wykazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zaczynam szukac wiezby dachowej i totalnie sie zalamalam. W Agacie kolo Tarczyna czas oczekiwania 5 tyg Mozecie sie podzielic jakimis namiarami, bede wdziecznaMam dobra opinie o Agacie , wiec jesli mowia,ze bedzie za 5 tygodni to raczej bedzie. Sa naprawde slowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 03.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ludzie jak wy w tej całej masie płytek i płyteczek, umywalek i umywaleczek, wanien, kabin i armatury dokonaliście wyboru - ja zaczynam popadać w paranoję i na nic ostatecznie nie mogę się zdecydować. Z niczym do tej pory nie miałam takich problemów jak z wyposażeniem łazienek A dla mnie to najprzyjemniejsza rzecz na swiecie! Zaczelam sie nawet tym zajmowac na serio, od pazdziernika ide na ASP zeby sie troche podszkolic w tym kierunku i pomagac niezdecydowanym osobom Grunt to miec wiecej niz 1 łazienka, wtedy mozna zrealizowac wiecej niz 1 marzenie. Gafinka, moze bede mogla pomoc z tymi lazienkami? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 03.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam, Potrzebuję ok. 10 ton cementu do fundamentów pod dom oraz ogrodzenie. Może być taki CEM I 42,5 R Cement portlandzki PN-EN 197-1, PN-B-19707. Najlepiej gdyby to było w okolicach Piaseczna z dowozem i rozsądną ceną. Czy wiecie gdzie u nas w okolicach Piaseczna można pojechać by była dobra jakość i cena ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 03.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 . Z niczym do tej pory nie miałam takich problemów jak z wyposażeniem łazienek A dla mnie to najprzyjemniejsza rzecz na swiecie! Zaczelam sie nawet tym zajmowac na serio, od pazdziernika ide na ASP zeby sie troche podszkolic w tym kierunku i pomagac niezdecydowanym osobom Grunt to miec wiecej niz 1 łazienka, wtedy mozna zrealizowac wiecej niz 1 marzenie. Gafinka, moze bede mogla pomoc z tymi lazienkami? Pozdrawiam, Ja mam przemożne wrażenie, że sprawę ustrudnia mi wlaśnie to, że mam za dużo łazienek - idę z zamysłem wyboru płytek i innych rzeczy do jednej, ale w oko wpada mi coś co do tej mi nie bardzo pasuje, ale pasuje mi do innej - itd - a po jakimś czasie to już zupełnie nie wiem i mam mętlik. Chyba sobie założe wybiórczy dziennik do wykończeniówki i może jakieś dobre dusze jakieś dobre pomysły podrzucą. Coś odradzą a coś doradzą. Sprobuję. Może z tego się coś wykluję. Bo przyznam, że podejścia do architektów robiłam- ale ja jestem uparta jak osioł to raz i z moich dotychczasowych spotkań z architektami to zadowolona nie jestem absolutnie - bo tak to jakoś dziwnie wychodziło, że nie istotne było to co mówiłam czego chcę i co jest dla mnie priorytetem - tylko jakoś tak w tych proponowanych koncepcjach miałam wrażenie, że ktoś na siłę próbuje mnie uszczęśliwić aktualnie lansowanym modnym wnętrzem w stylu jaki jemu najbardziej odpowiada.A to jakby nie było ma być mój dom i ja mam przede wszystkim się w nim dobrze czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM. 03.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jak już znajdę koparkowego Nie wiem czy już koparkowy znaleziony dlatego daję namiar na jeszcze jednego tym razem z Gabryelina - Daniel - 691-032-183 - cen niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 03.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A wiesz z czego to wynika? Ze architekci lansuja jeden styl? Bo po prostu ida na latwizne. Moi znajomi chwilili sie swoja pania architekt i pokazali w gazetach jej projekty. Wszystkie bez wyjatku byly robione na jedno kopyto, w dodatku np wszystkie łazienki czarno-biale z krysztalowymi lampami. Nie powiem, ze mi sie to nie podoba, ale co to kreatywny architekt? Ja juz ma na swoje lazienki koncepcje od a do z. Nie moglam sie zdecydowac co mi sie tak naprawde podoba, wiec kazda urzadze w nieco innym stylu. W jednej plytki, w drugiej drewno, w trzeciej tapeta. Podobnie z ceramika - w jednej prostokaty i kanty, w drugiej oblosci, trzecia to same dziwy. Pozdrawiam, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Glazurnicy siedza u mnie i placza Projekt zaklada trojkatne polki oblozone mozaika Aby wszystko pieknie wygladalo, szlifuja pod katem 45 st. kazda kosteczke osobno i wklejaja ja w brzegi polki ... Kosteczek jest od cholery i troche Inne kosteczki, trzeba precyzyjnie ciac w trojkaty i doklejac do asymetrycznych brzegow polek ... Szlifowanie trwa juz drugi dzien ... a konca nie widac Jednak efekt ktory dzisiaj zobaczylam, przerosl moje najsmielsze oczekiwania ... Jakis czas temu w Muratorze mozna bylo ogladac jedno z ich dziel. Koronkowa robota garderoby w ksztalcie odwroconej piramidy, bez mocowan do sufitu o srednicy 4 metrow. Futurystyczna budowla pochlonela ok. 100 specjalnnych plyt KG (z nacieciami), mnostwo profili, szkla i forniru. Budowali to ponad miesiac. Efekt zaskoczyl nawet architekta, ktory narysowal ta garderobe w przyplywie wizji, nie liczac specjalnie, ze ktos to wykona ... Gafinka, Trudno sie z Toba nie zgodzic, ze dom to dom i ma byc domownikow, a nie architekta. Dobrze, ze wybralas realizacje wlasnych koncepcji ... niewatpliwie zapewni to 100% satysfakcji, a ewentualne bledy mniej bola niz te popelnione przez kogos innego, za nasze pieniadze My jednak wybralismy zdecydowanie latwiesza droge i do kazdego etapu prac zatrudniamy kolejnych fachowcow, w tym architekta wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 03.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki za koparkowych , jak się z jakimś ludem dogadam i zacznę ryć rzucę ziemią na grupę klememi - co by nie zanudzać wszystkich moimi łazienkami - założe wieczorkiem dziennik wykończeniówki - zapraszam może mi coś podpowiesz. A z architektami to własnie trochę mam takie wrażenie, że na jedno kopyto najłatwiej - rzadkość to np. oryginalne wnętrze oddające trochę duszę i upodobanie gospodarzy. Ja chyba najgorzej mam z urządzeniem części nie dla siebie tylko dla mamy - bo chciałabym, aby te części się różniły - były trochę z innej bajki, ale spójne. A mama mi w tym nie pomaga bo jej się wszystko podoba ( mam wrażenie, że nie chce, żeby spodobało się jej coś co np. jest droższe, więc przytakuje na wszystko - pytam jaki kolor byś chciała w łazience - a ona "'jakiś pastelowy" a ja ale jaki ? niebieski, zielony, różowy, żółty, kremowy, z jakiej gamy kolorystycznej - a ona mi na to - każdy mi się podoba. No i bądź człowieku tu mądry i wymyśl coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 03.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 klememi - co by nie zanudzać wszystkich moimi łazienkami - założe wieczorkiem dziennik wykończeniówki - zapraszam może mi coś podpowiesz. Nie ma sprawy, czysta przyjemnosc. Podeslij mi link na priva jesli mozesz, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 03.08.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To jeszcze podam namiar na tartak w Urszulewie.Realizuja w wiekszosci zamowienia z ok.Warszawy.Za pozno sie o nich dowiedzialam.http://www.tartak-urszulewo.pl 054-280-14-66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A mama mi w tym nie pomaga bo jej się wszystko podoba ( mam wrażenie, że nie chce, żeby spodobało się jej coś co np. jest droższe, więc przytakuje na wszystko - pytam jaki kolor byś chciała w łazience - a ona "'jakiś pastelowy" a ja ale jaki ? niebieski, zielony, różowy, żółty, kremowy, z jakiej gamy kolorystycznej - a ona mi na to - każdy mi się podoba. No i bądź człowieku tu mądry i wymyśl coś Ojej - ale się rozczuliłem Taka sładka mama mi się wyobraziła, która nie chce sprawiać kłopotu i się troche wstydzi, że w ogóle trzeba jej łazienkę pomalować Moja babcia taka jest - na każde pytanie, jakby chciała coś, żeby było zrobione, odpowiada "Róbcie tak, żeby Wam, dzieci, było wygodnie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 03.08.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Moja babcia tez tak ma. Ale w kwestii swojego przyszlego pogrzebu jest stanowcza, a jak sie z niej nabijamy, to grozi "bo Was bede straszyc jak nie bedzie po mojej mysli". I z forum budowlanego zrobilo sie forum babcine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 03.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Nie wiem czy to było odnośnie mojego postu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts