rrmi 03.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Nie wiem czy to było odnośnie mojego postu ? Pewnie tak. Tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Nie wiem czy to było odnośnie mojego postu ? Oui, Monsieur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot_pirx 03.08.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam serdecznie po dłuższym czasie, właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę (w rekordowym chyba czasie 15 dni ) i jest już pewne, że 3 września zaczynamy. Ekipa już zamówiona, część materiałów też, ale brakuje nam kierownika budowy. Znalazłam kilku w necie polecanych, ale wszyscy nosem kręcą i do Żabieńca im nie po drodze. Będę bardzo wdzięczna, jakbyście mogli polecić mi kogoś dobrego, bo już mi ręce opadają i nie wiem gdzie szukać. Z góry dziękuję i pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Grrr...atuluję!!! Możesz podzielić się tym, jak można dostać pozwolenie w 15 dni? Pliiiizzzz... Ja składam wniosek w poniedziałek (jeśli sie wcześniej nie chwaliłem, to właśnie odebrałem projekt w 4 egz. od archoitektów! jupiii!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 03.08.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja rowniez gratuluje .Namiary wyslalam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot_pirx 03.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dzięki za gratulacje i za namiary A jeśli chodzi o to jak to się robi, to cała zasługa mojego męża, który niezwykle uprzejmie i jednocześnie cierpliwie monitorował sprawę. A przy okazji nie zaszkodził chyba jego urok osobisty dobrze działający na panie urzędniczki w starostwie piaseczyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dzięki za gratulacje i za namiary A jeśli chodzi o to jak to się robi, to cała zasługa mojego męża, który niezwykle uprzejmie i jednocześnie cierpliwie monitorował sprawę. A przy okazji nie zaszkodził chyba jego urok osobisty dobrze działający na panie urzędniczki w starostwie piaseczyńskim Gratuluje i to do tego w Piasecznie ,no no Niebywale Az ciekawam tego uroku Depi to masz juz w reku ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Depi to masz juz w reku ten projekt ? Nio mam, mam. Nawet 4 projekty we wszystkich 4 łapach PS. Nikt nie zauważył nawet, że stałem się ELYTĄ Buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 PS. Nikt nie zauważył nawet, że stałem się ELYTĄ Gratuluje , teraz z Toba nie pogada Trzeba by ten projekt jakos opic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Gratuluje , teraz z Toba nie pogada Trzeba by ten projekt jakos opic Tia - powiedział Olimp Forum No chciałem właśnie do Was jechać, ale jest problem taki, że jak sie tam nawalimy to nie ma jak wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No chciałem właśnie do Was jechać, ale jest problem taki, że jak sie tam nawalimy to nie ma jak wrócić... No masz !!! Kierowce trzeba zatrudnic Co do olimpa to kicha jak 150 , prosilam nawet ,zeby ktos to ode mnie odczepil , ale nie dalo rady. Szczerze mowiac nie widzialam glupszego napisu. Ta elyta to pikus przy olympie Fajnie jest miec projekt ,co nie? A poza tym to nie mowiles czy robia juz wykopaliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Co do olimpa to kicha jak 150 , prosilam nawet ,zeby ktos to ode mnie odczepil , ale nie dalo rady. Szczerze mowiac nie widzialam glupszego napisu. Ta elyta to pikus przy olympie rrmi, Phiii przesadzasz Olymp - nawet nie wiesz jaki posluch wywolujesz, jaki prestiz nosisz .... ehhhh ... gdzie nam maluczkim do OLYMPU Depi, Ano wlasnie, robimy jakies interes z muzeum, czy tylko tapniecia na gieldach nam pozostaja? Widziales co Amerykance se wymyslili? Iiiiiii .... krew sie poleje .... Fiuuuu, fiuuu ... masz juz projekt! Wielgachne gratki! pilot_pirx, Gratulacje i do dziela W ubieglym roku o tej porze wbito pierwsza lopate pod nasz dom. A teraz, powoli zbieramy pudla i segregujemy rzeczy do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 04.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Nie wiem czy to było odnośnie mojego postu ? Pewnie tak. Tez jestem ciekawa Hehe. Sam nie będę ale moi pracownicy. Szykuje się prawie 100m ogrodzenia pod klinkier + z jednej strony słupki i siatka , a z drugiej ogrodzenie betonowe - z tych ładniejszych. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 04.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam serdecznie po dłuższym czasie, właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę (w rekordowym chyba czasie 15 dni ) i jest już pewne, że 3 września zaczynamy. Ekipa już zamówiona, część materiałów też, ale brakuje nam kierownika budowy. Znalazłam kilku w necie polecanych, ale wszyscy nosem kręcą i do Żabieńca im nie po drodze. Będę bardzo wdzięczna, jakbyście mogli polecić mi kogoś dobrego, bo już mi ręce opadają i nie wiem gdzie szukać. Z góry dziękuję i pozdrawiam Gosia Ja dostałem pozwolenie w Piasecznie w 9 dni. Czy mogę startować do jakiegoś rekordu już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 04.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Sam będziesz kręcił? Nie wiem czy to było odnośnie mojego postu ? Oui, Monsieur! Moje ludki na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot_pirx 05.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 adam no masz rację co 9 to nie 15 , oddaję Ci palmę pierszeństwa A powiedzcie proszę jak to jest z usuwaniem humusu. No bo jak rozumiem, najpierw zdejmuję humus, potem geodeta wyznacza dom. Ale czy u was humus zdejmowała Wasza ekipa, czy to wy robiliście wcześniej, a oni wchodzili od razu na kopanie fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 U mnie humus zdejmowala kopara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 U mnie humus zdejmowala kopara U mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Betsi, Co u Ciebie? Jak tam urlop? Chyba lepiej, ze spedzasz go w marketech budowlanych niz w barze przy zimnej plazy Przy takiej pogodzie na wczasach to albo reumatyzmu, albo alkoholizmu mozna sie nabawic W tym tygodniu byłam nad morzem. Sklepy obleciałam w zeszłym i sporo załatwiłam. rzeczywiście poniedziałek i wtorek był kiepski pogodowo ale w alkoholizm nie wpadłam ( choć okazji było wiele bo toważystwo super). Było pływanie na desce, rowery na sam koniec Helu ( z Chałup i z powrotem 60km - rewelacyjna ścieżka rowerowa-polecam !!!!!!!!!!!), ale i plażowanie. Niestety dzisiaj było najładniej a ja musiałm wyjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misze78 05.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 rrmi, Widzę, że rozwiązała Ci się sprawa z elektrykiem.Możesz mi podać namiary na tego elektryka i ile Cię to mniej więcej kosztowało?U mnie prąd robił teściu, mieszka dosyć daleko, co prawda ma uprawnienia, ale z doświadczenia wiem, że jak ktoś jest nie z rejonu to może być trudna przeprawa.Dzięki,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts