Zonzi 08.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Speek Dzieki za namiary !!! P. Zajaczkowski nie mogl bo ma tylko duzy sprzet ale brat ma mniejszy i mogl. Wprawdzie cena jak za transport spod Radomia ale wybawiliscie mnie z klopotu. Grupa rzadzi grupa radzi Depi Gratulacje !!! Wiem jak to jest , my czekalismy skromne 5 miesiecy na pozwolenie ... Pozdrawiam Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 08.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czy macie jakiś tani namiar na drewno opałowe do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Na allegro jest po 145 z dowozem- lisciaste.I jeszcze szukaj u lesniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zonzi,Polecilam osoby rzetelne i sprawdzone.Do Ciebie to troche drogi.Oni dzialaja w gminie Piaseczno i to w tych bliskich okolicach wtedy i cena inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czy macie jakiś tani namiar na drewno opałowe do kominka? Zapytaj u leśniczego w Bogatkach - było po 130 bez dowozu lub w innych nadleśnictwach ( telefony - jak chcesz - mogę podać jutro bo mam w pracy) Widziałam też drewno do kominka w Bobrowcu przy głównej drodze jadąc przez miejscowość. Odnośnie urządzeń sanitarnych to polecam hurtownię Omnires na Instalatorów. Bardzo pomocna obsługa i z pewnością pomogą wybrać Ci coś dobrego i w miarę mozliwości finansowych. Speek Szambo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [ Betsi to patrze ,ze juz dochodzisz powoli do konca Taaaak - z naciskiem na powoli Wykończeniówka tak strasznie długo trwa i na bieżąco prawie nie widać efektów. W sumie to ważne żeby było dokładnie. Właśnie okazało się, że poprzednia ekipa źle zamontowała fartuchy pod gąsiorem i trochę zacieka, więc czeka mnie jeszcze drobna poprawka w dachu. w drugiej połowie sierpnia zaczyna glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Depi Gratulacje !!! Wiem jak to jest , my czekalismy skromne 5 miesiecy na pozwolenie ... Wypluj! Ma być 9 dni, tak jak adam2007. Swoję droga zamierzam właśnie na przykład adama i pilota_pirxa sie powoływać bardzo namiętnie. Bo jak to właściwie jest, że jedni dostają po 9 dniach a inni po 5 miesiącach? Lekkie chamstwo wydaje mi się. A dowiaduje się, że jakieś lotne brugady urzędasów polują na forum. K.... ich mać, za przeproszeniem. Do roboty! A nie łapanki sobie urządząć! Ale jestem bojowy Jutro dzwonie do UM czy mi już wydali pozwolenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 DepiTy się ciesz że w tych Twoich wykopaliskach nic nie znaleźli, bo wtedy na to pozwolenie to byś trochę poczekał.A tak może wyrobisz się w 3 tygodnie ( pod warunkiem, że cała złożona dokumentacja jest OK i nie będziesz musiał czegoś dołączać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 08.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja ze swojej strony przypominam się z piaskowcem,temat nadal aktualny,chodzi o wspólny zakup/ udział w transporcie.Bardzo ładny kamień tanio itp, mam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Pisalam juz ,jak masz daj fotki.Chetnie sie podczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No właśnie chyba nie wszystko jest dołączone. Odrolnienie. Musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Odrolnienie. Musi być? To niewielki problem .Usmiechnij sie do Pan w biurze czarujaco i bedziesz mial to odrolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No mam nadzieję, że niewielki. Jutro aplikuje sobie podwójną dawkę wody kolońskiej, zakładam seksi koszulkę i idę czarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Co prawda to zenujace , ale musze pouczyc Waszmoscia , ze udajac lekko wolniejszego tez mozna wiele zdzialac To poudawaj , bo tak normalnie to raczej na szybszego wygladasz Dam na msze za powodzenie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 08.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 rrmidaj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 09.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam, właśnie sprzedaliśmy mieszkanie więc nie ma odwrotu, w Październiku musimy zamieszkać w domku (Bobrowiec) a tam same problemy jakoś czarno to widzę Właśnie mieli nam kłaść podłogi a tu się okazuje, że szlichty są krzywo wylane Ale ja nie o tym. Poszukuję kogoś z glebogryzarką mam do wymieszania ok 900m2 działki. Może kogoś ktoś zna? Myślę, że maszyną będzie taniej niż pan ze wschodu. Pozdrawiam Jacek z Bobrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 09.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Po prostu popytaj we wsi kto ma traktor z glebozgryzarką, to musi byc raczej blisko, bonie ma sensu jechać traktorem za daleko. My tak zrobiliśmy koszt 100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka2000 09.08.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie, jestem nową osobą na tym forum, aczkolwiek chyba dobrze trafiłam, bo właśnie zmagam się z papierologią dotyczącą budowy domu, trochę jestem przerażona, a czytając Wasze posty, stwierdziam, że może nie będzie tak źle, jestem właśnie na etapie składania wniosku o pozwolenie na budowę, może ktoś mi podpowie jak długi jest czas oczekiwania w Piasecznie, czy warto używać uroku osobistego czy też lepiej czekać potulnie , aż podanie zobaczy górkę kupki z podaniami i je podpiszą,????Przy okazji może macie jaiegoś godnego polecenia geodetę, bo właśnie zrezygnowałam z jednego, wszystko u niego wymagało czasu, mapki robił cztery miesiące, a teraz od miesiąca próbuje wytyczyć działkę i ciągle ma coś pod górkę, najczęsciej poprostu nie odbiera telefonu i muszę korzystać z telefonów znajomych żeby w końcu odebrał, mam ich co prawda sporo ile telefonów tyle nu mmerów, ale w końcu ich też zabraknie więc wygodniej będzie zmienić geodetę.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Agrafka , witaj w naszej grupie. Zycze powdzenia. Co do uroku osobistego to zalezy kto w urzedzie siedzi , jak kobitki to meza wysylaj Kilka postow wyzej koledzy licytowali sie kto szybciej dostal pozwolenie .Nie byly to dlugie terminy. A zlyzlas juz wszystkie dokumenty? Czekasz tylko na przyklepanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Agrafka Witaj w Klubie Pozwolenie załatwia sie najkrócej 9 dni najdłużej do miesiąca. Warto sie co jakis czas przypomnieć Ponumerój strony w projekcie. Po kilku dniach od złożenia zapytaj czy wszystko jest dostarczone ( jesli nie to czym szybciej donieś). Mój geodeta był równie powolny więc nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts