Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

Jeszcze nie złożyłam, właśnie oddałam projekt domu z mapką działki do architekta, żeby naniósł na mapkę imam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda mi się złożyć. Natomiast pytam bo chcę wiedzieć czy szykować się jeszcze w tym roku do wykopków czy sobie odpuścić. Choć i tak jeszcze czeka mnie droga przez mękę z elektrownią, ale w zasadzie stan surowy otwarty mogę zrobić z agregatem więc jakby będą mieli jeszcze chwilę na przyłacze, decyzję o przyłaczu już mam tylko zaczęły się schody z przyłączeniem:-)

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Dzielna Grupo!!!

Witam wszystkich NOWYCH, pelnych zapalu, wizji i marzen :-) Aby budowa lekka Wam byla! Hough!

Depi, coz na zwiedzanie eksponatow do Ciebie jezdzic nie bedziemy, ale nie ma tego zlego ;) Zamiast raczyc nas rysem historyji, mozesz poprzestac jedynie na dobrze wysmazonym grillu i zimnym piwie 8) A zdjecia widzialam, widzialam i dziury ogromne podziwialam 8)

Mani,

Drewno opalowe kupowalam od http://www.allegro.pl/item222205148_drewno_kominkowe_i_opalowe_warszawa_i_okolice.html

Dowoz gratis. Za 145 zeta dostalam mieszanke grabu (dosc duzo), debu i brzozy. Jednorazowo kupowalismy 6mp.

Od tego samego dostawcy zamowilismy tez drewutnie.

Betsi,

Wykonczeniowka wykancza, co? 8) Rany ... u mnie jeszcze 2 - 3 tygodnie i zaczynamy walczyc z parkietem :-)

rrmi,

Niestety nie :( Bede dopiero we wtorek lub w srode. Wlasnie sie pakuje i wyjezdzam na sesje w Beskidy :-)

Nie bylam jednak , wciaz Maz skacze po dachu ,deszcz przeszkadza , ciagnie sie to dlugo.

Pocieszenie jednak , ze ladnie wyglada.

Pogody ladnej zycze w Beskidach :p

Betsi ,

nie doluj sie ,jak glazurnik to i koniec bliski :D

Agrafka moge polecic swojego gedete ,

wlasnie zaczelismy robic mapki powykonawcze.

Tylko, ze z powolnym dzialaniem geodetow to troche nie tak.

Geodeci zwykle robia swoje szybko.

To Piaseczno na Chyliczkowskiej trzyma papiery dosc dlugo.

Raz sie tam nawet pofatygowalam.

Mialam przyjemosc z pania jakas pogaworzyc.

Opowiadala mi jak to ludzie nie zdaja sobie sprawy z waznosci geodezji w zyciu czlowieka budujacego dom :roll: :o :D

Jakos tak nie polubialam tej pani.

Gniazdek szukalam dzisiaj ,ale nie kupilam , bo mi sie zadne nie podobaly.

Odgromowki nie mam.

Grzejniczkow w lazience rurkowych miec nie bede , wiec sie nie wypowiem , zreszta daleko mi do grzejniczkow , moze zmienie zdanie , kto wie?

Piomod

My na razie 1 włączniczek na próbę kupiliśmy za pomocą internetu,

Mozemy sie dogadac , bo ja z braku laku kupilam w arkecie jedno gniazdko podwoje , zeby przedluzac podlaczac.

Bede teraz szukala intensywnie to dam cynk co i jak :D

Moj glazurnik obstawia fuge elastyczna.

Burza straszna w naszej okolicy :o

Mam nadzieje rana dozyc :D