agrafka2000 09.08.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jeszcze nie złożyłam, właśnie oddałam projekt domu z mapką działki do architekta, żeby naniósł na mapkę imam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda mi się złożyć. Natomiast pytam bo chcę wiedzieć czy szykować się jeszcze w tym roku do wykopków czy sobie odpuścić. Choć i tak jeszcze czeka mnie droga przez mękę z elektrownią, ale w zasadzie stan surowy otwarty mogę zrobić z agregatem więc jakby będą mieli jeszcze chwilę na przyłacze, decyzję o przyłaczu już mam tylko zaczęły się schody z przyłączeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 No ja złożyłem w tym tygodniu, wiec daleko za mna nie jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej Dzielna Grupo!!! Witam wszystkich NOWYCH, pelnych zapalu, wizji i marzen Aby budowa lekka Wam byla! Hough! Depi, coz na zwiedzanie eksponatow do Ciebie jezdzic nie bedziemy, ale nie ma tego zlego Zamiast raczyc nas rysem historyji, mozesz poprzestac jedynie na dobrze wysmazonym grillu i zimnym piwie A zdjecia widzialam, widzialam i dziury ogromne podziwialam Mani, Drewno opalowe kupowalam od http://www.allegro.pl/item222205148_drewno_kominkowe_i_opalowe_warszawa_i_okolice.html Dowoz gratis. Za 145 zeta dostalam mieszanke grabu (dosc duzo), debu i brzozy. Jednorazowo kupowalismy 6mp. Od tego samego dostawcy zamowilismy tez drewutnie. Betsi, Wykonczeniowka wykancza, co? Rany ... u mnie jeszcze 2 - 3 tygodnie i zaczynamy walczyc z parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Tak myslalam Amber gdzie jestes? Bedziesz dzis u siebie? Chyba postrasze w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 rrmi, Niestety nie Bede dopiero we wtorek lub w srode. Wlasnie sie pakuje i wyjezdzam na sesje w Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Betsi, Wykonczeniowka wykancza, co? Rany ... u mnie jeszcze 2 - 3 tygodnie i zaczynamy walczyc z parkietem Zgadza się a zwłaszcza finasowo U mnie za jakiś tydzień zaczyna glazurnik i mam nadzieję, że do tego czasu skończą GK na poddaszu. Czy masz już zrobione schody w drewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 rrmi, Niestety nie Bede dopiero we wtorek lub w srode. Wlasnie sie pakuje i wyjezdzam na sesje w Beskidy Nie bylam jednak , wciaz Maz skacze po dachu ,deszcz przeszkadza , ciagnie sie to dlugo. Pocieszenie jednak , ze ladnie wyglada. Pogody ladnej zycze w Beskidach Betsi , nie doluj sie ,jak glazurnik to i koniec bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 [Betsi , nie doluj sie ,jak glazurnik to i koniec bliski Chyba mój, a na pewno forsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jakie polecacie grzejniczki drabinkowe do łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 09.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej,mam pytanko do wszystkich co robili odgromówkę.Ile Was to kosztowało?Dziś trochę mnie dobił spec swoją kwotą.Myślałam że to szybka piłka za niedużą kaskę... a tu nic bardziej mylnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Mani Nie robiłam odgromówki, ale słyszałam, że to właśnie wcale nie są młe pieniadze.A elektrykę już masz zrobioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 10.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Elektryka jest w pewnym sensie w trakcie,wszystkie kable są rozprowadzone, alenie ma jeszcze kontaktów i gniazdek,no i jeszcze nie wiem ile będzie kosztować....trochę km poszło!A piorunochronami zajmuje się syn tego pana z Mszczonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 U mnie kontakty i gniazdka też jeszcze nie są załozone bo by się całe wypaprały, ale już się do tego przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 10.08.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Moja ekipa budowlana oznajmila mi dzis, ze jednak nie zrobia mi ogrodzenia w zwiazku z tym musze rozpoczac poszukiwania kogos, kto zajmie sie wymurowaniem ogrodzenia z klinkieru z drewnianym sztachetkami. Mam dzialke narozna, wiec do zrobienia 2 boki ok 57 m. Mozecie mi kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Też szukam Wiec nie pomogę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Agrafka moge polecic swojego gedete , wlasnie zaczelismy robic mapki powykonawcze. Tylko, ze z powolnym dzialaniem geodetow to troche nie tak. Geodeci zwykle robia swoje szybko. To Piaseczno na Chyliczkowskiej trzyma papiery dosc dlugo. Raz sie tam nawet pofatygowalam. Mialam przyjemosc z pania jakas pogaworzyc. Opowiadala mi jak to ludzie nie zdaja sobie sprawy z waznosci geodezji w zyciu czlowieka budujacego dom Jakos tak nie polubialam tej pani. Gniazdek szukalam dzisiaj ,ale nie kupilam , bo mi sie zadne nie podobaly. Odgromowki nie mam. Grzejniczkow w lazience rurkowych miec nie bede , wiec sie nie wypowiem , zreszta daleko mi do grzejniczkow , moze zmienie zdanie , kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 10.08.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 WitamParę pytan do "wykanczajacych się":Gdzie kupic gniazdka elektryczne?Czy mozecie polecic jakąś hurtownie elektryczną w okolicy?Jakiej firmy fugę będziecie stosowali na ogrzewaniu podłogowym Pozdr piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Piomod Hurtownia elektryczna jest w Piasecznie obok starej mleczarni ( nie pamietam ulicy) lub może być w Michałowicach przy torach kolejowych. Lub w sklepach internetowych ( podobno taniej)Polecali mi fugę elastyczną Mapei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 10.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 PiomodMy na razie 1 włączniczek na próbę kupiliśmy za pomocą internetu,na pewno nie na Bartyckiej, ceny mają z kosmosu.Fuga elastyczna jakaś specjalna, też nie wiem jeszcze jaka.Mówiła nam Pani od płytek że ok 5mm mimimum musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Piomod My na razie 1 włączniczek na próbę kupiliśmy za pomocą internetu, Mozemy sie dogadac , bo ja z braku laku kupilam w arkecie jedno gniazdko podwoje , zeby przedluzac podlaczac. Bede teraz szukala intensywnie to dam cynk co i jak Moj glazurnik obstawia fuge elastyczna. Burza straszna w naszej okolicy Mam nadzieje rana dozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts