Mani 11.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Nam są potrzebne raczej nietypowe pstryczki na te bale,szukamy czegoś mocno wiekowego, najlepiej na serio stare... A tak w ogóle to możemy się dogadać z kimś kto posiada starą muszlę klozetową, baterie umywalkową niepotrzebną, prysznic itp.Potrzebuję urządzić tymczasową łazienkę dla ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 11.08.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Mani,Za sto pare zl masz w marketach chinski kibelek i to nie przechodzony.A jeszcze jak bedzie gdzies lekko uszczerbiony to prosiz o przcene.I daja bylam swiadkiem jak facio za 60 zl mial kibelek i to z deska a noga byla uszkodzona ,lekko odlupana na dole postumentu. Ja dzisiaj zamowilam wklad kominkowy- czy dokonalam dobrego wyboru?Nie wiem.Jest zeliwny ,panoramiczny i mozna do niego wkladac kawalki drewna o dlugosci 50 cm.I teraz bede zamawiala do niego drewno.Ale nie wiem ile tego na sezon mnie jest potrzeba.Czy ktos moze podpowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Mani Mi się podobają takie wystające pstryczki a la samolot z lat 50. Może coś takiego? http://www.allegro.pl/item223545340_wylacznik_pojedynczy_dzwigniowy_emc_antyk.html Bardzo się fajnie takimi pstryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 I ja po nocy diedze w gniazdkach i wlacznikach.Prosze bardzoTylko jakies to bezcenne jest i zawoalowane .Trzeba sie ogowac , zeby sprawdzic ceny.Ja nie jestem az tak dociekliwa , zwlaszcza kiedys ktos sie niezle kamufluje.Pytanie po co robic stron , na ktorej nie ma cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Ospele są niedrogie i całkiem fajne. Dostępne w każdym OBI. My nawet tak już się przyglądaliśmy Gazeli. Dobra - jadę do Chorwacji. Do zobaczenia za 2 tygodnie Pozdrawiam! Wiuuuuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Baw sie dobrze I mi sie ta Gazela widzi , aby tandetnie na zywo nie wygladala. Ale jak sie Tobie dosc podoba to moze i ja zagustuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Przez pogode utknelismy na poludniu Polski na dobre ... Nie ma pogody, nie ma zdjec Mam nadzieje, ze jutro bedzie bardziej sucho i w koncu uda mi sie dokonczyc sesje i wrocic do domu ... wrrrr ... Betsi, Mani, My tez jeszcze nie mamy odgromowki. Mialam wczesniej sie tym zajac, ale jakos nigdy nie bylo czasu Skrobnijcie jaka cene Wam zaspiewali. Na szok lepiej przygotowac sie "na sucho" Jesli chodzi o pstryczki-elektryczki to my juz kupilismy. Ok. 150 Berkera. Proste w formie, bez udziwnien idealnie beda pasowac do prostej calosci speek, Ilosc drewna zalezy od tego czy zamierzasz palic okazjonalnie czy czesciej. U nas na pewno bedzie czesciej. Zima pracujemy glownie w domu, a wiec palenie w kominku nie bedzie stanowilo zadnego problemu (chyba ). Juz kupilismy 6mp, a dokupimy kolejne 6mp Mani, 5 mm fugi? Hmmm ciekawe ... u nas jest mniej niz 1 mm Tylko na balkonach i schodach wejsciowych jest chyba ok. 5 mm. Wszystkie fugi mamy Mapei. I wszystkie na ogrzewaniu podlogowym. U nas wciaz trwa akcja mozaika w lazience Mam nadzieje, ze jak wroce do Wawy to wanna bedzie miala przynajmniej czesc zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.08.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Amber,Czieki za podpowiedz.Jak bede palila ? - nie wiem .Kupie jakies 10m3 drewna ,moze wystarczy.Czy moge prosic o kontakt.Zamowienie z allegro moze byc zrealizowane dopiero pod koniec pazdziernika.Dla mnie to za pozno i nie wiem czy to drewno jest podsuszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 speek, Czy to z allegro to podane przeze mnie? Jesli tak, to we wtorek podam Ci kolejny namiar. Tam podobno mp rowniez liczone sa uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.08.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Sama znalazlam,ale po Twoich doswiadzceniach boje sie kupowac.Czekam na namiar we wtorek.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 speek, My kupowalismy tutaj http://www.allegro.pl/item222205148_drewno_kominkowe_i_opalowe_warszawa_i_okolice.html Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jesli chodzi o pstryczki-elektryczki to my juz kupilismy. Ok. 150 Berkera. Proste w formie, bez udziwnien idealnie beda pasowac do prostej calosci Amber Jakie kupiłaś te pstryczki, bo mi podobają się Berkera Modul. Speek 5-6mp raczej na pewno Ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Betsi, Proste z serii "kwadrat". Przyznam, ze u nas pasuja idealnie. Cala forme wyposazenia domu mamy zamknieta w kwadrato-prostokatach, z akcentem kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Amber,Kto rozladowywuje samochod dostawczy?Czyn juz Tobie dostarczyli to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dostarczali, dostarczali. A co rozladunku to mowisz gdzie Ci maja sypnac i wysypuja. Mozesz tez doplacic za ukladanie drewna we wskazanym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Betsi,Dzieki za namiary na szambo .Facet konkretny i rzeczowy tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Betsi, Dzieki za namiary na szambo .Facet konkretny i rzeczowy tylko ta cena W grudniu w zeszłym roku kosztowało 3500 bez vatu była to cena bardzo przyzwoita ( tańsza niż szambo z Radomia). To aż tak bardzo zdrożało? Widziałam jeszcze szczelne szamba w Puchałach ( zaraz za skrętem z Al. Krakowskiej na Michałowice, koło cmentarza). To jest producent stropów i szamb, ale nie znam ceny. Jeżeli tamtendy jeździsz to możesz zapytać lub spisać nr tel. i zadzwonić. Małe pytanko: Co powiecie na taki kaloryfer do łazienki na ścianę przy prysznicu ( jest srebrny matowy) http://enix.pl/enix_design/files/002_quatro_QB_foto_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Betsi,O tysiac zdrozalo i dodatkowo trzeba doplacic za zeliwna pokrywe.Szukam dalej,bo byc moze za kilka miesiecy kanaliza. Grzejnik bardzo ladny Czy masz jego wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Speek są tylko 2 wymiary tego grzejnika ( niestety dosyć duże ok. 60x120 i 60x160) ale też mi się podoba Szamba szukaj dalej. Ja też kanalizę będę miała za jakieś 2-3 lata ( mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Depi Miłego urlopu. Chorwacja jest piękna i w przyszłym roku też pojadę tam ponownie. Uważaj na pożary w okolicach Dubrownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts