Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

Nam są potrzebne raczej nietypowe pstryczki na te bale,

szukamy czegoś mocno wiekowego, najlepiej na serio stare...

A tak w ogóle to możemy się dogadać z kimś kto posiada starą muszlę klozetową, baterie umywalkową niepotrzebną, prysznic itp.

Potrzebuję urządzić tymczasową łazienkę dla ekipy.

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mani,

Za sto pare zl masz w marketach chinski kibelek i to nie przechodzony.A jeszcze jak bedzie gdzies lekko uszczerbiony to prosiz o przcene.I daja bylam swiadkiem jak facio za 60 zl mial kibelek i to z deska a noga byla uszkodzona ,lekko odlupana na dole postumentu.

Ja dzisiaj zamowilam wklad kominkowy- czy dokonalam dobrego wyboru?Nie wiem.Jest zeliwny ,panoramiczny i mozna do niego wkladac kawalki drewna o dlugosci 50 cm.

I teraz bede zamawiala do niego drewno.

Ale nie wiem ile tego na sezon mnie jest potrzeba.

Czy ktos moze podpowiedziec?

I ja po nocy diedze w gniazdkach i wlacznikach.

Prosze bardzo

Tylko jakies to bezcenne jest i zawoalowane .

Trzeba sie ogowac , zeby sprawdzic ceny.

Ja nie jestem az tak dociekliwa , zwlaszcza kiedys ktos sie niezle kamufluje.

Pytanie po co robic stron , na ktorej nie ma cen?

Przez pogode utknelismy na poludniu Polski na dobre ... Nie ma pogody, nie ma zdjec :( Mam nadzieje, ze jutro bedzie bardziej sucho i w koncu uda mi sie dokonczyc sesje i wrocic do domu ... wrrrr ...

Betsi, Mani,

My tez jeszcze nie mamy odgromowki. Mialam wczesniej sie tym zajac, ale jakos nigdy nie bylo czasu :( Skrobnijcie jaka cene Wam zaspiewali. Na szok lepiej przygotowac sie "na sucho" 8)

Jesli chodzi o pstryczki-elektryczki to my juz kupilismy. Ok. 150 Berkera. Proste w formie, bez udziwnien idealnie beda pasowac do prostej calosci :-)

speek,

Ilosc drewna zalezy od tego czy zamierzasz palic okazjonalnie czy czesciej. U nas na pewno bedzie czesciej. Zima pracujemy glownie w domu, a wiec palenie w kominku nie bedzie stanowilo zadnego problemu (chyba ;)). Juz kupilismy 6mp, a dokupimy kolejne 6mp :lol:

Mani,

5 mm fugi? Hmmm ciekawe ... u nas jest mniej niz 1 mm ;) Tylko na balkonach i schodach wejsciowych jest chyba ok. 5 mm. Wszystkie fugi mamy Mapei. I wszystkie na ogrzewaniu podlogowym.

U nas wciaz trwa akcja mozaika w lazience 8) Mam nadzieje, ze jak wroce do Wawy to wanna bedzie miala przynajmniej czesc zabudowy 8)

Betsi,

Dzieki za namiary na szambo .Facet konkretny i rzeczowy tylko ta cena

W grudniu w zeszłym roku kosztowało 3500 bez vatu była to cena bardzo przyzwoita ( tańsza niż szambo z Radomia). To aż tak bardzo zdrożało?

Widziałam jeszcze szczelne szamba w Puchałach ( zaraz za skrętem z Al. Krakowskiej na Michałowice, koło cmentarza). To jest producent stropów i szamb, ale nie znam ceny. Jeżeli tamtendy jeździsz to możesz zapytać lub spisać nr tel. i zadzwonić.

Małe pytanko:

Co powiecie na taki kaloryfer do łazienki na ścianę przy prysznicu ( jest srebrny matowy)

http://enix.pl/enix_design/files/002_quatro_QB_foto_m.jpg