ewajanecka 20.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 I moj glazurnik wiem , że ma prace .Nie mam pojęcia do kiedy.Widze , że miałam szczęście , dobrze nam poszło. Poproszę o uszycie firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ewa Ja nie tylko glazurnika szukam ( i to też ewetualnie bo może jednak przyjdzie w tym tygodni) ale też od tynków zewnętrznych i GK itd.....jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 20.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witajcie, Szukam sprawdzonych,solidnych i słownych tynkarzy Możecie podesłac namiary?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 21.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Taka późna godzina i jeszcze nikogo na forum? Poszukuję baraku, kontenera, barakowozu w naszych okolicach do zakwaterowania eqipy. Widzę, że znakomita większość Forumowiczów już kończy wykończeniówkę więc może macie barak na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witaj Johan,Domku dla ekipy nie posiadam .Zadaj to pytanie w grupie Bialoleka tam mieli jakies barakowozy.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 21.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dziękuję za podpowiedź.Z tego co pamiętam to miałaś być na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tym razem sie nie udalo.Walcze z woda.W poniedzialek jestem umowiona na wstawienie okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No właśnie. Tak późno a tu nikogo. Ja nie wiem dlaczego ale jakoś mi dzisiaj czas wolno w pracy płynie. Może dlatego, że bardzo chcę jechać na działkę i zobaczyć postęp moich tynkarzy. Jeszcze nie chcę ich polecać bo nie mam wyrobionej opinii. Jak coś się ruszy to wtedy się określę. Zaczynam się zbierać z materiałami na ocieplenie poddasza i elewację. Tynkarz mówił coś o 3 tygodniach, potem CO i wylewki. Czas chyba umówić już Eimunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja mam pytanie- czy wstawiajac okna dawaliscie tasmy paroizolacyjne?Mnie na to namawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie. W sumie to pierwszy raz słyszę o czymś takim. Możesz napisać coś więcej o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 21.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja mam pytanie- czy wstawiajac okna dawaliscie tasmy paroizolacyjne? Mnie na to namawiaja. Nic takiego nie robiłam i nawet nie wiem co to za nowość. Barkowozu nie mam bo ekipa mieszka w domu. Ale gdzieś czyatał na forum o jakiejś firmie z barakowozami do wynajęcia. Niestety nie pamiętam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Firma z barakowozami jest w Piasecznie, a właściwie tuż za Piasecznem przy drodze na Górę K. Po prawej stronie tuż za klubem fittness. Za takim wysokim płotem stoi całkiem sporo barakowozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jest to tasma podobna do kalenicowej.Umozliwia oddawanie pary wodnej przez pianke montazowa z wnetrza.Jej zastosowanie zapobiega tworzeniu sie wykwitow wokol ramy okiennej w pomieszczeniach o zwiekszonej wilgotnosci.Tak profesjonalnie powinny byc zamontowane okna.Ta tasma powinna byc dana zarowno od zewnatrz jak i od wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 21.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie mam tej taśmyBarakowozy dokładnie tak jak mówi barozi ,lepiej pożyczyc niż kupowac bo problem , żeby to póżniej komuś sprzedac .Moi malarze prawie ,prawie finiszuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 To ja juz sama nie wiem.W jakims starym muratorze czytalam o tej tasmie ale czy konieczne to jest?Czy tylko dodatkowo za nowinke sie placi i to nie malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Speek a mozesz powiedzieć na jakie okna się zdecydowaliście. Robim rozeznanie w oknach drewnianych i plastykowych. Daliśmy kilku frimom do wyceny i czekamy na szok cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 21.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witajcie zalogo - kope lat od kiedy pisalem tu po raz ostatni (pewnie ze 30 stron temu). Pisze do was tu w dwoch konkretnych sprawach:- elektryk (na za 2, 3 miesiace)- tynkarze (na wczesna wiosne) - tynk ukladany maszynowo Czy macie kogos godnego polecenia i taniego zarazem ???? (jak cos to walcie na PRIV) Pozdrawiam Forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Okna kupilam i zaplacilam w styczniu.Do mnie jedynie nalezalo pilnowanie budowlancow aby dokladnie i zgodnie z projektem zrobili otwory.Moje okna sa plastikowe ze wszystkimi nowinkami jak cieple ramki ,mocniejsze szyby okucia suchco,moskitiery i takie tam wynalazki.Od zewnatrz mam okleine mahon ciemny a wewnatrz biale.Profil vekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Groblus,Witamy po przerwie.Elektryk na priv ale tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Okna kupilam i zaplacilam w styczniu.Do mnie jedynie nalezalo pilnowanie budowlancow aby dokladnie i zgodnie z projektem zrobili otwory.Moje okna sa plastikowe ze wszystkimi nowinkami jak cieple ramki ,mocniejsze szyby okucia suchco,moskitiery i takie tam wynalazki.Od zewnatrz mam okleine mahon ciemny a wewnatrz biale.Profil vekka. O rany to masz full wypas okna. Z tego co zdązyłam sie zorientować to plastykowe w okleinie drewnopodobnej wcale nie są tańsze od drewnianych (standard). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts