johan 21.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Groblusale Ci urosło na Twojej działce, aż mnie skręca z zazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie wiem czy mam wypas ale drewnianych nie chcialam.A cena -uwierz wcale nie z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 u nas niestety cała ściana szklana i cena sie zwiększa bo chcemy dodatkowo tarasowe rozsuwane a nie otwierane. Na razie mamy wycenę z jednej firmy i wyszło 30 tys. Zobaczymy co reszta zaoferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Moje tarasowe ma ponad 4,5 m odradzili rozsuwane ze wzgledu na szybkie zuzycie uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Komarek, O kurczę. Moim marzeniem było takie okno, ale wyzdrowiałem po zobaczeniu ceny. Stanęło na dwuskrzydłowym z ruchomym słupkiem za połowę ceny przesuwanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 z nami moze być podobnie. człowiek coś sobie wymarzy a potem życie weryfikuje. Mąż najpierw chciał tylko drewniane a teraz jak zaczyna wgryzać sie w temat to powoli przekonuje sie do plastykowych. Tak może być i z oknem tarasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 w sprawie okien. My od razu zaczęliśmy weryfikować marzenia. Doszliśmy do momentu, że ponad 50% powierzchni okien to były fixy. A teraz powolutku wycofujemy się z niektórych fixów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie wytrzymam i muszę się pochwalić - najpóźniej w październiku gmina podciągnie do mojej działeczki kanalizację! Kiedy w zeszłym roku załatwiałam sprawę była mowa o 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Widzisz jakie dobre wieści. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Kanalizacja...... Pieśń przyszłości.... U nas to nie ma co liczyć chyba przez najbliższe 5 lat. Nawet nie wiedzą gdzie wybudować oczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 podobno do 2012 wszędzie musi już być kanaliza. Wymogi unijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 c.d w sprawie okien Tarasowe mamy przesuwne i cena mile nas zaskoczyła. A w czasie wycen drewniane wychodziły tak samo jak plastiki w okleinie. johan Z barakowozem to się rozejrzyj. My też musieliśmy mieć dla ekip i nadal mamy /ale nie chcemy się pozbywać bo zacnie nam służy do różnych celów- w zasadzie to nie typowy barakowóz a pancerna salonka wojskowa-full wypas w środku / Jak sprawdzaliśmy ceny wynajmu-wcale nie wychodziło najtaniej+jeszcze kaucja. Zależy na ile potrzebujesz, u nas niby miało być na dwa miesiące, a przeciągnęło się na 4/bo spali i murarze i ludzie od dachu i elektrycy/. Na allegro masz sporo ofert/przynajmniej ja znalazłam/ Barozi Tempo macie zabójcze :lol:Zazdroszczę. U nas wylewki i tynki dopiero w połowie września . A i tak liczę na to w swojej naiwności, że damy radę wprowadzić się przed świętami. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zuber, Ja też liczyłem że przed świętami będziemy mogli się wprowadzić, ale po dłuższym namyśle podjęliśmy decyzję że nie będziemy się spieszyć. Skoro mamy potomka w drodze, a ma urodzić się na początku marca, to postanowiliśmy się wprowadzić się już z nim. "Nowy dom, nowe dziecko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 21.08.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Komarek, Też o tym słyszałem, ale jakoś nie wierzę w te terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Komarek, Też o tym słyszałem, ale jakoś nie wierzę w te terminy.Ja nawet nie slyszalam , ale moze to i lepiej dla mnie. I tez nie mam az tak silnej wiary. O oknach za wiele nie powiem , plastikowe sa ,drewnianych nie chcialam . Co do ich technicznych spraw , zdalam sie na Pana u ktorego zamawialam i nie wydaje mi sie zebym na tym stracila. U mnie maja asfalt robic ,to tez chyba tak w ramach unijnych Nie chce tego asfaltu wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ja też licze na miłe zaskoczenie a na razie na podstwie jednej oferty mogę powiedizeć, że wypasione okna plasytkowe kosztują tyle samo co "biedne" drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Komarek, Też o tym słyszałem, ale jakoś nie wierzę w te terminy. Wiecie, najpierw to muszą wybudować na Euro stadiony,autostrady, hotele itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 21.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Na swoją www w stopce postów wrzuciłam kilka nowych zdjęć swojego domku - zapraszam do obejrzenia Okna mam plastikowe barwione na drewno - Komarek-widziałaś. Drzwi od salonu są podwójne bez słupka. Były niedrogie a wyglądają moim zdaniem bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.08.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Pociągnę jeszcze temat okien. Czy ktoś z Was ma okna firmy Avante lub słyszał o nich jakieś zdanie pochlebne lub nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Betsi,ściana z oknami od strony salonu naprawdę zapiera dech! I te widoki, ale tego już zazdrościłam wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts