Jezier 25.01.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 To ja powiem A pozostałe osoby, które się nie przyznały do tego to Kasia moja żona (nosi Dominika), Martka (w siwym swetrze), chmm głupio mi bo zapomniałem imienia żona Tadzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 27.01.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 To ja zmienie temat potrzebuje barakowozu/ przyczepy/ starego wagonu/ przenosnej chlewni czy innego pomieszczenia dla ekipy budowlanej na wiosne (tak +/- 5 osob). moze ktos z was juz nie potrzebuje albo ma sasiada ktory zastanawia sie co z czyms takim zrobic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 27.01.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Kochani Inwestorzy !No to zapadamy w zimowy sen.Aby do wiosny. Pa Pa./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.01.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tadzel. Wiosna już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 27.01.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tadzel. Wiosna już niedługo Ty się nie wygłupiaj... Ja jeszcze w proszku a w jeden sezon chcę skończyć Jeszcze zima - jeszcze zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci. opal ps. dajcie znać w grupie warszawskiej kto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 30.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Jak do tego pabu sie dojeżdza ?/-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 tadzel. Tutaj masz ich stronę internetową:http://lolekpub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przypomnienie o spotkaniu grupy warszawskiej Spotykamy się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich o godz. 14:00. Hasło: domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 03.02.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witam!czy ktoś z was mógłby mi doradzić/ w tym gąszczu ofert/, która z firm ma najlepsze warunki podłączenia gazu płynnego? Jest tyle zawiłości, że trudno się połapać. Jeśli ktoś z perspektywy czasu może doradzić to poproszę.czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.02.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich, zamierzam wystartować z budową na wiosnę, obecnie jestem na etapie zbierania papierów do pozwolenia na budowę. Mój kawałek miejsca na ziemi leży w Ustanowie. Jeśli możecie polecić solidnych wykonawców to chętnie przyjmę wszelkie namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 04.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Za chwilę, mam nadzieję, będziemy budować w Lesznowoli. Będziemy tzn. żona, córka, nasze dwie kotki i ja. Chętnie poznamy doświadczenia okolicznych inwestorów i podzielimy się własnymi, jak już będziemy je mieli. Że jesteśmy nowi i w temacie budowlanym i na forum, to poproszę o kilka wskazówek jak współpracować "w Piasecznie i okolicach". Jak się zorientowałem, "Piaseczno i okolice" to aktualnie 15-stronicowy wątek, na którym można znaleźć i coś o cenach koparek i coś o spotkaniach. Jak się w tym wszystkim poruszać? Śledzić wszystkie nowe posty? Czy jest możliwość wyodrębnienia postów aktulanych, powiedzmy od 1 września ub. roku? Nie sprawdziłem jeszcze możliwośći forumowej wyszukiwarki w ramach jednego wątku, ale moje dotychczasowe doświadczenia z tym narzędziem nie są najlepsze. Pozdrowienia od Wodzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.02.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Jaskoz: wpadnij w niedzielę do Lolka, to przy piffku pogadamy, bo gaz płynny to taka długa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 07.02.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Sasiedzi drodzy !macie inspektora godnego polecenia?bede wdzieczny za namiar na priv / maildziekuje i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 09.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Trudno jakoś spotkać orłów i orlice z grupy Piaseczyńskiej na CZAT'cie.Nie korzystacie z tej formy do dyskusji?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.02.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 tadzel. Ja tam często zaglądam, ale nie zawsze mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 13.02.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego parkieciarza, lub całą ekipę parkieciarzy, do ułożenia drewna egzotycznego i parkietu przemysłowego? Liczę na sąsiadów z okolic Piaseczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Ja niestety dopiero będę testować i to w tradycyjnym dębie, więc nie pomogę.Jak już podłoga to i przeprowadzka niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 14.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego parkieciarza, lub całą ekipę parkieciarzy, do ułożenia drewna egzotycznego i parkietu przemysłowego? Liczę na sąsiadów z okolic Piaseczna . Pan Waldek Simon 0604447115. U mnie układał niedawno dąb, w różnych rozmiarach, w tym deski długie na 70-140 cm, dość trudny materiał. Sprawdził się w tej robocie b.dobrze i widać, że wie o co chodzi w parkietach. Ale nie wiem ile ma doświadczenia z egzotykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 15.02.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 witam wwszystkich zdrowychNiestety nie moglismy być na spotkaniu w Lolku.pomór straszny.Przepraszamy,ale nadrobimy to kiedyś.Obecnie poszukujemy kierownika budowy.Niedrogiego oczywiście.Nadal mamy kłopot z wyborem firmy sprzedającej gaz z butli. Czy ktoś pomoże.Pamietajcie o profilaktyce. Nas grypa dopadła. Fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts