izat 24.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 U mnie, żaden hydraulik nigdy do mojego domu nie wszedł. cześć Jezier kopę lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Iza budujesz dom w naszych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No jasne Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bo ja na ten przykład czekam na pozwolenie na budowę domu, który jest większy od dotychczasowego o jedną sypialnie, jeden garaż i jedno piętro. Tylko działka mniejsza o 21 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bo ja na ten przykład czekam na pozwolenie na budowę domu, który jest większy od dotychczasowego o jedną sypialnie, jeden garaż i jedno piętro. Tylko działka mniejsza o 21 m2. No pięknie!! Gratuluję A do obecnego ganek dobudowałeś czy w końcu nic z tego nie wyszło?? Kupiłabym jakąś działkę ..... Masz coś sensownego na oku?? Założyłeś firmę budowlaną czy nadal w wawie urzędujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No jasne wg projektu modiegohttp://forum.muratordom.pl/kasi-i-marka-dom-pod-lasem-na-wsi,t62190.htmDziałek szukałem w czerwcu i wybór był kiepski, ale udało się:http://www.jezier.republika.pl/dzialka22.jpg A gdzie chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czasem z Kubą wspominamy sobie ten ganek a za działeczką to tak się na spokojnie rozglądam ...... kiedy wpadniesz do mnie?? po latach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A ja pracuje na kompie z tak starym systemem, ze nawet tej czatowej javy nie obsluguje i 80% nowoczesnych stron www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 24.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 To może to ten sam hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 24.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Co do ścian z gk to ja mam cały dom z płyt gk i nie do konca jestem szczęśliwa z tego powodu, w teorii jest to fantastyczne ale gorzej z praktyką.Okazuje się że jest bardzo mało fachowców co to potrafią dobrze zrobić, ściany pękają, mają brzuchy i doliny i takie inne.szkoda słów, następny dom będzie MUROWANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Madziu Wiekszosc z naszej grupy kupowala dach u Statka z forum. Powaznie?? ale on chyba braasa nie ma... Statek czyli Zapolski tak?? Tak, tu chodzi o Zapolski z Puławskiej Solidna firma, mają dobrych dekarzy. Nie wiem tylko czy mają braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Betsii no,no Twoje łazienki wyglądają rewelacyjnie. Z braku czasu dopiero teraz je obejżałam. Tyle się tu dzieje, a ja nie nadązam za czytaniem. Już nie mówiąc o jakiś wpisach. Cieszę się, że domki Wam rosną (mój też ) i byle do wiosny!!! Pozdrawaim grupę piaseczyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cześć Komarek Dzieki za dobre opienie o moich łazienkach. Teraz to już są ładniejsze, bo skończone i z fugami W sobotę zwolniłam na Rybnej żeby Twój dach obejrzeć. Piekny jest i super te łuki wyszły. Robicie cos dalej w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 trochę się dzieje, pchamy ten wózek jak możemy. Chcemy się wprowadzić na Wielkanoc. A za pochwałę dachu dziękuję. Wyszedł nieźle ale jeszcze nieskończony. Nerwów przy nim straciliśmy wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To może to ten sam hydraulik? Jasnowidz, czy co? komarek,no to zima bedzie pracowita Rozumiem jednak determinacje. Im blizej konca, tym czlowiek chce bardziej przyspieszyc moment zasiedlenia Widze to po moim sasiedzie. Mury wybudowal chyba w lipcu, a teraz juz osusza tynki i wylewki dmuchawami, aby na Wigilie mieszkac juz na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Aż takiego powera to nie mamy choćby ze względu na kasę. ale chciałoby sie oj chciało pospieszyć i nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Amber, to sąsiad nie będzie musiał po wprowadzeniu nawilżaczy używać ja osobiście jestem przeciwniczką tak szybkiego wprowadzania się .... uważam, że każdy etap ma swój czas technologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja osobiście jestem przeciwniczką tak szybkiego wprowadzania się .... uważam, że każdy etap ma swój czas technologiczny Kiedyś myślłam innaczej i też chciłam się wprowadzić w jednym sezonie budowlanym i pewnie by tak było gdyby nie ................. Przez zimę budynek odstał w stanie surowym, bez okien i na pewno trochę osiadł i przewietrzył. Potem tynki i wylewki też dosyć długo schną. Ponadto na mokrą wylewke nie połozy się drewninej podłogi ( a i paneli też nie za bardzo). Teraz raczej jestem za tym żeby wszystko po kolei miało czas na wyschnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 dokładnie Betsi a jak z tym kimś się zakończyło .....?? składałaś coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jeszcze się nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts