Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Depi

Przykro mi bardzo, ze Twój " wykonawca spi......"

Obawiam sie ze Zenek nie da rady w tym roku, bo kończy duzy dom na Białołece i tam przerzucił wszystkie siły.

Moja ekipa kończy w piatek malowanie, odbiór przez kierbuda i też ida tam pomagać.

Myślę że może zacząć coś na wiosnę. Generalnie mozna tą firmę polecić.

Jesli chodzi o słupki ogrodzeniowe, to jadąc drogą przez Prace Małe, Duże, Marylke do Tarczyna, tuż przed Tarczynem jest przejazd kolejowy. Około 15-20m przed tym przejazdem, po lewej stronie jest hurtownia, skład metalowy gdzie mozesz kupić profile. np profil 6m ( który prztna Ci na taka długośc jaka chcesz) kosztuje ok. 100zł. Więc słupek 2m kosztuje ok. 25zł.

Ta cena jest za profil 40mmx5omm.

Proponuję Ci tez nie brać tak urlopu jeszcze przed budową, bo potem zabraknie Ci go na czas kiedy na prawdę będziesz go potrzebował.

Ja teraz biore po jednym dniu urlopu co 2-3 dni, bo chce dopilnować totalnej wykończeniówki ( biały montarz, drzwi wewn, kuchnia, garderoba i potem sprzatanie i przeprowadzka).

Niestety ze względu na pogodę nie zdążyłam otynkować ( kolor) domu :(

Przerzucam to na wiosnę tak jak tarasy i cały ogród.

Potrzebuję pomysłu na niedrogą barierkę do schodów wewn. oraz ewentualne namiary. Pls help!!!!! spłukałam się doszczętnie :(

Depi jak chcesz to mogę Ci podesłać moją ekipę- jestesmy z nich zadowoleni. Nagrał nam ich nasz kierbud. i zachwalał że nigdy z nimi nie miał żadnych kłopotów.

To jest ekipa murarzy, oni nam tez zrobili więźbę ( ale dach był najprostszy z możliwych).Nastepne ekipy chwalą ich robotę, no może tylko dekarze coś marudzili że musieli trochę równać pod dachówki.

Chyba mają teraz czas.

Mąż wziął że sobą kajet z kontaktami więc mogłabym Ci posłać kontakt jak go dopadnę (męża mojego)

Pozdrawiam Marta

Depi jak chcesz to mogę Ci podesłać moją ekipę- jestesmy z nich zadowoleni. Nagrał nam ich nasz kierbud. i zachwalał że nigdy z nimi nie miał żadnych kłopotów.

To jest ekipa murarzy, oni nam tez zrobili więźbę ( ale dach był najprostszy z możliwych).Nastepne ekipy chwalą ich robotę, no może tylko dekarze coś marudzili że musieli trochę równać pod dachówki.

Chyba mają teraz czas.

Mąż wziął że sobą kajet z kontaktami więc mogłabym Ci posłać kontakt jak go dopadnę (męża mojego)

Pozdrawiam Marta

Czesc Magnolia

Dawaj te namiary :D , ja do Niego zadzwonie i przekaze.

Bardzo pilne

Betsi,

Moze sami, albo Wasza ekipa skleci cos takiego z niedrogich, ale solidnych drewnianych listew. Widzialam cos takiego , na tymczas u znajomych. Bylo ok, ale bez komfortu mocniejszego oparcia. Lepsze to jak nic. U nas barierka pojawila sie jako pierwsza. Moze dlatego, ze nasze schody wydaja sie dosc niebezpieczne ...

BTW zyjecie jeszcze?

Witam

Napiszcie prosze co potrzeba do odbioru budynku.

Pora pomyslec o przeprowadzce.

Pozdrawiam piomod

Moj kierownik budowy mial od nich taka rozpiske nt co potrzeba .

Daja tam takie.

Podjedz moze i wez , to ta ulica obok Czajewicza.

Za cholere nie pamietam.

Albo wez co masz , bo u mnie wygladalo to tak , ze ten pan mowil co chce i ja poslusznie podawalam :D

Tylko radze Zonke wyslac , bo tam same chopy, pomijajac Pania w sekretariacie , ale to gratka dla Ciebie.

Bedziesz wiedzial o czym mowie jak juz pojedziesz :wink: :D

Update z frontu - pan Stanisław zakończył już prace na ten rok. Ew. wiosna...

:-(

Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego

ul. Nadarzyńska 13

05-500 Piaseczno

tel./fax. (022) 737 26 78

Godziny przyjęć interesantów:

poniedziałek – piątek: 10.00 – 15.00

środa: dzień wewnętrzny

Teraz jest tak fajnie, że można wjechać na parking za tym urzędem. Na tablicy budowlanej powienien być zresztą adres tego urzędu: