flamenco108 19.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Pisaliscie chwile wczesniej o miejscu skad bierze sie pracownikow w Piasecznie . Wiem gdzie jest to miejsce , nie mam pojecia natomiast , o ktorej mozna[trzeba] tam byc ? Ktos podpowie ? Z samego rana. Najlepiej ok. 7:00, bo później zostają resztki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzieki Flamenco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Z samego rana. Najlepiej ok. 7:00, bo później zostają resztki. dosc przerazajaco zabrzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 19.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Depi,jest jeszcze firma w otwocku Zowpol,ja tam kupowałam słupki,ale kosztawały tak samo ok 30 zeta.Zależy jeszcze jakie grube wybierzesz.Do ziemi przynajmniej jakieś pół metra powinno iść.Jak chcesz tylko tymczasowo to może stemple drewniane i siatka leśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 19.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Fakt Flamenco, zabrzmiało makabrycznie... Napisz jak zatrudniałeś tych pracowników, bardzo proszę. Strasznie jestem ciekawa. Podjeżdżasz, oni podchodzą i co dalej - wsiadają?, ty wysiadasz? Jak przebiegała ta rozmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 20.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Depi W sprawie słupków sprawdź jeszcze Centrm Ogrodzeń Dębe Wielkie/28 km od Wa-wy/Mają tam rury z odzysku na słupki -mb wychodzi 7,5 zł.No i różne inne ogrodzeniowe sytuacje oczywiście. Musisz przekalkulować jak wyjdzie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 20.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mogę chyba już oficjalnie ogłosić, że mi wykonawca spie....rniczył. To se k... pobudowałem. Betsy - może Zenek da rade zacząć teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.11.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Depi Przykro mi bardzo, ze Twój " wykonawca spi......" Obawiam sie ze Zenek nie da rady w tym roku, bo kończy duzy dom na Białołece i tam przerzucił wszystkie siły. Moja ekipa kończy w piatek malowanie, odbiór przez kierbuda i też ida tam pomagać. Myślę że może zacząć coś na wiosnę. Generalnie mozna tą firmę polecić. Jesli chodzi o słupki ogrodzeniowe, to jadąc drogą przez Prace Małe, Duże, Marylke do Tarczyna, tuż przed Tarczynem jest przejazd kolejowy. Około 15-20m przed tym przejazdem, po lewej stronie jest hurtownia, skład metalowy gdzie mozesz kupić profile. np profil 6m ( który prztna Ci na taka długośc jaka chcesz) kosztuje ok. 100zł. Więc słupek 2m kosztuje ok. 25zł. Ta cena jest za profil 40mmx5omm. Proponuję Ci tez nie brać tak urlopu jeszcze przed budową, bo potem zabraknie Ci go na czas kiedy na prawdę będziesz go potrzebował. Ja teraz biore po jednym dniu urlopu co 2-3 dni, bo chce dopilnować totalnej wykończeniówki ( biały montarz, drzwi wewn, kuchnia, garderoba i potem sprzatanie i przeprowadzka). Niestety ze względu na pogodę nie zdążyłam otynkować ( kolor) domu Przerzucam to na wiosnę tak jak tarasy i cały ogród. Potrzebuję pomysłu na niedrogą barierkę do schodów wewn. oraz ewentualne namiary. Pls help!!!!! spłukałam się doszczętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 21.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Depi jak chcesz to mogę Ci podesłać moją ekipę- jestesmy z nich zadowoleni. Nagrał nam ich nasz kierbud. i zachwalał że nigdy z nimi nie miał żadnych kłopotów. To jest ekipa murarzy, oni nam tez zrobili więźbę ( ale dach był najprostszy z możliwych).Nastepne ekipy chwalą ich robotę, no może tylko dekarze coś marudzili że musieli trochę równać pod dachówki.Chyba mają teraz czas.Mąż wziął że sobą kajet z kontaktami więc mogłabym Ci posłać kontakt jak go dopadnę (męża mojego)Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Depi jak chcesz to mogę Ci podesłać moją ekipę- jestesmy z nich zadowoleni. Nagrał nam ich nasz kierbud. i zachwalał że nigdy z nimi nie miał żadnych kłopotów. To jest ekipa murarzy, oni nam tez zrobili więźbę ( ale dach był najprostszy z możliwych).Nastepne ekipy chwalą ich robotę, no może tylko dekarze coś marudzili że musieli trochę równać pod dachówki. Chyba mają teraz czas. Mąż wziął że sobą kajet z kontaktami więc mogłabym Ci posłać kontakt jak go dopadnę (męża mojego) Pozdrawiam MartaCzesc Magnolia Dawaj te namiary , ja do Niego zadzwonie i przekaze. Bardzo pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Betsi, Moze sami, albo Wasza ekipa skleci cos takiego z niedrogich, ale solidnych drewnianych listew. Widzialam cos takiego , na tymczas u znajomych. Bylo ok, ale bez komfortu mocniejszego oparcia. Lepsze to jak nic. U nas barierka pojawila sie jako pierwsza. Moze dlatego, ze nasze schody wydaja sie dosc niebezpieczne ...BTW zyjecie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 21.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 WitamNapiszcie prosze co potrzeba do odbioru budynku.Pora pomyslec o przeprowadzce.Pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam Napiszcie prosze co potrzeba do odbioru budynku. Pora pomyslec o przeprowadzce. Pozdrawiam piomodMoj kierownik budowy mial od nich taka rozpiske nt co potrzeba . Daja tam takie. Podjedz moze i wez , to ta ulica obok Czajewicza. Za cholere nie pamietam. Albo wez co masz , bo u mnie wygladalo to tak , ze ten pan mowil co chce i ja poslusznie podawalam Tylko radze Zonke wyslac , bo tam same chopy, pomijajac Pania w sekretariacie , ale to gratka dla Ciebie. Bedziesz wiedzial o czym mowie jak juz pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 piomod, Moj kierbud tez dal mi stosowna rozpiske i wg niej pozbieralam dokumenty. A pani w sekretariacie, rzeczywiscie godna jest uwagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 21.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Moj kierownik szefuje u mnie grzecznościowo był tylko na odbiorach waznych elementów konstrukcyjnych. W związku z tym ze nie bierze ode mnie pieniedzy nie bede zawracał mu głowy. Co do urzędu to ze wgledu na panią sam podjade hehe Podajcie tylko adres gdzie mam sie kierowac pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Piomod Adresu nie podam , ale powiem jak dojechac. Jedziesz Czajewicza tuz za Skarbowka w lewo. I zaraz po lewej masz PNiB, tam tez jest Federacja Konsumentow. Sekretariat pokoj po lewej chyba tez Zaloz ciemne okulary , bedzie Ci poreczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Depi jak chcesz to mogę Ci podesłać moją ekipę- jestesmy z nich zadowoleni. Nagrał nam ich nasz kierbud. i zachwalał że nigdy z nimi nie miał żadnych kłopotów. Update z frontu - pan Stanisław zakończył już prace na ten rok. Ew. wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanegoul. Nadarzyńska 1305-500 Piasecznotel./fax. (022) 737 26 78Godziny przyjęć interesantów:poniedziałek – piątek: 10.00 – 15.00środa: dzień wewnętrznyTeraz jest tak fajnie, że można wjechać na parking za tym urzędem. Na tablicy budowlanej powienien być zresztą adres tego urzędu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.11.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Sluchajcie, czy macie namiary na jakis bliski punkt sprzedajacy brykiet w workach? Najblizej znalazlam cos sensownego w Brwinowie, ale wolalabym blizej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://klimatyzacja.org.pl/opal.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts