aniamalinowska 02.12.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item272859717_bezprzewodowy_szambo_sygnalizator_napelnienia_.html Wybralismy ten , ale nie wiem jak działa , bo jeszcze nie mieszkamy i nie napełniamy szamba.Pozdrawiam grupe , jak sie buduje nie ma czasu na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Hej Betsi, Ja mam z tej strony http://www.hpd.com.pl/ Jest zamontowany od lipca, chodzi bez zarzutu. Docelowo mial byc "podpiety" pod komputer, ale jak sie okazalo nie ma takiej potrzeby. Diody i sygnalizacja mowia same za siebie. Regulacje mam z estymowana 3-dniowa tolerancja Gratuluje jednonoznego zamieszkania Jak bedziesz mieszkac juz na dwie nogi, to daj znac! Trza to jakos oblac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 03.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Gratujuję tym co kończą budowac - dzabij;) Depi - znalazłeś juz kogoś? A ja do Was z takim pytankiem:Czy wmurowywaliście przed domem metalową wycieraczkę - skrobaczkę???Jeśli tak, to skąd je braliście?W Platformie widziałam jedną ,ale okrutnie paskudną. Sama górę można zamówić u kowala, ale wsad chyba nie. Pozdr. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 03.12.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja znalazlam taka na allegro ale nie zamowilam bo jeszcze kostka i doprowadzenie mediow.To fajna sprawa z ta wycieraczka i sprawdza sie w uzytkowaniu.Ja polecam taka mialam i powtorze w nastepnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Depi - znalazłeś juz kogoś? No znalazłem i nie znalazłem. W weekend juz coś robiliśmy z rrmisiami, ale dzis mnie trochę złapał strach, że w tym błocie po prostu utoniemy z kretesem, a czasu coraz mniej. Więc spróbuję z jednym zdziercą co ma dużą i sprawną brygadę się dogadać jutro z rana, żeby nam wyprowadzili to szybko z ziemi, a dalej się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 [w tym błocie po prostu utoniemy z kretesem Ty to sie nawet fajnie i szybko zapadales Mnie tylko troche wsysalo Obrzydliwie jest na dworzu Pineska My nie rbilismy tej wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A ja do Was z takim pytankiem: Czy wmurowywaliście przed domem metalową wycieraczkę - skrobaczkę??? Jeśli tak, to skąd je braliście? W Platformie widziałam jedną ,ale okrutnie paskudną. Sama górę można zamówić u kowala, ale wsad chyba nie. Wmurowalismy Kupilam najprostsza w LM. Nie wiem tylko o jakim wsadzie piszesz, bo ja mam ja zlicowana z kaflami na ganku w dziurze z katownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 03.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dzieki za odzew;)znalazłam ładną żeliwna w necie, a wsad kupie w platformie;) Depi - lepiej nawet na część prac ekipe zatrudnić, a na wiosnę znajdziesz inną. Tylko termin juz teraz musisz zaklepać. No i trzeba pamiętać, że najlepiej byc pierwszym w kolejce. Potem albo do Ciebie nie przyjda albo opóźnienia będa długie i wszytsko zacznie czasowo sie rozjeżdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ...mnie trochę złapał strach, że w tym błocie po prostu utoniemy z kretesem, a czasu coraz mniej. W zeszłym tygodniu jak było tak ok. 0 stopni to było całkiem nieźle. Gdyby tak teraz zamiast tego ciepła, deszczu i błota złapał od czasu do czasu lekki mrozik to by się dużo lepiej pracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 04.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dziekuję wszystkim za odpowiedź w sprawie czujek do szamba. Mogę juz spać spokojnie że nic mi się nie przeleje. Z powodu ostatnich opadów też grzęznę w błocku - kaloszki nieodzowne. Niestety nie ułozyłam jeszcze kostki ( mam nadzieje że jeszcze ułożę) i piekne schody do domu zrobione sa z palet i na to gumowa wycieraczka. Mieszkam juz 1 i pół nogą. Dam znać jak wejdę do środka zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Betsi, My wlasnie od wczoraj mamy piekna sciezke z palet Tak mi sie podoba, ze z bolem serca na kostke zamienie Cos optymistcznego dla zaczynajacych budowac lub tych w trakcie http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Ciekawe czy sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 05.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mieszkam juz 1 i pół nogą. Dam znać jak wejdę do środka zupełnie. Betsi - stopniujesz napięcie jak w dobrym thrillerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 05.12.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam nowych grupowiczow Powodzenia. Betsi2006 Gratuluje. Pineska My nie mamy tej wneki na wycieraczke.Znajomi maja i bardzo sa zadowoleni ,u nas schody były wylane jak kupowaliśmy i jakoś tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.12.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 rrmi dzięki za odpowiedź w sprawie tynkarzy. Naprawdę nikt nie poleci "wykończeniowców"? A może jednak - ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.12.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witam, potrzebuję telefon do składu w Tarczynie, tego zaraz przed skrzyżowaniem z al. Krakowską (jadąc od Łosia / Piaseczna / Prac po lewej stronie). Tam są dwa obok siebie, jeden tylko z drewnem, a drugi "normalny". Ma ktoś może namiar ? Szukałem w gogle, ale jakoś mi nie wyszło. Może to nie jest jeszcze Tarczyn ? Dzieki Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A moze to Centrobud w Tarczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 To nie Centrobud. Są tam rzeczywiście dwa składy, ale nigdy nie zauważyłem na nich konkretnej nazwy. Może to być wieś Józefowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 To pewnie ten sklad z dachowka , maja tam ostatnio pustaki chyba tez. Numeru nie mialam , bo jakos tak nie moglam sie z nimi sensownie porozumiec. Wszystkie zakupy robilam w Cermacie[jak sie dobrze od swiatel rozpedzic to tez sie wydaje , ze tuz za winklem ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.12.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dobra, trzeba tam się będzie przejechać. Sąsiad strasznie chwalił tamten skład, a przy okazji mają to czego mi potrzeba - takie łączniki 'H" do płyty OSB. Obdzwoniłem kilka składów i nawet o takim czymś nie słyszeli. W Cermacie chciałem wynająć koparkę (podobno mają niezłego CAT'a), ale zarobieni byli i nawet nie dawali szans. Gościu w JCB ze Złotokłosu też dał radę Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 06.12.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 dzabij - Ten pierwszy nazywa się AGAT - i mają tam drewno, pustaki, kominy i wszystko inne tel 727 77 13. Drugi ma dachy i telefonu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts