tadzel 04.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 RRMI ale mnie nastraszyłaś, już wchodze na stronke tanich lini lotniczych i bukuje bilecik do Paryża.Tam weekend będzie mnie kosztował taniej niż najazd pięknych dam ze grożnymi potworami.Chociaż może mniej bym sie bał tych potworów niż tego że jakbyście mnie zobaczyły to omdlenia są pewne. A wieć kłopoty takie że nie daj Bożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczekelektryczek 04.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Systemy alarmowe - druga połowa marca instalacje na mazowszu. ceny konkurencujne wiozę ze sobą ze sląska. [email protected] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 04.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ogłoszenie reklamowe: Ekipa budowlana z dużym doświadczeniem, z racji długich przerw między kolejnymi etapami budów deweloperskich, chętnie podejmie się budowy domu/ów jednorodzinnego. W zakresie stany surowe, stropy, wylewki a także tynki, płyty kg, ocieplanie (styropian/wełna), więźba dachowa, krycie (dachówka/blacha). Ceny atrakcyjne. Kontakt: 0 513 198 929, 0 606 343 707, [email protected] PS. bipop: Ta ekipa budowała u mnie i śmiało polecam. Rok temu zaczynałem budowę a teraz juz tylko rozwinąć dywany, wkręcić żarówki i ... i nie ma już co robić . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szybkiego finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 bipop, pozdrawiam.Jeśli rzeczywiście tylko rozwinąć dywany i przeciąć wstęgę, to ładnie docisnąłeś przez ostatnie miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 05.03.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 bipop, pozdrawiam. Jeśli rzeczywiście tylko rozwinąć dywany i przeciąć wstęgę, to ładnie docisnąłeś przez ostatnie miesiące. Niestety MS ,trochę na wyrost. Utknęliśmy przez gaz. I to nie przez samą gazownie a proces podłacznia który ma ze 140 kroków. Ciągniemy się od maja 2007. Warunki, umowa, mapki do projektu, projekt, Projekt w ZUDzie (4 m-ce!) teraz zebrać 13 współwłaścicieli drogi i oddać służebność a potem pozwolenie na budowę, zgłosznie do PINBu..... A dom zbudowany, ocieplony, środek wytynkowany, poddasze wykończone ale utkneliśmy z wylewkami bo bez gazu nie ma jak grzać a w zimę wylewek nie chce robić bo już mam doswiadczenie -suszyłem w listopadzie po tynkach Nie mniej co by sie nie działo na wakacje sie wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 05.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jezier-jestem strasznie ciekawa tej informacji, że pracujemy w jednej firmie Taki mały koncern i się nawet nie spotkaliśmy jeszcze A może siedzimy biurko w biurko i znamy się tylko wirtualnie hmm chyba jednak nie, ale usilowalam wyslać Ci maila typując Cię w intranecie i niestety nie mogę tego zrobić Powyzsze posty to chyba przykład anonimowości XXI wieku jak i drugiej osobowości w internecie dzięki bogu przeprowadzka na wieś szybko przywraca zachowania zycia w małych społecznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Historię z gazem znam.U nas tynki również były w listopadzie i z tych samych względów nie mamy wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Powyzsze posty to chyba przykład anonimowości XXI wieku jak i drugiej osobowości w internecie Nie przesadzajmy. Mój koncern zatrudnia więcej ludzi niż mieszka w całej mojej gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie mniej co by sie nie działo na wakacje sie wprowadzimy Gratulujemy i czekamy na imprezkę. Mówiłam Wam że jest nas tyle że pobalujemy u nas Tadzel Jak cos się robi we własnym domu i są tego fajne efekty, to o bólu ( kolan, krzyża, rąk i innych konczyn) zapomina sie szybko i mysli co jeszcze można zrobić. To wcale nie przeszkadza w przyjmowaniu w weekendy gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 To wcale nie przeszkadza w przyjmowaniu w weekendy gości Najlepiej jednak z najblizszymi sasadami , nie ma problemu jazdy pod wplywem . Czy wszyscy maja snieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 05.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Betsi Jestem pełen podziwu dla pani pracowistości. A w weekendy to lepiej być zapraszanym niż zapraszać, mniej pracy.Ale to jest mój snobistyczny pogłąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czy wszyscy maja snieg ? Rano było cudnie Wszystko lekko pobielone, cienka warstwa sniegu na ziemi, szadź na drzewach i trawie. Potem podobno mocno padało, ale nie widziałam bo jestem w pracy Pomimo tak pieknego widoku zdecydowanie czekam na wiosnę i zieleń i słońce. Ciekawa jestem jak bedą wyladały drzewka owocowe na działkach sasiadów w maju. Tadzel Chyba jak wszyscy lubię być zapraszana ale też lubię gości u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.03.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 U mie juz wykonczeniowka,choc wybory zawsze byly trudne i nie do konca przemyslane bo czasu zawsze za malo i czasami potrzeba 10 minut na podjecie decyzji, czy trafna.... to okaze sie w praktyce.Po bardzo trudnej wspolpracy z ekipa budujaca stan surowy stwierdzam ,ze przygotownie do budowy lektura,lektura i to fachowa i forum zaowocowaly.To juz do historii przejdzie jak doprowadzona do skraju wytrzymalosci wywalalam kopnieciem dopiero co wymurowany kawalek krzywej sciany.Owszem robili od nowa a ja jak ekonom z miarka i tak od switu do sowy caly dzien na budowie w deszczu i sloncu.Satysfakcja jest ,ze wszystko mam rowniutkie z dokladnoscia zegarmistrzowska i to dalej owocuje finansowo i wizualnie.A jak cieszy kiedy nie trzepie po kieszeni....Ekipa wykonujaca tynki nie mogla wyjsc z podziwu ,ze tak rowniotko i mniej materialu zuzywa.Moge polecic przyszlym budujacym.Brama z furtka z 14 -stki tez godna polecenia bo solidnie i terminowo i z 5 letnia gwarancja a ludzie z Opoczna- profesjonalisci.Klinkiery w ogrodzeniu- majsrersztyk wykonawczy-tez moge polecic.I wreszcie ukladanie plytek gresowych pod ogrzewanie podlogowe-tez ludzie z dalekich okolic Tarnow. Gresy polerowane i glazurowane oraz szkliwione przerobilam i mysle,ze moge pomoc w wyborach.Natomiast ja zapomne o urzadzeniach typu mop z wiecznie brudna woda do czyszcenia plytek i podlogi z drewna.Wystarczy czyscik mechaniczny,ktory zbiera pich i poleruje...ale o ntym po prezentacji w na moich podlogach. Natomiast prosze o pomoc -potrzebuje drobnego gruzu na utwardzenie 250 m drogi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 05.03.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Poratujcie mnie proszę namiarem na kominiarza... u nas też rano było ślicznie bialutko - teraz mamy "stawy hodowlane" na działce . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kominiarz-605-34-31-36 Bednarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie byłam dziś na działce, ale rano na Mokotowie śnieg padał jakby zamknięty był w szklanej kuli - cichuteńko, wolniuteńko, bezwietrznie - tak powinno było być w wieczór wigilijny a nie teraz gdy już wiśnie mają pąki, a wiciokrzew w pełni rozwinięte liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 05.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Natomiast prosze o pomoc -potrzebuje drobnego gruzu na utwardzenie 250 m drogi. za swoim doświadczeniem polecam frezowany asfalt (z puławskiej?). Nalezy go potem zageszczarką płytową przelecieć aby ubić (100kg wagi - mozna wziąć z wypozyczalni) Od słońca sie zwulkanizuje i efekt taki jakby ktoś piękny, równiusieńki asfalcik rozłożył. Nawet 20 tonowa gruszka nie wygniotła kolein. skąd go wziąć? mi go załatwił kierowca ciężarówki który od czasu do czasu zwozi takie g po naprawach ulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 05.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Pipop a póżniej w słoneczku ten asfalcik cuchnie oj cuchnie.To nie jest ekologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 06.03.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bipop A ile taki asfalcik kosztuje za dużą wywrotkę? Bo tez o tym myslałam, no albo też szukam gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 06.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bipop A ile taki asfalcik kosztuje za dużą wywrotkę? Bo tez o tym myslałam, no albo też szukam gruzu 700zł towar + transport u mnie starczyło to na grube ułożenie na pierwszych 10 metrach na wjeździe na drogę wewn, bo na wiosnę droga robiła sie całkowicie nieprzyjezdna, stała woda i dalej na 20 metrów przy czym nie równałem drogi wcześniej tylko zasypałem istniejące już koleiny i wyższy środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts