speek 23.03.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 23.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 ...Mam polozomy pod ogrzewaniem podlogowym gres polerowany... Dość ciekawe rozwiązanie Widzę że świąteczne "porządki" dają się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 24.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jaka piekną zimę mamy tej wiosny Jak tam u Was po świętach? Zabieracie się za budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 25.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jaka piekną zimę mamy tej wiosny Jak tam u Was po świętach? Zabieracie się za budowanie? Tak, my już od bladego świtu kontynuujemy oczekiwanie na decyzję w sprawie pozwolenia na budowę. Jeszcze jakieś 3 tygodnie i może coś się wyjaśni. Oby po naszej myśli. Od tego oczekiwania to tylko tyję. Oj przydałoby się poruszać przy szpadelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Posłuchajcie - ile hydraulik powinien wziąć za dom? U mnie sa 3 lazienki, kuchnia... Polecony przez wykonawcę chce 9 tys. Dużo? Mało? A może samemu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zabieracie się za budowanie? eeee tam ... u nas zostal juz tylko ogrod Szukam wiec dobrej ziemi i dwoch takich co taczkami rozplantuja ja gdzie trzeba Kontakt mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 25.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Posłuchajcie - ile hydraulik powinien wziąć za dom? U mnie sa 3 lazienki, kuchnia... Polecony przez wykonawcę chce 9 tys. Dużo? Mało? A może samemu zrobić? Jaki zakres prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Posłuchajcie - ile hydraulik powinien wziąć za dom? U mnie sa 3 lazienki, kuchnia... Polecony przez wykonawcę chce 9 tys. Dużo? Mało? A może samemu zrobić?Jak juz rzuciles robote to zrob sam. Bedzie z Ciebie taki wlasnie pozytek A za co te 9 tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 W sumie to dobre pytanie - czy za sama kanalize, czy za calosc wody. Zara zadzwonie. rrmi Myslisz ze Rob by mnie ponadzorowal przy tej robocie? Wiesz, ze ja 2 lewe rance mom Może mnie na pomocnika do glazury wezmie - poduczylbym sie cos. Klej mu porozrabiam, do sklepu po fajki skoczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Depi A mnie nie chcesz do nadzoru? Dalabym Ci popalic Dowiedz sie za co ta kasa i wtedy mozesz zastanawiac. Wydaje mi sie ze za cala wode , ale nie mam pojecia czy to duzo czy malo. Jesli za sama kanalize to bardzo duzo. My kanalize robilismy 2 dni , ale to dlatego , ze 1 raz w zyciu i nie przewidzielismy ile kolanek i tych wszystkch rurek pojdzie. Bo tak to bulka z maslem Przy podlogowce to byles u nas chyba jak te rozdzielacze Stary skrecal , widziales , ze prosta robota , a tez 1 raz w zyciu robione bylo samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 25.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 U mnie sama kanaliza rozprowadzona w fundamencie kosztowała 1900 PLN (mat. + robocizna), 5 "podejść", rura Wavin 16cm pomarańczowa. Teraz robił bym sam, prosta robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 25.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Depi"do sklepu po fajki skoczę" no a po flaszeczkie to nie łaska.Tak na sucho to nie robota. Ręce sie trzęsa.A tak to wisz pan robota sie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 u mnie rozprowadzenie kanalizy + podejście do wody + doprowadzenie powietrza do kominka - podobna kwota, a było to w maju 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czy oreientujecie sie może, jaki jest koszt trawy z rolki? Czy jest on duzo drożesza od trawy wysiewanej. Może ktoś kupował i kładł w swoim ogrodzie? Jakoś przeraża mnie perspektywa czekania 2 miesiące jak będę mogła chodzić po własnej działce Depi Sama kanaliza ok. 1900zł na początku 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dużo, dużo, duuuużo droższa. Z tego co pamiętam, to rok czy dwa lata temu ceny zaczynały się od 20 złotych za metr, a kończyły dużo wyżej. Moja rada - wysiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 25.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WitajcieWiecie moze jakie dokumenty są potrzebne do zamiany prądu budowlanego na dwutaryfowy?Pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jaka piekną zimę mamy tej wiosny Jak tam u Was po świętach? Zabieracie się za budowanie? U mnie też przerwa czekam na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Betsi, Na allegro sa po ok. 9 zeta za 1 m2. Jaka jakosc to nie wiem, ale w ogrodniczym na poludniu Polski widzialam po 13 - 17 zeta za 1 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 25.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witajcie Wiecie moze jakie dokumenty są potrzebne do zamiany prądu budowlanego na dwutaryfowy? Pozdrawiam piomod Piomod Masz na mysli przejście na normalny prąd czyli taryfe G11 lub G12 ( dwutaryfowy)? Mam całą rozpiskę w domu. Napiszę wieczorem. Mówicie że mam siać tą trawę? Rany, kiedy ona urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts