Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzabij, my początkowo chcieliśmy kupić bramę Wiśniowskiego właśnie w Głoskowie. Jednak jak porównaliśmy wygląd okleiny "złoty dąb" Hormanna i Wiśniowskiego od razu wybraliśmy... Hormanna.

Bramę, drzwi zewnętrzne i stolarkę okienną mamy w złotym dębie i aspekt estetyczny był ważniejszy niż lokalne sentymenty.

Aktualny namiar na p. Darka ma rrmi.

Po kilku nie przespanych nocach i z ciężkim sercem podjęliśmy decyzję o przełożeniu terminu budowy. :-(

Dlatego chętnie podam numer do naszej zamówionej ekipy do stanu surowego. Jest to sprawna, sprawdzona grupa fachowców, polecona przez przyjaciela. Ani kierownik budowy ani inspektor budowlany, który kilka razy sprawdzał ich pracę nie mieli poważniejszych uwag. Wszystko robią w terminie i zostawiają po sobie porządek.

Raczej nie są tani, ale stosunek jakości pracy do ceny wydaje się bardzo korzystny.

Mają zarezerwowany wolny czas na przełomie maja i czerwca. Osoby zainteresowane proszę kontakt na priva.

Dankat przykro :( wiem jak to jest jak życie przemeblowuje plany, miałam tak samo ale wierzyłam i czekałam na swój moment i wiem na pewno, że taki moment dla Was też nadejdzie. Trzymam kciuki i nie poddawajcie się. Możesz zawsze naskrobać na priv albo w komentarzach.

Parę stron wcześniej ktoś szukał ekipy, moi przyszli sąsiedzi za lasem będą się budować i tez szukają namiarów ale najwcześniej zaczną na jesieni ale warto wcześniej porozmawiać więc mogę poprosić dla nich o kontakt.

Magdac i ma na imię Emilka? :D słodziuchna strasznie :D macie bal co :wink:

dzabij, my początkowo chcieliśmy kupić bramę Wiśniowskiego właśnie w Głoskowie. Jednak jak porównaliśmy wygląd okleiny "złoty dąb" Hormanna i Wiśniowskiego od razu wybraliśmy... Hormanna.

Bramę, drzwi zewnętrzne i stolarkę okienną mamy w złotym dębie i aspekt estetyczny był ważniejszy niż lokalne sentymenty.

Aktualny namiar na p. Darka ma rrmi.

Potwierdzam wszystko co pisała MS i Rrmi :lol:

Co do Pana Darka też mam dobre wspomnienia ze współpracy.

magdac

Witam malutką na forum razem z mamą :p

rrmi

a gdzie jest w łosiu szkoła dla piesków ? bo nasz tez mógłby zazyc trochę dyscypliny :wink:

Wejdz na http://www.russ.pl

Kurs zaczyna sie w sobote .

Mial zaczac siejuz w tym tygodniu ale bedzie poczatek za tydzien.

Gdzie to jest to jeszcze dokladnie nie wiem .

Wazne , ze do Wawy nie trzeba dojezdzac .

Ja juz mialam brac indywidualne lekcje , niechetnie jednak , bo w grupie lepiej , ale akurat sie okazalo , ze duzo chetnyc stad jest i pomysl na miejscowe zajecia.

To nie moja wina, ześ zagłodziła psine. Niestety taki wygląd na tym zdjeciu.

A może zmieniłaś zdjęcie żeby nikt nie mógł rozpoznać. Jakis facet pisał nie dawno ze rozpoznał chałupe z tym psem. Wpadłas w panike, ze moga Cię porwac oczywiscie nie z miłosci tylko dla okupu. I stąd te nerwy.

Patrcie jak to sie ludzie pod wpływem stresu zmieniają.Z koteczka kocica. Ha ha.

Te dyskusje na forach i spotkania pokazują, że władze miasta i mieszkańcy samego Tarczyna mają za nic wsie które je otaczają. Dla nich to są puste pola, którymi można puścić trase szybkiego ruchu.

Do tego projektowana trasa odbierana jest jako taka, którą będą jeżdziły inne samochody niż obecną E7. Nie zdają sobie ludzie sprawy, że to nadal będzie jedyna droga z Krakowa do Warszawy.