ms. 28.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Śliczności, stawiam na dziewczynkę. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dzabij, my początkowo chcieliśmy kupić bramę Wiśniowskiego właśnie w Głoskowie. Jednak jak porównaliśmy wygląd okleiny "złoty dąb" Hormanna i Wiśniowskiego od razu wybraliśmy... Hormanna. Bramę, drzwi zewnętrzne i stolarkę okienną mamy w złotym dębie i aspekt estetyczny był ważniejszy niż lokalne sentymenty. Aktualny namiar na p. Darka ma rrmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 28.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mieliśmy tak samo. Jeżeli chodzi o złoty dąb-tylko Hormann Różnice cenowe naprawdę niewielkie. Do tych co kładli już kostkę-ile płaciliście za m2 z przygotowaniem? I kogo polecacie? I jeszcze -gdzie najtaniej kupić płyty k-g? magdacwitamy nowego forumowicza/czkę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankat 28.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Po kilku nie przespanych nocach i z ciężkim sercem podjęliśmy decyzję o przełożeniu terminu budowy. Dlatego chętnie podam numer do naszej zamówionej ekipy do stanu surowego. Jest to sprawna, sprawdzona grupa fachowców, polecona przez przyjaciela. Ani kierownik budowy ani inspektor budowlany, który kilka razy sprawdzał ich pracę nie mieli poważniejszych uwag. Wszystko robią w terminie i zostawiają po sobie porządek. Raczej nie są tani, ale stosunek jakości pracy do ceny wydaje się bardzo korzystny. Mają zarezerwowany wolny czas na przełomie maja i czerwca. Osoby zainteresowane proszę kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 28.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 zuber nie nowego, tylko zapomnianego, chociaż nie przez wszystkich:), ale dzięki. ms oczywiście, że dziewczynka A co jest złego w złotym dębie Wiśniowskiego? - my go właśnie zamówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 28.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dankat przykro wiem jak to jest jak życie przemeblowuje plany, miałam tak samo ale wierzyłam i czekałam na swój moment i wiem na pewno, że taki moment dla Was też nadejdzie. Trzymam kciuki i nie poddawajcie się. Możesz zawsze naskrobać na priv albo w komentarzach. Parę stron wcześniej ktoś szukał ekipy, moi przyszli sąsiedzi za lasem będą się budować i tez szukają namiarów ale najwcześniej zaczną na jesieni ale warto wcześniej porozmawiać więc mogę poprosić dla nich o kontakt. Magdac i ma na imię Emilka? słodziuchna strasznie macie bal co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 28.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dzabij, my początkowo chcieliśmy kupić bramę Wiśniowskiego właśnie w Głoskowie. Jednak jak porównaliśmy wygląd okleiny "złoty dąb" Hormanna i Wiśniowskiego od razu wybraliśmy... Hormanna. Bramę, drzwi zewnętrzne i stolarkę okienną mamy w złotym dębie i aspekt estetyczny był ważniejszy niż lokalne sentymenty. Aktualny namiar na p. Darka ma rrmi. Potwierdzam wszystko co pisała MS i Rrmi Co do Pana Darka też mam dobre wspomnienia ze współpracy. magdac Witam malutką na forum razem z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 28.03.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 i ma na imię Emilka? słodziuchna strasznie macie bal co Zgadza się, Emilka. Z utęsknieniem czekamy na wiosnę na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 28.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 rrmi a gdzie jest w łosiu szkoła dla piesków ? bo nasz tez mógłby zazyc trochę dyscypliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 zuber nie nowego, tylko zapomnianego, chociaż nie przez wszystkich:), ale dzięki. miałam na myśli malutką A co jest złego w złotym dębie Wiśniowskiego? - my go właśnie zamówiliśmy. nie ma nic złego, mnie osobiście po prostu bardziej do gustu przypadł Hormann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 29.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oj, to wybacz i dzięki za miłe słowa. A co do koloru tych bram, to mąż mi wyjaśnił, że Wiśniowski ma jakąś inną strukturę ponoć, ale kolor ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 29.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dla zainteresowanych: na stronie eurostrady pojawił się IV wariant S7http://eurostrada.pl/S7_WG/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 rrmi a gdzie jest w łosiu szkoła dla piesków ? bo nasz tez mógłby zazyc trochę dyscypliny Wejdz na http://www.russ.pl Kurs zaczyna sie w sobote . Mial zaczac siejuz w tym tygodniu ale bedzie poczatek za tydzien. Gdzie to jest to jeszcze dokladnie nie wiem . Wazne , ze do Wawy nie trzeba dojezdzac . Ja juz mialam brac indywidualne lekcje , niechetnie jednak , bo w grupie lepiej , ale akurat sie okazalo , ze duzo chetnyc stad jest i pomysl na miejscowe zajecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 29.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 RRMI patrzać się na zdjęcie najnowsze tego twojego ulubienca to chyba szkoły to on nie lubi .Jakis taki wystraszony.A może stracił apetyt i taki jakis niedorobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 niedorobiony. Masz szczescie , ze we wsi obok siedziesz teraz .Jakbys byl pod reka to normalnie z kopa i z dynki. I w ryja Za tego niedorobinego oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 29.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 To nie moja wina, ześ zagłodziła psine. Niestety taki wygląd na tym zdjeciu.A może zmieniłaś zdjęcie żeby nikt nie mógł rozpoznać. Jakis facet pisał nie dawno ze rozpoznał chałupe z tym psem. Wpadłas w panike, ze moga Cię porwac oczywiscie nie z miłosci tylko dla okupu. I stąd te nerwy. Patrcie jak to sie ludzie pod wpływem stresu zmieniają.Z koteczka kocica. Ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 30.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 rrmi - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 AgulaDzięki za info.Myślę, że należałoby zebrać listy z podpisami,którę krążą po okolicy i zawieźć do Urzędu w Tarczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.03.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Na stronie http://www.artexim.pl jest ciekawa dyskusja na temat przebiegu S7.Należy wybrać forum , a potem tematy Miasta i Gminy Tarczyn.Zachęcam do lektury.Wesoło nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.03.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Te dyskusje na forach i spotkania pokazują, że władze miasta i mieszkańcy samego Tarczyna mają za nic wsie które je otaczają. Dla nich to są puste pola, którymi można puścić trase szybkiego ruchu.Do tego projektowana trasa odbierana jest jako taka, którą będą jeżdziły inne samochody niż obecną E7. Nie zdają sobie ludzie sprawy, że to nadal będzie jedyna droga z Krakowa do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts