Ash5 31.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Zazdrośnica z ta zazdrością to długa historia (...) Taką zazdrośnicą ja Ty to ja też jestem. Inni mają fajnie i ja też chcę! To jest pozytywne inspirowanie się. Tylko nie wolno mylić z "zawistnicą"- to już może być niefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 31.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ASH5 ksywka Zazdrośnica powstał nie od zazdoszczenia ludziom ładnych rzeczy a od zazdrości o swojego przystojnego męża. To taka róznica.Ta ksywką daje do zrozumienia innym Pania. Ostroznie bo bedzie zle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 31.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dobre! Dobre, choć nie polityczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 magdac Ale to już nie mikrofalówka, a gril Anyway - życie ogólnie jest niezdrowe. Człowiek pije, pali, siedzi przed komputerem a boi się mikrofalówki. Taką małą mikrofalówkę sobie przystawiamy codziennie do głowy - mówimy na to "telefon komórkowy". Różni się tym, że ma słabszy nadajnik. I co? Wracając do tematów poprzednich - wciąż nie wiem, czy komin z cegły, czy systemowy... I powiedzcie jeszcze: te 1200 - 1900 za rozprowadzenie kanalizy, to sama robocizna była, czy z materiałem? Moje ludki smarują ściany z nieszczęsliwymi minami. Do konca tygodnia ma być wylana płyta. Od pieniedziałku już rosn ściany mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Od pieniedziałku już rosn ściany mam nadzieję Jak nie zaczna rosnac , to pogadamy inaczej. Ja jestem w grupie nie bojacych sie mikrofalowki . Rozmrazam w niej bulki jak zapomne wyjac wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jak nie zaczna rosnac , to pogadamy inaczej. Ale ze mna czy z budowlańcami? Dziś Robert pochwalił ich murarkę. Nie wiem, czy nie na wyrost - ja tam oczekiwałem lepsiejszej roboty. Jeszcze sie rozpuszcza i napuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Depi Jak ktos chwali za bardzo to trzeba takiego uszczypnac. Z tym , ze na Twoim miejscu bym z Nim nie zadzierala Opieprz ode mnie zbierasz Ty . Majstry Twoje , to co ja mam sobie jezyk meczyc i gardlo zdzierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 31.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Depi wydaje mi się że 1900 to już powinno być z materiałem. Pozdrawiam niezdrowo bo komputerowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 31.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 I powiedzcie jeszcze: te 1200 - 1900 za rozprowadzenie kanalizy, to sama robocizna była, czy z materiałem? U nas 1200 z materiałami. Hydraulicy z dalekiej wsi. Tutejsi to nam nawet na 4 tysiaki wyceniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 31.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Depi u nas kanaliza 1 900 pln robocizna i materiał. Zazdrośnica, ja też ręcznie zrzucałem, nawet dziarsko nam szło, 9 i pół metra lekko ponad godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Spytam niezobowiązująco o samochody FAMILY FROST. Czy zdarza się Wam kupować? Mnie prześladuje ich melodyjka, niezwykle koszmarnia i donośna. Ja do najbliższego sklepu mam 700 metrów, a 1500 m do takiego w którym można cokolwiek kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 01.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ms Lody mają b.dobre Kupuję czasami ze względu na dziecko, bo dla niego to frajda cała ta operacja. Do melodyjki już się przyzwyczaiłam.Taki koloryt lokalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 MS lody kupowałam nieraz jak byłam u dziadków w Górze i nie chciało mi się iść do sklepu ale ciasta mają zamrożone na kość a ja takich nie lubię i czekać cały dzień żeby się rozmroziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zgodnie z nazwą towar FROST. Czyli głównie lody ew. ciasta. Po pieczywo trzeba będzie dymać kilometry. Nie ma jak rowerek (albo spacerek) na głodniaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 01.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Depi u nas kanaliza 1 900 pln robocizna i materiał. U mnie tak samo. O kominach systemowych i murowanych jest sporo w ostatnim Muratorze ( jeszcze go kupuję, chyba z przyzwyczajenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.04.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ( jeszcze go kupuję, chyba z przyzwyczajenia) My też z przyzwyczajenia, ale z satysfakcją zauważam, że wraz z postępem prac na budowie coraz więcej tematów przestaje mnie dotyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A mnie widmo muratora (kupowania) zaczęło jakiś czas temu męczyć, nie do końca do mnie przemawia (piiii) i zaczęłam czytać od paru miesięcy inne pisemko ale tu nie wypada mi reklamować - 2 x tańsze i takie bardziej "ludzkie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 01.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zazdrośnica A dlaczego to nie możesz napisać co to za fajna gazetka? Podziel się z ludzmi gdzie mozna coś fajnego wyczytać Ms Mnie też już wiele rzeczy z budowania już nie dotyczy, ale lubię i o prawie poczytać, o nowościach itp. Kto wię kiedy to się może przydać? A i na forum coś doradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 01.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To ja zareklamuję Ładny Dom - do nas trafia lepiej niż murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 02.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 RRMI - w zeszłym tygodniu pytałaś o kwity do zgłoszenia budowy ogrodzenia, czy przeszłaś już "procedurę" czy to jeszcze przed Tobą ? Jakie ewentualnie masz wrażenia ? Ja też się do tego zbieram i zastanawiam się co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts