Zonzi 14.04.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 arow1906 Mi udalo sie kupic dopiero w MB Kowalczyk. Jak pytalem na jesieni to zaden okoliczny sklad nie mial na placu tylko mogli zamowić przy okazji większego zamówienia na wiosne Wszyscy tylko dziurawka az sie zdziwilem czy to tylko ja daje pelna cegle na komin Jakby cos to mam do sprzedania pelny grafit Matrix Wienerberga jakies pol palety. Drugie pol starczylo na obudowanie 2 kominow, pod dachem robilem z zwyklej pelnej. Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 14.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Potrzebuje namiary na sprawdzona ekipe od elewacji zew. (styropian, tynk oraz podbitka). Czy ktos moglby mi kogos polecic? Bede wdziecznaU moich sasiadow wasnie robila ekipa , baaardzo dobrze pracowali . Przeszli po sasiedzku , pojde zapytam i dam znac. bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Potrzebuje namiary na sprawdzona ekipe od elewacji zew. (styropian, tynk oraz podbitka). Czy ktos moglby mi kogos polecic? Bede wdziecznaU moich sasiadow wasnie robila ekipa , baaardzo dobrze pracowali . Przeszli po sasiedzku , pojde zapytam i dam znac. RRMI, jak się uda z tym namiarem to ja też poproszę A z innej beczki, ile mniej-więcej kosztowała u Was instalacja elektryczna w budynku (materiał + robocizna) ? Mi elektryk oszacował wstępnie na ok. 10 kPLN (ok. 150 "punktów", rozdzielnia, wprowadzenie kabla do budynku, pomiary itd.). Liczyłem że troszkę mniej będzie to kosztować, a tu niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 14.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jezier napisał: W czwartek w szkole podstawowej w Lesznowoli (tej obok Grójca) jest spotkanie informacyjne o wariancie IV. Zaproszeni sa projektanci z Eurostrady, urzędnicy z GDDKiA, z urzędu województwa mazowieckiego, z ministerstwa ochrony środowiska, z urzedu gminy Tarczyn i Grójec i jeszcze ktoś ale nie pamiętam. No i oczywiście mieszkańcy też są mile widziani. A ja apeluję jeszcze o pomoc w zbieraniu podpisów przeciwko IV. To nie muszą być podpisy tylko mieszkańców terenów których sprawa dotyczy. Ja czasowo nie daję rady jeździć po okolicach i zbierać. Pomożecie Żeby potem nie było, jak się obudzimy z ręką w nocniku. coli namiar na ludzi od elewacji wysyłam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 coli Te namiary , o ktorych ja mowilam to chyba wasnie zuber wyslala Panow juz po sasiedzku niestety nie ma. Robia byskawicznie . Betsi my mamy listy do podpisow , fajnie jakbys w okolicy zebrala u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 14.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 zuber, rrmi wiecie gdzie moge zobaczyc efekt koncowy pracy Pana Barana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A tak na marginesie, mojemu wujkowi kanalizę robili fachowcy i później musiał kuć podłogi bo coś spie........ więc czasem taki "fachowiec" co zrobił coś dla siebie i stawiał sobie pewne wymogi zrobił to lepiej niz osławieni fachofcy". Prawda. Ja mam tak wszystko przewymiarowane i przedobrzone (np. rury najlepsze jakie są - SN8, można po nich jeździć samochodem ), że wyszło mi pewno 2x drożej, jak by zrobił mi fachowiec. Ale wiem, że nie spotka mnie przykra niespodzianka przynajmniej. zuber, rrmi Mój (i rodziny jeśli można) podpis macie - powiedzcie tylko, gdzie. dzabij 10 kpl za elektrykę to dużo? Ja sie modle, żeby na tym się skończyło... Mój elektryk coś bąkał, że 45 zł od punktu, ale nie wiem, czy to z rozdzielnią i resztą bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 dzabij 10 kpl za elektrykę to dużo? Ja sie modle, żeby na tym się skończyło... Mój elektryk coś bąkał, że 45 zł od punktu, ale nie wiem, czy to z rozdzielnią i resztą bajerów. Sam nie wiem czy to dużo czy mało, podobno tylko sam ogranicznik przepięć kosztuje 400 PLN a potrzeba 3 itd. także może faktycznie to dość normala cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 45 od punktu z materiałem? To nie jest zła cena. Z mojego doświadczenia chcieliśmy skromnie, ale kuszą przełączniki schodowe, wyprowadzenie do bramy, domofonu, gniazda zewnętrzne z możliwością odłączenia, głośniki, komputery itp. Zaoszczędziliśmy tylko na jednym - chcieliśmy mieć siłę i dało się zamontować na stałe erbetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Widzicie jaki mam domek - mały, mimo to elektryk powiedział, że może się zmieści w 12 tyś punkt 55 zł, rozdzielnia 3500 zł szukam dalej, mam plany ściągnięcia elektryka 250 km stąd, ktoś chce się podłączyć? może to go przekona do szybszego przyjazdu. Aha byłaby możliwość też hydrauliki bo to firma instalatorska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.04.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Taaa, no to widzę ładne ceny sobie winszują. W moich 10 kPLN nie ma RTV/SAT, internetu i kabelków do alarmu, to robię sam bo mam wrażenie że znam się na tym bardziej niż elektryk (przynajmiej mój, jak usłyszał hasło multiswich to się tylko po głowie podrapał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nasz elektryk położył kabelki. W międzyczasie coś jeszcze dołożyliśmy sami. Po tynkach, kiedy zakładał rozdzielnię zorientował się, że przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 15.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Mam prośbę o namiary na dobrego i taniego hydraulika. Nasz sie właśnie rozchorował i nie wiadomo czy zdąży wyzdrowieć, a tak się z niego cieszyliśmy, bo porządny był i tani właśnie. No cóż, chyba zmówię zdrowaśkę za jego zdrowie, a was proszę o namiary. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamenco108 15.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jak czytam powyższe zwierzenia, to cieszę się, że mój Główny Technolog Budowy jest inżynierem elektrykiem i w ten sposób zaoszczędziłem kilkanaście KPLN. I nie musiałem się specjalnie ograniczać z liczbą gniazdek. I w ogóle.Co prawda przykręcanie samych gniazdek, za wyjątkiem takich, gdzie się zbiegały trzy kable (3 sztuki, trochę trudno tam wygniatać przewody), robiłem sam, ale przynajmniej teraz wiem, co się kryje pod plastikową obudową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 15.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 WitamPoszukuje namiarów na firme wyworzącą smieci Chodzi mi o wynajecie kontenera.Jar-per oferuję taką usługe za 500złZnacie moze kogoś tanszego?pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 15.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Piomod F-ma Czyścioszek z Głoskowa. Za kontener 7m3 300zł lub 350zł.Tel znajdziesz w googlach ( nie mam przy sobie telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 15.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 to ja podam namiar na czyścioszka 757-39-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 15.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jak ostatnio sprawdzalam to Sita miala najtansza oferte, ale moze cos sie zmienilo022 737 17 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Flamenco a czy Główny Technolog wszedłby w interes elektryczny u mnie? Ja jeszcze nawet nie uzbierałam najmniejszego kontenera śmieci więc nie zmawiam póki co, a to normalne, że nie mam prawie nic do wyrzucenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zazdrosnico, Niestety przy wykonczeniowce to sie zmieni Mnostwo workow, wiaderek po rozniastych farbach, cala masa kawalkow odcietej glazury, kawalki plyt KG, kawalki profilii, tony kartonow po armaturze, sprzecie, meblach i wiele, wiele innych odpadow U nas na porzadki koncowe wykorzystalismy dwa kontenery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts