Depi 31.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 UWAGA UWAGA! Nastąpiła awaria i nie mam już elektryka (kompletnie niepoważny gość niestety). W związku z tym proszę Was o jakieś sprawdzone namiary. Najlepiej na takich, co się obecnie nudzą (robotą od wczoraj!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A nie miałeś sam robić elektryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 No na pewno nie całej. Wolę się do rozdzielni nie dotykać. Mogę powiercić dziury, pomocowac przewody ale całość się boję. Szczegolnie, że to ogólnie dość tanie jest. Nie mam poza tym czasu sam zrobić wszystkiego. Na razie kładzenie papy idzie mi jak krew z nosa więc zaczynam się łamać, czy by kogoś jednak do pomocy nie wziąć Samemu jest wiele rzeczy trudno wykonać (choćby tą nieszczęsną papę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Też to zauważyłem, że brak wprawy oraz chęć zrobienia dokładnie strasznie wydłuża robotę. Pewnie tak jest z każdą pracą. To co robię na o dzień i zajmuje mi chwilę takiemu wprawnemu budowlańcowi zajęło by znacznie więcej czasu. A co do elektryki to też zleciłem to kiedyś elektrykowi. Jednak jak ostatnio zainteresowałem się trochę instalacjami antenowymi to zdałem sobie sprawę jakiej marnej jakości mam zamurowane w ścianach kable. Podejrzewam, że wszystko czego sam nie kupowałem jest właśnie najtańsze=najgorsze - kable, brak peszli, puszki, bezpiecziki w skrzynce itp. Wszystko działa, jednak gdybym znał się wtedy na tym odrobinę i sam kupował potrzebne materiały to za tę samą cenę miałbym ciut lepszą elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Kurka - wszyscy na wakacjach czy nikt nie był/jest zadowolony ze swoich elektryków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 01.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No ja na temat elektryków nie pomogę. O elektryce jeszcze nawet nie zacząłem myśleć - chociaż wiem, że powinienem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.09.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Żebyś wiedział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.09.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Mój elektryk pojechał robić na środkowym wschodzie i nie wiem kiedy wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Irak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.09.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Cos w ten deseń może Pakistan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Też ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 01.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Depiu mnie robił forumowy jacek o1 i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A ja właśnie wróciłam z trzydniowych wakacji. Całe lato krzątaliśmy się przy budowie i nigdzie nie mogliśmy wyjechać. Zrobiliśmy małą traskę w Bieszczdach. Ludzie! Jaki las bukowy jest fantastyczny. A ile materiału do palenia w kominku się marnowało. Łatwo drewno pozyskać, ale trudniej ściągnąć ze zbocza. Spostrzeżenie nr 2 - intensywnie działają retorty do wypalania węgla drzewnego. Grilowanie stało się modne - produkcja idzie jak złoto. Parę ładnych lat temu zobaczenie pracującej retorty należało do rzadkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 02.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A moje spostrzeżenie z ostatnich 2 poranków jest takie, że chyba ludzie w lato auta pokupowali, bo korki wyjątkowe duże ( wieksze niż przed wakacjami) a remontów żadnych na trasie nie ma. Depi Z elektrykiem nie pomoge bo strasznie się guzdralił. Zrobił dobrze le kosztowało mnie to trochę nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATKA J. 02.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 DepiOstatnio czytałam na sąsiedzkim forum Babice Stare. Forumowicz KrzysiekSw robi elektrykę i ma całkiem sympatyczne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzięki wszystkim za info - może kogoś mi się uda upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 02.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 możecie podpowiedzieć jakiegoś NIEDROGIEGO architektapotrzebuje do adaptacji projektu typowego, żadnych ekstrawagancjiszukam kogoś w okolicy Tarczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Przy ul. Warszawskiej w Tarczynie jeden architekt ma własną pracownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 02.09.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 tyle wiem, ale czy możesz go polecić? czy korzystałeś z jego usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Tak, korzystam z jego usług przy adaptacji projektu. Nie mam zastrzeżeń co do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts