edzia_niedzwiedzia 24.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dzabij, faktycznie chodziło mi o coś takiego. Ale Sosiki, Ty też napisales o czyms, czym chyba sie interesowalam, jesli dobrze rozumiem. Czy miałeś na myśli tzw. prefabrykaty - taka gotową "podmurówke", którą wkopuje się w ziemie, ma to grubość ok 5-8 cm i moze miec faktycznie taka fakture jak kamien, albo byc gladkie?Czy chodził raczej o takie ogrodzenia pełnej wysokości z betonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a ja podam kolejny przykład jak hipermarkety nabierają ludzi na swoje promocje. Chciałam kupić karnisz w liroju,patrze promocja a tam obrzydliwy karnisz za 179zł. Mąz w tym czasie poszedł popatrzec jakie inne cuda proponują bez promocji. i tu wielkie zaskoczenie. Sliczny karnisz (najnowszy trend) w sam raz do naszego pokoju ale niestety bezcenny. Po sprawdzeniu ceny w czytniku okazało sie, że kosztuej 105zł. Kończąc temat, najlepiej po karnisze jechać do Pułtuska bo tam właśnie większość z nich jest produkowana a ceny o wiele niższe. Zmieniając temat, czy Głosków planuje złożyć jakiś pisemny protest ws. tej planowanej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej Komarku. Z tego co wiem radni napisali protest w sprawie drogi. Chyba czekają na odpowiedź. Co dalej- nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Komarku, ja tu wpadam nieregularnie. I dlatego nie wiem, a ciekawi mnie bardzo- Wy już mieszkacie? Zaczynaliśmy budowę chyba wpodobnym okresie- zeszłej wiosny, tak?Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.09.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No niby tak, byłam na tym głośnym zebraniu i coś niecoś się dowiedziałam, tylko myślałam, że może mieszkańcy sami też zadziałają. Im więcej prostestów tym wieksze szanse na powstrzymanie dziwnych pomysłów. Magnolia ja też zaglądam tu z cicha i czasem się odzywam. A w naszym domku już mieszkamy od lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 24.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Komarek "Zmieniając temat, czy Głosków planuje złożyć jakiś pisemny protest ws. tej planowanej drogi." no chyba tak z propozycja, wybudujcie drode w gołkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Nie życzę tego nikomu. Widziałam minę człowieka, któremu ta droga przechodzi przez środek nowo budowanego domu. Więc nie potrzebna jest ta uszczypliwość z Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 24.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Komarek "któremu ta droga przechodzi przez środek nowo budowanego domu." No to ta droga bedzie taka wąska, ze przejdzie tylko przez srodek domu. Napisz budowac czy nie. Jesli nie to mam nadzieje ze nie napiszesz o korkach na puławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No i wdałam się w bezsensowną, jałową dyskusję. Będzie Puławska Bis to jest przesądzone i bardzo wiele osób na tym skorzysta, ale wiele też bedzie niezadowolonych. Wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 25.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ale Sosiki, Ty też napisales o czyms, czym chyba sie interesowalam, jesli dobrze rozumiem. Czy miałeś na myśli tzw. prefabrykaty - taka gotową "podmurówke", którą wkopuje się w ziemie, ma to grubość ok 5-8 cm i moze miec faktycznie taka fakture jak kamien, albo byc gladkie? Czy chodził raczej o takie ogrodzenia pełnej wysokości z betonu?? Chodziło mi o takie ogrodzenia pełnej wysokości z betonu, bo wydawało mi się że takie jak pokazywał dzabij to są tylko obkładane okładziną. Na szczęście u mnie do ogrodzenia baaardzo daleko, więc póki co nie myślę o tym. Skupiam się na małych bieżących celach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja przez całą budową skupiam się na małych celach, ale im bliżej końca tym celów coraz więcej, mnożą się jak króliki, do kwadratu, sześcianu czy innej n-tej potęgi. Mniej więcej rok temu miieliśmy kładzioną elektrykę. Wtedy wszystko pamiętałam. Mamy zdjęcia (i całe szczęście), ale mimo wszystko prawie na nowo odkrywamy co włączają nasze włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 26.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej czy ktos może mi polecic rzeczoznawcę do kredytu? Najlepiej takiego co go honoruje MBank? Tam podali mi całą liste, ale pani zaznaczyła że rzeczoznawcy biorą jak chcą -wycena nieruchomości może kosztować 300zł, ale też 2 tyś. Mówiła że zależy od osoby. Więc najpierw zapytam wśród Was- może ktoś zna takiego rzeczoznawcę co jest sensowny i nie zbyt drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 26.09.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dla mnie "skutecznie" przygotował kosztorys rzeczoznawca z Wyszkowa, p. Bogusław Suska, tel. (0-29) 742 37 74 Nie wiem jaki ma teren działalności ale warto spytać. Robił to 4 dni!! a skasował 600 zł. Kosztorys działki i przyszłego budynku na niej wg. projektu. Inni za takie coś chcieli pow. 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olpi 26.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej magnolia, my mieliśmy pana, który za bardzo rozsądną cenę i bardzo szybko, wyceniał naszą działkę przed zakupem. Wieczorem podeślę Ci namiary na priva, jak tylko je znajdę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 26.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, poszukuję dobrego fachowca (za rozsądna cenę) do wykonania tynków i wylewek a także do ocieplenia budynku. Z góry dziękuję i pozdrawiam Piaseczno i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 26.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Od wylewek to mogę polecić pana z Radomia (jego nazwisko to zdaje się Piskorz), tel. 696 45 83 34. Zdaje się że robił wylewki u wielu z nas (ja dostałem namiar od RRMI). Dobra robota, wszystko równiutkie (glazurnik nie narzeka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 26.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzieki za odzew w sprawie rzeczoznawcy. Olpi. jak znajdziesz to porproszę jeszcze kontakt od Ciebie. do ociepleń moge polecic pana Franciszka. Robił u nas i u Ms i było ok.Tak Marto- jestes zadowolona?Tel:667-01-62-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olpi 26.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Magnolia, namiary poszły na priva.PozdrawiamOlpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Potwierdzam, Franciszek jest w porządku. Polecałam go jak tylko skończył prace u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac 28.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie można kupić tynki innych firm niż Kreiser i Ceresit? Mam wrażenie, że są sprzedawane spod lady, bo ja tylko te 2 znajduję w sprzedaży, a ludzie piszą, że używają też innych. Interesują mnie głównie Kabe, Caparol, Huma lub Relius. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts