edzia_niedzwiedzia 31.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 to akurat było dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 31.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A teraz czekamy na dementi Betsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 31.10.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja od dzisiaj mam zamontowaną bramę suwaną pod sztachety 4m szerokości wjazdu + 1,1m furtka , wszystko z zamkami, a do tego kształtownik do zamocowania sztachet na długości 70 m. Wszystko razem z bardzo profesjonalnym montażem 4600,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 31.10.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A teraz czekamy na dementi Betsi. Dementi złożę w najbliżych dniach jak sprawdzę swoje notaki-wydatki i potwierdze u męża który za to płacił. Może macie rację? Zauważcie ze to był tylko stelarz pod sztachety i brama bez napędu. Za naped płaciłam w innej firmie oddzielnie. Jesli potwierdzi sie moje to dam Wam namiary na gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grer 02.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (z klinkieru albo bloczków betonowych + przęsła). Będę wdzięczny za podrzucenie jakichś namiarów. Z góry dziękuję! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalb7 02.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam, Mam pytanko skąd braliście beton? Pozdrawiamrafalb7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 02.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam, Mam pytanko skąd braliście beton? Pozdrawiam rafalb7 Jadąc od Warszawy do Janek, przed Jankami skręt na Komorów w prawo, po ok 2 km po prawej betoniarnia. Jeżeli dojedziesz do hurtowni SIRBUD (po prawej) to będzie oznaczało że "przejechałeś" i musisz zawrócić. Betoniarnia uczciwa i w miarę ok cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 02.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 W tej samej okolicy jest też druga betoniarnia, Chemabud. Trzeba skręcić w lewo przed siedzibą LYRECO. Kolejna betoniarnia jest w Suchodole za Tarczynem oraz BT Beton w Komornikach przed Tarczynem (jadąc od Piaseczna). Jest też Budokrusz w Mysiadle. Z tych 3 korzystałem. W samym Piasecznie są chyba jeszcze ze dwie betoniarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 03.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dokładnie, myślę że Betsi zabrakło jednego zera. Macie rację, zabrakło jednego zera ( no może nie dokładnie bo napisałam 400zł a zapłaciłam 3 tyś). Jak doadamy do tego automat do bramy to wychodzi podobnie jak Wy pisaliście czyli ok 4 300-4 500 zł. Bardzo przepraszam za pomyłkę Dobrze że mam dobre notaki z budowy więc nastepnym razem zanim cos napiszę to sprawdzę, żeby początkującym budowniczym nie mieszać w głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 03.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej!Kochani czy macie jekieś namiary gdzie w naszej okolicy można kupić piasek kwarcowy?? ale tak na tony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mnie przywoził p. Arak tel 501 109 692. Gdzie kupował nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Betsi - Słabiutkie te dementi. " mieliscie racje". Ze mieliśmy racje to my wiedzieliśmy od początku. Brak skruchy. Tu powinno być " bije się w piersi" itp.Ratuje ostatni akapit czyli obietnica poprawy na przyszłość. I to cieszy najbardziej. Czyli możemy liczyć na dotychczasową pełną pomocnych informacji działalność na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 04.11.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 to w takim razie ja mam do Was taką śmieciowa prośbę: jaka firmę mozecie polecic do odbioru tanio nieczystości stałych - konkretnie różnych pozostałosci po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 04.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czyścioszek z Głoskowa.W lato w zeszłym roku kontener 7m3 kosztował 300zł i była to najlepsza oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.11.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Poradźcie w jakiej kolejności ustawić następujące prace: - nawiezieni ziemi i rozplantowanie jej na działce - zrobienie podjazdu z kostki - ogrodzenie z bramą i furtką Teraz od frontu mam płot tymczasowym. Wiosną chciałabym zrobić porządek wokół domu. Przed wjazdem do garażu trzeba trochę podnieść teren. Jak widzę po ostatnich postach ze względów finansowych będzie trzeba działania lekko rozciągnąć w czasie. pozdrawiam,marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 04.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam.Oferuje schody, parapety z drwna krajowego i egzotycznego.508163118[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ms Najpierw ogrodzenie i furtka, potem nawiezienie ziemi ( może być odwrotnie lub równoczesnie) a na końcu kostka.Pamietaj ze jak położysz już kostkę to lepiej żeby żaden ciężki sprzet już nie wjeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 05.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 My postępujemy zgodnie z kolejnoscia podaną przez Betsi. Wydaje mi się słuszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 OK, dzięki. Właśnie dlatego się spytałam, żeby następne prace nie psuły efektów poprzednich. Teraz w domu nagle okazało się, że wiele gniazdek jest do przesunięcia. Dodatkowo wyprowadzenia przewodów są nie tam gdzie akurat nam pasuje. Stało się tak trochę na własne życzenie, bo elektrykowi daliśmy dość ogólne wskazówki. Niby mieliśmy wizję wykończenia wnętrz, ale od tamtej pory parę razy wizje się zmieniały. Aha, pamiętajcie, żeby gniazdka do lodówki do zabudowy nie umieszczać dokładnie za lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nawiązujac do elektryki pamietajcie o " wyciągnięciu kabli na zewnatrz domu do domofonu i ewentualnie jakiegoś oswietlenia działki. Nalepiej doprowadzić je jak najbliżej miejsca docelowego zanim posiejecie trawę i posadzicie roslinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts