falc0n 06.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam Uwaga przestrzegam przed panem Sławomirem Dembskim 502 788 561. Koles zajmuje sie elewacjami, tynkami, wylewkami i moze jeszcze czyms. Napewno niemysleniem o klientach. Niestety jesli chodzi o wspolprace z tym panem to tragedia. Na poczatku grzecznie i nawet dzwoni, no bo robota jest. A potem juz tylko pod gore. Ludzi ma totalnie do bani. Nie znaja sie na robocie. Sam pan Dembski to krentacz. Robili u mnie ocieplenie po kleju znikneli i mieli byc znow po 2 tygodniach. Pojawili sie po 1,5 miesiaca i tynk ktory mial byc polozony w 3 dni, kladli miesiac. Generalnie robota zrobiona, ale efekt koncowy nie napawa do dumy. Cwaniaczek, kase odbiera szybko, ale jak trzeba cos poprawic albo posprzatac, to juz niezainteresowany. Nawet nie chce wiedziac, jak robi tynki i wylewki. Choc czytalem tu na forum post w sprawie tynkow. Tez same klopoty. Krzywo, byle jak i jeszcze nie skonczone. Wiec, odradzam. Jepiej poczekac miesiac na kogos innego niz z Dembskim robic interesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 07.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Mam pytanie - ktore padlo pewnie nie raz na tym forum tak wiec - SZUKAM EKIPY BUDOWLANCOW!. Takich co przychodza i zasuwaja a przy okazji nie zdzieraja za to 60tys i wiecej (bo takie atrakcyjne oferty tez dostalem ). Moze ktos jest na etapie konczenia st.surowego i moze poslac ekipe dalej, lub ma namiar na kogos sprawdzonego, naprawde bede wdzieczny za kazde info na ten temat. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Inwestorka ale gdzie konkretnie, Gabryelin czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 08.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witaj Zazdrośnico Dokładnie to: Biały Ług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 08.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Inwestorka - polecam Pana Janusza z Gloskowa. Liczy sobie 70pln za godzine ale fachura jest naprawde dobry, wie co i jak robic, nie trzeba mu nic mowic. Telefon: 603932235 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Inwestorka poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubetr 08.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 G R U P O Piaseczno!!!! poszukuje parkieciarza.Może ktoś dać mi namiar na jakiegoś pana który robi to porządnie? Będę BARDZO wdzięczny!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 09.12.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zazdrośnico Bardzo serdecznie Ci dziękuję za kontakt na koparkowego. Napewno się z nim skontaktujemy. Pozdrawiam serdecznie. Ps. Również witam sąsiadę zza miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.12.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Święta niedługo, ale ja już chciałam gorąco pozdrowić ubranych na czarno rowerzystów, którzy kochają jazdę po zmroku na rowerkach bez świateł, odblasków i czegokolwiek co sprawiałoby żeby byli lepiej widoczni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przyłączam się do Twoich życzeń choć na usta cisną mi się mało cenzuralne słowa. Kiedyś jadąc na dworzec centralny po zmroku tramwajem „ścigali się" z nami dwaj rowerzyści na prawie wyścigowych rowerach, w strojach specjalnych (na dodatek czarnych) jechali przez pół Warszawy bez żadnych światełek. I równo z nami dotarli do pociągu Ciekawe czy kiedyś posłowie tak dbający o włączone światła w samochodach cały rok na okrągło i o gaśnice zadbają o obowiązek sprzedaży (?) rowerów z odblaskami, lampkami A może tak odbierać rowery rowerzystom - ćmom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 09.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tak, rzeczywiście niewidzialni rowerzyści i piesi to zmora. W okolicach Piaseczna jest to uciążliwe szczególnie na nieoświetlonych drogach między wsią a wsią poza terenem zabudowanym (gdzie w dodatku jeździ się zazwyczaj szybciej niz w zabudowanym). Może oni nie wiedzą o tym (ja dopóki nie zostałam dumnym kierowcą nie zdawałam sobie z tego sprawy), że po zmroku bez odblasków poprostu ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Od kiedy mieszkam na wsi to na ciemnych drogach za Piasecznem staram się jeździć tak aby rowerzysty i pieszego nawet jeśli nie zauważę to i tak ominę. Więc często jadę prawie środkiem drogi niezbyt szybko. A kilka razy w tygodniu wracam na wieś po 23. Ścinam też zakręty bo na nich widać najmniej. Oświetlony samochód widac z kilkuset metrów a pieszego dopiero z kilkunastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.12.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Edzia, ja po zrobieniu prawa jazdy stałam się bardziej świadomym pieszym niż świadomym kierowcą. Kiedy po zmroku idę poboczem zakładam na rękaw odblaskową opaskę (dostałam kiedyś jako gadżet, ale widziałam na poczcie do kupienia za parę złotych). Mam nadzieję, że działa a ja jestem bardziej widoczna. Bardzo rzadko spotykam pieszych idących z włączoną latarką - też dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 09.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czy ktoś może mi polecić swojego architekta/projektanta który projektował Wam dom lub robił adaptację projektu. Jest mi potrzebny do prostej roboty, do wykonania zamiennego projektu zagospodarowania działki w oparciu o poprzedni projekt. Chodzi mi tylko o wprowadzenie drobnej zmiany a reszta bez zmian... i tyle. Będe wdzięczny za jakieś namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 09.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Marta Bo tak już jest, że dopiero jak się jeździ, widać że czasami nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papciak 10.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Szukam ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego domu jednorodzinnego, proszę o kontakt do dobrych i szybkich fachowców którzy u Was się sprawdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annasz76 10.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Szukam ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego domu jednorodzinnego, proszę o kontakt do dobrych i szybkich fachowców którzy u Was się sprawdzili Namiar na solidną ekipę wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 10.12.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam wszystkich!Poszukuje desek szalunkowych, stempli i siatki ogrodzeniowej - jesli ktos ma na zbyciu cos z tych rzeczy, chetnie odkupie. Pozdrawiam i z gory dzieki za kazde info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 11.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Poszukuje desek szalunkowych, stempli i siatki ogrodzeniowej - jesli ktos ma na zbyciu cos z tych rzeczy, chetnie odkupie. Pozdrawiam i z gory dzieki za kazde info Stemple mi zostały jeszcze. Pewnie ze 100 będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 11.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Kochani moi SASIEDZI WSZYSCY ! PILNIE POSZUKUJE SPRAWDZONEGO JUZ GAZOWNIKA "ZEWNETRZNEGO" MAM JUZ INSTALACJE WEWNATRZ HACJENDY I CALA RESZTE DOCIAGNIETA DO LINII OGRODZENIA TERAZ POTRZEBUJEMY JUZ TYLKO OD OGRODZENIA W DRODZE GMINNEJ DO ZRODELKA GAZU SIE DOBIC. MAMY WSZYSTKO: ZATWIERDZONE PROJEKTY, WSZELAKIE POZWOLENIA ITP ITD. TYLKO WYKONAWCY BRAK ZNACZY SIE NIBY JEST ALE TAK NAS JUZ ZWODZI ZE SZLAG MNIE ZA MOMENT TRAFI A POTEM JA TRAFIE JEGO ... A POGODA DO ROBOTY PRAWIE IDEALNA. BLAGAM O POMOC I RATUNEK U NIEZAWODNYCH FORUMOWYCH SASIADOW. pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts