MarcinM. 04.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 moge zaoferować w bardzo dobrej cenie, z dostawa i rozladunkiem na dzialce. Zainteresownai piszcie na PW ----------------------------------------- Piszę poprawnie po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 05.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Proszę (już po raz kolejny - miejcie litość o podanie jakiegoś sprawdzonego kontaktu do człowieka, który wykończy moje betonowe schody wewnętrzne. Czy nikt w Piasecznie i okolicach nie jest zadowolony z takiego wykonawcy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Edziu, mimo szczerych chęci nie potrafię pomóc - mam dom parterowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 06.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 edzia_niedzwiedzia podaje nr proboj 0600271201 - bartnicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 06.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 barranki my tez mamy schody na konstrukcji stalowe. I też się czasem dławiliśmy szukając kto nam je zrobi i za ile. Wreszcie wypatrzyłam na budowie w okolicy schody jakie chcę, wlazłam na tę budowę i...mamy schody. Firma jest z Suwałk, nazywa się Stadler-maja stronę w internecie. Nie są, drodzy- nasze schody kosztowały 9 tyś. za konstrukcję z barierką, a za drewniane trepy powiedzieli 4 tyśA nasze schody łatwe nie są. Niestety , trepy poczekają bo musimy na nie zarobić, a tymczasem mamy ich trepy budowlane które dają do końca budowy za free. Motaż i wykonanie fachowe i solidne. Wejdź do nich na stronę- http://stadler.pl/produkty.htmlpewnie znajdziesz przedstawiciela na naszą okolicę- nazywa się Piotr łęcki. Namiaru na niego nie mam-wyjechał razem z mężem.Mogę podać Ci w poniedziałek jak nie znajdziesz.Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 08.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mam jedno krótkie pytanie: ile placiliście za wykonanie prowizorki budowlanejmateriał + robocizna ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 08.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 My zapłaciliśmy 3300 za podłączenie. W tym jest skrzynka (+całe jej oprzyrządowanie) oraz postawienie słupa da działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 09.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nas prowizorka kosztowała 2000 PLN, w to wchodził słup, skrzynka, i podłączenie. Tylko podłączenie elektrykowi nie wyszło - zapomniał podłączyć przewodu zerowego - ale to akurat dało się szybko naprawić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 09.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dziękuję Tadzel Ms, doceniam twoje chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 09.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich, Potrzebuje pilnie stempli drewnianych do stropu, ma ktos moze wieksze ilosci do sprzedania w okolicy?Z gory dzieki za kazde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 09.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich, Potrzebuje pilnie stempli drewnianych do stropu, ma ktos moze wieksze ilosci do sprzedania w okolicy?Z gory dzieki za kazde info. Jeszcze kilkanaście dni temu mieliśmy, ale teraz zostało nam tylko jakieś 10 - 15 szt. Jeśli zabraknie pod jakiś balkon to chętnie odstąpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 09.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 poszukuje desek do szalunkow - używanych w dobrym stanie i w rozsądnej cenie. ilość około 3-5 m3Zapraszam tych którzy mają na zbyciu lub wiedzą kto ma.z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 barranki my tez mamy schody na konstrukcji stalowe. I też się czasem dławiliśmy szukając kto nam je zrobi i za ile. Wreszcie wypatrzyłam na budowie w okolicy schody jakie chcę, wlazłam na tę budowę i...mamy schody. Firma jest z Suwałk, nazywa się Stadler-maja stronę w internecie. Nie są, drodzy- nasze schody kosztowały 9 tyś. za konstrukcję z barierką, a za drewniane trepy powiedzieli 4 tyśA nasze schody łatwe nie są. Wejdź do nich na stronę- http://stadler.pl/produkty.html pewnie znajdziesz przedstawiciela na naszą okolicę- nazywa się Piotr łęcki. Pozdrawiam Marta Dzięki Magnolia... Bo my właśnie nawet tak chcieliśmy - najpierw konstrukcja choćby z prowizorycznymi trepami, a dopiero potem na gotowo. Bo jakoś drabina przeraża niektórych gości, a chcielibyśmy móc rodzinie pokazać poddasze . A jeśli znajdziesz namiar na tego przedstawiciela to podeślij na priva. Rzecz nie jest aż tak pilna, ale trzeba się przymierzać. Dopiero kończymy hydraulikę i za jakieś dwa tygodnie robimy wylewkę i dopiero wtedy zajmiemy się różnymi ciągami dalszymi, póki jeszcze coś z kredytu zostało... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 11.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A ja z innej beczki. Mam pytanko do osób ze Złotokłosu, Henrykowa, Łosia i dalej w kieruku Tarczyna - jaki macie u Siebie internet ? Krótko mówiąc, czy jest jakaś alternatywa dla TPSA, najlepiej bezprzewodowa ? Dowiadywałem się w Netii o WIMAX, niestety narazie "dotarli" do lini Antoninów - Głosków - Bogatki, czyli narazie kiszka. Co innego w tych rejonach działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 11.03.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Sprubój IPLUSA możesz go wypożyczyć na dwa tygodnie nieodpłatnie- jeśli nie będzie działał to po prostu oddajesz i po sprawie. Jest jeszcze podobne ustrojstwo w Orange ale nie wiem jak się nazywa . No i Sferia - kiedyś miałem i niepolecam chyba że się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Hello, Ja w Łosiu mam od paru miesięcy iPlusa. Nic innego praktycznie nie działa. Chodzi mi na EDGE... Wystarczy do przejrzenia poczty, forum, zapisania dzieci do lekarzy, sprawdzenia co w weekend w kinie etc.... pzdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 12.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam, Ja troszkę z innej beczki....natury bezpieczeństwa.Czy firmy ochroniarskie dawały Wam znać w jakiś delikatny sposób, że już czas się do nich zgłosić czy z własnej inwencji to zrobiliście ? No i pytanie w którym momencie najlepiej to zrobić ?Zastanawiam się jeszcze jak to jest z ochroną jak jest tymczasowe ogrodzenie...Czy jakos to monitoują czy wystarczy tabliczka w oknie ,że budynek pod ochroną.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 U nas nagle zaczęły się pojawiać ulotki od firm ochroniarskich zatknięte za tymczasoweg ogrodzenie. Z obserwacji widzę, że jest różnie. Potrafi być monitorowana dziura w ziemi. Najczęściej ludzi przyciska jak zamykają budynek. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 U nas zaczęli się pojawiać na etapie parteru - przyjeżdżali kolejni przedstawiciele i przekonywali, że ich agencje są najlepsze na świecie, bo "proszę popatrzeć, tu są same nasze tablice". I... zastawiali swoją tabliczkę, że niby obiekt chroniony przez nich, żebyśmy się oswoili z myślą, że tylko oni... Najlepszy był Solid - przyjechał człowiek w lakierkach i chciał rysować projekt instalacji alarmowej nie wchodząc zbyt głęboko na budowę, bo by się pobrudził. Wiadomo, że i tak żaden patrol nie będzie ochraniał placu budowy, chyba że ktoś ich sobie kupi na wyłączność. Dlatego to ma sens, kiedy można już położyć instalację i zamyka się dom. My ostatecznie wybraliśmy opcję z Centrum Monitorowania Alarmów - uruchomiliśmy podstawową wersję instalacji po zamknięciu budynku. I teraz - przynajmniej częściowo - mam podgląd w to, co psuje ekipa hydraulików. Zdarzyło im się przeciąć jakiś kabel, wyłączali zasilanie i natychmiast przyszedł sygnał o przełączeniu instalacji na zasilanie awaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts