Jezier 05.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 http://helias.pl/forum/DSCN0443_edited.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ralfi11 06.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Moźe ktoś z sąsiadów potrzebuje rbetkę z tym co w środku? Nie jest zniszczona , bardzo zadbana nawet Zdjęcia mogę wysłać na pw. Udało mi się znaleźć magika i mam prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 My jesteśmy wiernymi bywalcami "Pod Łosiem" w Łosiu, jak sama nazwa wskazuje, jak mniejszy ruch jest to spoko wpuszczją nawet z psem. Bardzo fajne miejsce z przemiłą właścicielką. pozdro Ojej, zapomniałabym Czy to jest ta restauracja na skrzyżowaniu, jak odchodzi droga na Tarczyn? Niebieski dach czy jakiś inny niebieski element? Jeśli tak, to ładny kawałek czasu temu jeździliśmy tam z rodzicami i moim psem na spacer po lesie i niedzielne obiadki. My mieliśmy zwariowanego boksera, który wszystkich kochał, właściciele też mieli zwariowanego boksera, który jednak nie był zbyt szczęśliwy, że jakiś inny bokser wchodzi na jego terytorium. To musiałobyć z 10 lat temu, od czasy śmierci mojego psa już tam nie jeździliśmy, ale miejsce wspominam bardzo miło. Właśnie ta - patrz na zdjęcie nieocenionego jeziera. Mimo zmian właścicielskich trzyma poziom miłej knajpy na skrzyżowaniu, do której teraz my przychodzimy z suką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Po długiej ziemie w nasze okolice wraca wiosna.Przyjemnie będzie się spacerowało po lesie...http://www.helias.pl/forum/wiosna1.jpg...i rowerem po okolicyhttp://www.helias.pl/forum/wiosna2.jpgCzasami w bród trzeba się przeprawić przez rzekęhttp://www.helias.pl/forum/wiosna3.jpgA po drodze można odpocząć nad wodąhttp://www.helias.pl/forum/wiosna4.jpgDla leniwych organizowane są wycieczki wąskotorówkąhttp://www.helias.pl/forum/wiosna5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jezier, gdzie w naszych pięknych stronach jest taki przejazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Po drodze z Tarczyna do Świętochowa przejeżdża się pod wiaduktem kolejowym trasy numer 12 (Skierniewice-Łuków). A po drodze ze Świętochowa do Suchodołu przejeżdża się Tarczynkę ale mostu tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy1 07.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Piękne fotki ale to nie z tego roku przecież, w lesie jeszcze tak zielono nie jest , a gdzież jest ten bród w lesie, to na tarczynce? pozdrawiam w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Zdjęcia są z lat ubiegłych a bród jest na Tarczynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 07.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jej. Aż zamarzyło mi się lato (temperaturowo to już prawie jest, ale jeszcze za mało zielono) i rowerkiem żeby sobie pomykać... Super zdjęcia, zupełnie nie myślałam, że koło nas takie fajne okolice. Ale się rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 07.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Poszukuję pilnie gruz do utwardzenia drogi. Czy ktoś może mnie poratować jakimś namiarem. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Poszukuję pilnie gruz do utwardzenia drogi. Czy ktoś może mnie poratować jakimś namiarem. Dzięki z góry. djedgar Skąd: Mazowieckie Wysłany: Nie, 5 Kwiecień 2009 20:41 Temat postu: Oddam gruz Otwock Oddam gruz około 8m3 Otwock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 07.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Super zdjęcia, zupełnie nie myślałam, że koło nas takie fajne okolice. Ale się rozmarzyłam... Jezier, a może by tak mały przewodnik dla nowo-napływających ? Taki "Tarczyn i okolice na weekend" ? Fajnie by było, ja też narazie "zielony" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Przejrzę katalog ze zdjęciami i może coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 07.04.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Las między Tarczynem a Świętochowem już dodałam do listy wiosennych celów rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Super zdjęcia, zupełnie nie myślałam, że koło nas takie fajne okolice. Ale się rozmarzyłam... Jezier, a może by tak mały przewodnik dla nowo-napływających ? Taki "Tarczyn i okolice na weekend" ? Fajnie by było, ja też narazie "zielony" jestem Podpisujemy sie z rozszerzeniem na południowo-zachodnią część Chojnowskiego Parku Krajobrazowego, który zaczniemy penetrować w tym roku, a pojęcia wielkiego, co się w nim kryje, nie mamy. Masz coś Jezier i na tę okoliczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaada 09.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WitamPoszukuję dobrej / solidnej ekipy do wybudowania domu w Piasecznie/k Warszawy. Jeśli możecie jakąś polecić, prosze o maila na privativ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej, zetknął się ktoś przypadkiem z wylewkarzem, co to nie zawija podłogi w rogach i nie up... tynków po sufit? Bo pilnie by sie przydał - niby jest spadek koniunktury, a tu jeden - polecany nam zniknął, a pierwszego z ulicy, co mamy z 10 wizytówek wetknietych pod bramę, to jednak nie chcemy. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://wstawsie.pl/1cc938d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej, zetknął się ktoś przypadkiem z wylewkarzem, co to nie zawija podłogi w rogach i nie up... tynków po sufit? Bo pilnie by sie przydał - niby jest spadek koniunktury, a tu jeden - polecany nam zniknął, a pierwszego z ulicy, co mamy z 10 wizytówek wetknietych pod bramę, to jednak nie chcemy. [/i] heja nie wiem co to zawijanie po rogach ale chyba mam równo - dajcie swój nr. koma na priv to wyślę namiar sms-em jestem rzut beretem od Was - taki dobry zamach tym beretem, ale doleci niestety tynki miejscami trochę upitolone, ślady palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ralfi11 09.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam Poszukuję dobrej / solidnej ekipy do wybudowania domu w Piasecznie/k Warszawy. Jeśli możecie jakąś polecić, prosze o maila na privativ Podeśle namiary na moja ekipę .Nie mieliśmy zastrzeżeń . Musze tylko pogrzebać w papierkach. Wesołych Świat życzę wszystkim budującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts