jewrioszka 17.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 SOS!!!!14 kwietnia b.r. w Wągrodnie spalił się doszczętnie dach domu ,naszych weterynarzy i sąsiadów .Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi,którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy!Liczy się każda złotówka .My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich! http://pogorzelcy.sos.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 SOS!!!!14 kwietnia b.r. w Wągrodnie spalił się doszczętnie dach domu ,naszych weterynarzy i sąsiadów .Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi,którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy!Liczy się każda złotówka .My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich! http://pogorzelcy.sos.pl/ I znakomici weterynarze. Myślę że nawet najmniejsza wpłata pomoże w powrocie do normalnego życia. WSZYSCY BUDUJĄCY !!! GDZIE BĘDZIECIE LECZYĆ WASZE PSIAKI ? ...... POMÓŻCIE ! ! ! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dołączamy się do apelu o pomoc dla weterynarzy z Wągrodna. Byliśmy tam z sąsiadem wczoraj, przekazaliśmy m.in. plandeki do zabezpieczenia. Sytuacja jest o tyle tragiczna, że dom nie był jeszcze ubezpieczony. http://barranki.com/slides/MMPi%20086.jpg Pomaga im dużo ludzi, jak byliśmy tam kilkanaście minut, ciągle podjeżdżały jakieś samochody. To bardzo budujące, że ludzie nie są jednak zupełnie obojętni na los innych. A może żeby to zobaczyć po prostu trzeba uciec z miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 18.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Elektryk, 50 zl za punkt. Stawka z przed roku. 80 zl to gruuuuuba przesada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 18.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A z czego ten domek zbudowany? Jeśli z Ytonga to punkt elektryczny będzie droższy, bo trzeba bruzdować wszystkie kable z uwagi na tynk cienkowarstwowy stosowany na tego typu ścianach. Ale i tak 80 PLN to trochę drogo. Wg mojej wiedzy ceny elektryki teraz mniej wiecej wahają się od 50 PLN (zwykły gazobeton), 55 PLN (Porotherm) do 70 PLN gazobeton pod tynk cienkowarstwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac310 18.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ściana z ceramiki pod tradycyjny tynk cem-wap. Żadnych specjalnych utrudnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 To nie ma powodu, żeby było więcej niż 60 zeta. Ktoś chciał nieźle zarobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 19.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie dotyczące usług geodety. Ile płaciliście za wytyczenie budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac310 19.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja o ile pamiętam to 600 zł za prosty dom i zestaw map do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 19.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 100 zl od rogu. Cena z poczatku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja płaciłam 100 od rogu plus 100 za wykusz, razem 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka74 20.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Sąsiadów z okolic Piaseczna, ze szczególnym uwzględnieniem mieszkańców Głoskowa i Baszkówki w miarę postępów w budowie naszego domu w Baszkówce (stan surowy niedługo zamknięty) zblizamy się do tematu wywozu szamba i śmieci. Będę wdzięczna za informacje, jak w praktyce wygląda to w naszej okolicy. Jakie firmy zajmujące się wywozem śmieci i szamba działają na tym terenie? Jakie są ceny ich usług? W jakim trybie odbywa się wywożenie (standardowo co jakiś czas czy też w zależnosci od zapotrzebowania klienta?). Czy możecie Państwo kogoś nam polecić? Proszę także o namiary na producentów szamb, które Państwo użytkują. Pozdrawiam Renata. P.S. Mam do sprzedania ok. 60 stempli dł. ok. 3 m. w cenie 2 PLN za sztukę. Wykorzystane raz w trakcie zeszłorocznej budowy, ale w dobrym stanie, gdyż przezimowały w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 21.04.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Najtaniej i dosyć solidnie ma Eko Standart Marek Szymański , śmieci mają najtańsze - szambo w normie .Dosyć dobrą cenę ma też Czyścioszek z Głoskowa. Jeśli chodzi o śmieci to u Szymańskiego musisz wystawiać kosz bądż worek przynajmniej raz na miesiąc . W innych raz na dwa tygodnie. Ale wiadomo że to zależy od ilości osób w rodzinie , jak więcej niż dwoje to raczej ciężko będzie się wyrobić w miesiąc. Polecam też kosz plastikowy zamiast worków. Jak ktoś ma odwagę to może dosyć skutecznie ubijać zawartość takiego kosza . Po prostu wejdzie dużo więcej niż do worka.Papier kiedyś zabierali posegregowany za darmo, od niedawna jednak chcą dodatkowo kasę , więc ja papier spalam sobie w ognisku. P.SJestem zainteresowany tymi stempelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 21.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja korzystalem z Czyscioszka. Szybko i sprawnie. Mam tu na mysli kontener na graty po budowie. W zeszlym roku koszt takiego cuda to 450 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Pablos 21.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Szanownych Czy ktoś z Szanownych może polecić mi geodetę - operującego w ramach powiatu Piaseczyńskiego - najchętniej gminy Prażmów:-) cel przygotowanie planów działki - osadzenie budynku itp do pozwolenia na budowę. szukam solidnego wykonawcy po którym nie trzeba będzie później nic poprawiać kolejnym specem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 21.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mój geodeta: 606 726 102 Grzegorz,biuro w Zgorzale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować)Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia, biały montaż i wiele innych.GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA (uratowali mi życie po poprzedniej ekipie) 1. PAN JAREK PLUS EKIPA509 237 944 2.PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854 STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk)Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum504 009 293 DACHÓWKA plus super wykonawcaMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 2920 608 475 793Oferta p. Michała była najlepsza Polecam super ekipę od podbitki.U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio.PolecamMożna się powołać na Krzysztofa z ul. BieszczadzkiejArtur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCHRozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montażKontakt 774 81 81 Z czystym sumieniem mogę polecić: GEODEZJA- Pan Marcin 607 156 380- Pan Jakub 601 812 084Obaj panowie są z firmy MK GEO- polecam od początku do końca inwestycji- terminowi i słowni i bardzo dobra cena- zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę- Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne ) Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 To i ja polecę Firmę sprzątającą: Rzetelni, punktualni, sami sprzątają działkę i ładują śmiecie na auto. Poza tym najważniejsze to, że są konkurencyjni cenowo. Jak dzwoniłam o kontener do innych firm to najtańsza opcja była 350 zł. Ja zapłaciłam 150 zł za pół kursu i zabrali wszystko co chciałam, nawet zgrabione kupki śmieci z trawą itp. Panowie przyjeżdżają oceniają ilość śmieci i jak ktoś się zgadza na taką kwotę to się zabierają do pracy. Najwyższy pułap cenowy to 300 zł ale trzeba mieć naprawdę dużo śmieci, gruzu itp. Podaję tel. 512 547 802 ps. możecie powiedzieć, że kontakt macie od Pani z Gabryelina z ulicy Czeremchowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 To i ja polecę Firmę sprzątającą: Rzetelni, punktualni, sami sprzątają działkę i ładują śmiecie na auto. Poza tym najważniejsze to, że są konkurencyjni cenowo. Jak dzwoniłam o kontener do innych firm to najtańsza opcja była 350 zł. Ja zapłaciłam 150 zł za pół kursu i zabrali wszystko co chciałam, nawet zgrabione kupki śmieci z trawą itp. Panowie przyjeżdżają oceniają ilość śmieci i jak ktoś się zgadza na taką kwotę to się zabierają do pracy. Najwyższy pułap cenowy to 300 zł ale trzeba mieć naprawdę dużo śmieci, gruzu itp. Podaję tel. 512 547 802 ps. możecie powiedzieć, że kontakt macie od Pani z Gabryelina z ulicy Czeremchowej Potwierdzamy, byli u nas ostatnio. Absolutnie top on the top w tej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts