ms. 12.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzabij, sprawdź FERRUM z Góry Kalwarii. 0-22 717-93-75, ul. AdamowiczaMy kupiliśmy u nich cały "kit" ogrodzeniowy (siatkę, słupki, linkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 12.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ma ktos namiar na sprawdzonego czlowieka od elewacji na zewnatrz? Wystarczy jeden sprawny czlowiek bo mam do zrobienia kawalek szczytu ktory trzeba zrobic przed przykryciem dachu.Z gory dzieki za kazde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A ja chciałam podziękować Zazdrośnicy za namiary na ekipę sprzątającą bardzo fajni panowie ! A proszę - cała przyjemność po mojej stronie Ja też słyszałam dobre opinie o siatce z Góry Kalwarii - jutro mam spotkanie w sprawie ogrodzenia z firmą z Jaroszowej Woli. Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał a przy okazji schody i takież parapety do obejrzenia są w zakładce plac boju, od razu firmę polecam, ma długie terminy ale czekać warto !! http://www.schody.okay.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał Oczywiście, droga sąsiadko, za chwilę się wpiszemy. Małż powinien przeżywać zupełnie inne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał Oczywiście, droga sąsiadko, za chwilę się wpiszemy. Małż powinien przeżywać zupełnie inne rzeczy... Mówisz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek_rodo6 12.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Ja bralem z lesznowoli z firmy "drwa". Tutaj ich strona: http://www.drwal.ovh.org Drewno docinali wedlug projektu i wszystko doworza swoim transportem, cena tez niezla z tego co sie orientowalem. JA niestety też wzięłam z firmy Drwal- i odradzam- więźba nie wyglądała najlepiej (krzywo wykrojona, niezgodne wymiary) a deski na dach to już całkowita porażka- impregnowane ale spod impregnatu wystawał grzybek- tutaj mozna obejrzec domek oraz deski- http://photosynth.net/d3d/photosynth.aspx?cid=f795a810-5ed9-46f5-a745-b8800deb8b31 tych "najgorszych"zdjęć nie umieściłam. Dobre drewno można znaleźć w tartaku Konar U Gołebia na ulicy Brzozowej w Pruszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 13.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zazdrośnica a z czego będziecie robili ogrodzenie? Bo ja ciągle w rozterce jestem głównie finansowej ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 13.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ja ponawiam swoja prosbe o jakiegos machera od ocieplenia i elewacji na zewnatrz. Sprawa pilna na wczoraj jak zreszta prawie wszystko na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ogrodzenie również z oszczędności siatka. Brama przesuwna z późniejszą opcją dodania napędu, furtka i od razu balustrada na balkonie i przy wejściu (chciałabym), ponieważ mam to "szczęście" grodzić się ze wszystkich stron, przyszłym sąsiadom nie chcę fundować drogiego płotu a strona reprezentacyjno-wjazdowa ma długość aż 63 mb więc przęsła by kosztowały majątek. Dlatego dodam jakieś elementy ozdobne w bramie i furtce, może nad furtką jakaś pergola do roślin pnących, zobaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 13.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 qboos- sprawdź pod tym nr telefonu 606 394 789 Leszek G. Powołaj się na mnie - robili u mnie zabudowę poddasza. Bardzo porządna i fachowa firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 13.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ja ponawiam swoja prosbe o jakiegos machera od ocieplenia i elewacji na zewnatrz. Sprawa pilna na wczoraj jak zreszta prawie wszystko na budowie Oby nie Slawomir Dembski z Konstancina. 3 x NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 13.05.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 qboos- sprawdź pod tym nr telefonu 606 394 789 Leszek G. Powołaj się na mnie - robili u mnie zabudowę poddasza. Bardzo porządna i fachowa firma Dzieki wielkie za namiary i witam sasiada z H-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 I po spotkaniu w sprawie ogrodzenia. Miły Pan, rzeczowy, konkretny, umowę spiszemy. Mam mieć jutro wycenę. Wstępnie brama 4 metry przesuwana i furtka jakaś fajna 3 tyś. Poza tym zrobię też u nich balustrady. Mam się zdecydować co do wzorów i to jest najgorsze. Kilka mi w oko wpadły z jego albumu. Dobra wiadomość to ta, że ceny stali mocno w dół a materiał sprowadza z Katowic. A gorsza wiadomość to ta, że ma wolny termin dopiero na połowę lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 14.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Laska, a ta twoja brama i furtka to maja być już ocynkowane? Bo jeśli tak to dawaj mi szybko namiary na tego twojego pana . A bramy skrzydlowe też robi bo ja nie mogę miec przesuwanej bo ni mom na to miejsca na tyle. Generalnie poprosze namiary na "ogrodzeniowca" w takim razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Zazdrośnica - mogę dostać kontakt do pana od ogrodzenia? Jego odległe terminy są mi bardzo na rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.05.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Laska, a ta twoja brama i furtka to maja być już ocynkowane? Bo jeśli tak to dawaj mi szybko namiary na tego twojego pana . A bramy skrzydlowe też robi bo ja nie mogę miec przesuwanej bo ni mom na to miejsca na tyle. Generalnie poprosze namiary na "ogrodzeniowca" w takim razie. Pozdrawiam Anielica, a myśmy brali ten cały ogrodzeniowy majdan właśnie od Daniela z Dan-Budu. On ma ocynkowane "gołe" bramy Wiśniowskiego - on nam montował szkielet bramy i furtki, a potem to było wszystko zadeskowane. I to właśnie brama dwustronna, bo też nie możemy mieć przesuwanej (kurcze, potem dwa automaty do bramy potrzebne, a nie jeden ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 15.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Czy kupował ktoś okna w firmie Ekopiast w piastowie??Jestem ciekawy czy ma ktoś je u siebie bo sa bardzo konkurencyjni cenowo.Prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 16.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wpadłam się przywitać po dłuższej przewie. Czy wszyscy już sie poprzeprowadzali lub przynajmniej budowy chylą sie ku koncowi? Odnosnie okien PCV złoty dąb, to brałam od forumowego "Starego". Wszystko jest w najlepszym porzadku. Szukam kogos kto robi kojce dla psów, buduje budy. Jesli macie jakis namiar to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rostan 18.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam, poszukuję solidnej ekipy, która wyciełaby otwór w stropie oraz wylała schody z betonu. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jeśli jesteśmy w temacie ogrodzeń to ja mam pytanie gdzie najbliżej i najtaniej znajdę sztachety olchowe do ogrodzenia ? Czy ktoś chodził za tym ? Pozdr. Ja się tym trochę interesowałam i wyniki są takie: znalazłam w Piasku (ok. ulicy Modrzejewskiej) sztachety olchowe po ok. 7zl/sztuka z jednokrotnym malowaniem jakims drewnochronem bedzie po 9zl/sztuka. Natomiast najlelpiej jak dla mnie wyglądała propozycja z Radomia (!) za sztachete olchową 150cm wysokosci malowaną 3krotnie sadolinem na wybrany kolor z transportem wychodzi 10z/sztuka. I są to naprawde ładne sztachety (jedną surową nabyłam celem rozpoznawczym ). Wzięłam się za te sztachety bo mi jakoś ta siatka po całości jakoś nie moze przejść przez oczy ale co będzie ostatecznie to i tak zadecydują czynniki głównie finansowe pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts