jeny77 04.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 witamJakby ktoś potrzebował to mam do sprzedania ok 500 stempli budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 06.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam Również szukam elektryka, 55 za punkt to chyba przesada, Czy może ktos polecić mi kogoś tańszego i kumatego? Rok temu 50 zl to bylo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 07.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No to nie sądziłem, że ceny tak poszły w górę. 3 lata temu budowałem dom i ceny były na poziomie 35- 40 zl/p. Podobno mamy teraz kryzys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 07.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No to nie sądziłem, że ceny tak poszły w górę. 3 lata temu budowałem dom i ceny były na poziomie 35- 40 zl/p. Podobno mamy teraz kryzys. Podobno z kryzysu wychodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 08.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Pytanie do tych, którzy mieli schody inne niż wylewane betonowe, tj. montowane raczej później niż wcześniej, w ramach wykończenia. Jak sobie radziliście do momentu zamontowania ostatecznych schodów? Mieliście jakieś drabiny czy inne przemyślne patenty na wchodzenie na piętro? Wczoraj weszłam na nasze piętro po drabinie zbitej przez budowlańców i o ile na stan surowy to się jeszcze nada, to nie widzę, jak miałby wchodzić po niej ktokolwiek z jakimś obciążeniem. Może coś moja wyobraźnia szwankuje, ale nawet takie okna na piętrze będą musiały jakoś tam zostać przetransportowane, w jakoś nie widzę panów montażystów wspinających się po chwiejącej się nieco drabinie z oknem w jednej ręce :/ No i nie wiem, prosić budowlańców o wykonanie jakichś prowizorycznych schodów? Czy zostawić tę nieco rozchwianą drabinę i liczyć na brak lęku wysokości u przyszłych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 savee, zdecydowanie zbijcie jakieś prowizoryczne schody, napewno na budowie kupa desek i stępli więc z materialem nie będzie klopotu, a do momentu powstania właściwych schodów na górę trzeba się będzie dostać pewnie kilka tysięcy razy (ja w trakcie różnych robót biegałem po schodach nawet i ze 30 razy dziennie ) Zmienię temat, co się stało z Pulawską ? Przeciez to jest jakiś dramat. Czy przed wakacjami było tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zmienię temat, co się stało z Pulawską ? Przeciez to jest jakiś dramat. Czy przed wakacjami było tak samo ? Co się stało Ostatnio jeździłam ok 6.30 i już w korki wpadałam. A w soboty i niedziele czerwona linia albo trzeba grzać 140 albo 30/godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 09.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To dopiero będzie ciekawie od połowy wrześnie, kiedy na wysokości Reala Puławska zostanie zwężona o 1 pas. Przygotowanie do budowy estakady (w związku z budową południowej obwodnicy Warszawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No właśnie, to zwężenie będzie w obu kierunkach czy tylko na powrocie do Piaseczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jaka budowa kiedy tam jezioro powstało jak humus zdjęli to woda stoi tam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 09.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jakieś 2 tygodnie temu w Dzienniku wyczytałem że w obu kierunkach. Najgorsze jednak jest to że zwężka ma potrwać 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To ale papier jest cierpliwy i nie wszystko co w gazetach piszą ma miejsce w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.09.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a słyszeliście o projekcie wydzielenia na Puławskiej buspasa (w kierunku centrum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To już nie projekt. Miejski Zespół Koordynacyjny pozytywnie zaopiniował lokalizację buspasa na Puławskiej. Wytyczą go do na przełomie 2009/2010 r. Będzie biegł w stronę Warszawy od granicy miasta do Wilanowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 10.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No cóż, trzeba będzie zakupić jakąś wiekową terenówkę i jeździć polami. Ale tam też korki ... A czy są w planach jakieś "Park & Ride" w okolicy Piaseczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 10.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zostaje pociąg. Park & ride robi się samoistnie wokół stacji Nowa Iwiczna Może kiedyś powstanie z prawdziwego zdarzenia w Piasecznie i w Nowej Iwicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Samemu to kolejką można - zresztą to też zależy dokąd się jedzie, gorzej jak coś trzeba przewieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jeżdżę już pociągami i czarno to widzę jak wszyscy się przesiądą z aut. Z każdym dniem jest coraz więcej osób na peronach a składy jak to zwykle z PKP bywa jeżdżą w godz. szczytu b. krótkie Bilety są drogie i jak ktoś ma znośne spalanie w aucie i niedaleko do pracy to raczej bym radziła autem. Ja się przesiądę do auta jak kupimy drugiego na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 11.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co do cen biletów. Już od jakiegoś czasu Karta Miejska obowiązuje w PKP. Oznacza to, że w okolicach Warszawy nie trzeba kupować biletów PKP. Już zobaczyłem. Karta Miejska obowiązuje do stacji Zalesie Górne, czyli Zazdrośnica musi kupować bilety PKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co do cen biletów. Już od jakiegoś czasu Karta Miejska obowiązuje w PKP. Oznacza to, że w okolicach Warszawy nie trzeba kupować biletów PKP. Już zobaczyłem. Karta Miejska obowiązuje do stacji Zalesie Górne, czyli Zazdrośnica musi kupować bilety PKP. Dokładnie a do tego Zazdrośnica nie jeździ do Warszawy więc po co bilet aglomeracyjny jej do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts