nowaki2 06.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Szukam ekipy która solidnie zrobi mi schody drewniane Proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 07.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja poszukuję kogoś kto w rozsądnej cenie i z pomysłem zabuduje mi garderobę. Jeśli znacie takiego speca, proszę o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 07.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Szukam ekipy która solidnie zrobi mi schody drewniane Proszę o info na priv Ja też się podłączam do tego tematu. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ros11 07.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam Jak już wszyscy tak poszukują to ja też zapytam o ekipę od więźby i ułożenia dachówki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny77 08.12.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja chciałbym przestrzec nowych budowniczych przed firmą budującą domy z Płocka (zresztą Bóg wie skąd) MATEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny77 08.12.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I jeszcze raz ja. Pozostało mi jeszcze ok 200 stempelków do sprzedania po 2,5zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaki2 08.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 barranki2, barozi mogę prosić na priva o namiary na Waszych geodetów? Jak długo czekaliście na przygotowanie przez nich dokumentów? ros11 na priva przesyłam namiary na ekipę od układania dachówki. Bardzo solidna ekipa górali. Czyżby nikt nie robił schodów u siebie w domu Mam takie betonowe i chciałam je ladnie w drewnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 08.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam szanowną grupę! Wieli temu tu byłam i pisałąm! Zwracam się z prośbą, czy ktoś z was może polecić sprawdzonego hydraulika, zaznaczam że sprawdzonego bo poszukuję człowieka naprawdę solidnego do dokończenia instalacji co. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 08.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam, z jakich firm braliście szamba, Ci co mają szamba? Słuchy chodzą że zagłębie warecko-radomskie est pod tym względem solidne i dużo tańsze niż miejscowe firmy. Jakie ceny za 10 m. sześć. ostatnio? Brać jednokomorowe, dwu? Już szczerze powiedziawszy to nie mam siły nad tym myśleć i nad tą budową. Dość mam. Szczelne te szamba czy po ulewie trzeba wołać szambiarę bo pełne jest? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaki2 08.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 strzelu mi tydzień temu wkopywali szambo. Za 10 m3 płaciłam 4200 PLN i 50 zł za metr podciągnięcia do budynku. Ekipa solidna. Przyjechali ok 8 rano a ok 11:00 nie było już po nich śladu. Ekipa ta pochodzi o ile dobrze pamietam z okolic Prażmowa Wrazie co służe namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 08.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chorobcia, tanio to to nie jest, ale jakbyś mogła podesłać namiar na priv to byłoby super. przynajmniej porównam z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 08.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czy w tej cenie było też wykopanie dołu (koparesku) i zasypanie potem całego ustrojstwa? czy dostałąś jakiś atest na to czy inny papierek żeby potem mieć dupochrona do odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaki2 09.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czy w tej cenie było też wykopanie dołu (koparesku) i zasypanie potem całego ustrojstwa? czy dostałąś jakiś atest na to czy inny papierek żeby potem mieć dupochrona do odbioru? dokładnie tak nr tel wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 NIkt nie ma szamba? No dajcie znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 11.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 NIkt nie ma szamba? No dajcie znaka. U mnie szambo Kucharskiego z Mościsk polecanego wielokrotnie na forum - 10m3 za 4,500 PLN "na gotowo" z atestem. Na forum grupy z Babic jest długa dyskusja na temat wykonawców szamb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaiMichal 11.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 my braliśmy z okolic Radomia 10 m3 ok 3300 zł + koparka 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 my braliśmy z okolic Radomia 10 m3 ok 3300 zł + koparka 300 zł jaka firma? jednokomorowe, dwu-? cieknie/niecieknie? ta cena z wkopaniem, podłączeniem odprowadzenia ścieków z budynku? U mnie szambo Kucharskiego z Mościsk polecanego wielokrotnie na forum - 10m3 za 4,500 PLN "na gotowo" pytania j.w. "na gotowo" może mieć wiele znaczeń pomóżcie plis, bo przed świętami chcę to zrobić bo jak nie to nigdy tego domu nie skończę, moja frustracja sięga zenitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 11.12.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Co Wy tak z tym VATem na koniec roku? Tak poczytałam i się lekko zestresowałam - nie ma jakiegoś ograniczenia, że muszę złożyć wniosek o zwrot do końca roku, w którym została wystawiona faktura? Nic takiego nie znalazłam w sieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny77 12.12.2009 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Coś mi się obiło że ponoć mają to powoli likwidować (zwrot). Czy to bzdura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 strzelu mi tydzień temu wkopywali szambo. Za 10 m3 płaciłam 4200 PLN i 50 zł za metr podciągnięcia do budynku. Ekipa solidna. Przyjechali ok 8 rano a ok 11:00 nie było już po nich śladu. Ekipa ta pochodzi o ile dobrze pamietam z okolic Prażmowa Wrazie co służe namiarami Też brałam szambo od tego goscia ale było to 3 lata temu i cena była nieco nizsza. Mieszka za Prazmowem chyba Kolonia Gościeńczyce. Daje atest, który potem musisz pokazać przy odbiorze. Mam 10m3 jednokomorowe. Dodatkowo szybkozłaczka do ogrodzenia. Jest naprwde szczelne i po deszczach nie trzeba wołać szambiarki Koprka dodatkowo płatna. U mnie dół kopał sąsiad który ma koparke, zabrał też ziemię. Dachówkę kładł u mnie P. Czesiek od forumowego Statka - ekipa na prawdę godna polecenia. Stloarza od schodów miałam beznadziejnego wiec nie polecę.Zreszta do tej pory nie mam barierki. Jak znajedziecie dobrego stolarza to dajcie znać bo chciałam ta barirkę na wiosnę jednak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts