alicce1 18.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam Skończyłam się budować, i zajełam się terenem wokół domu jeśli ktoś jest też na tym etapie chętnie podzielę się i doświadczeniami mam kilka świetnych (sprawdzonych) namiarów... a jeśli ktoś myśli o podlewaniu ogrodowym chętnie podpowiem suuuuper sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 18.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Uroczanka - witam sąsiadkę na forum i w realu. strzelu - niezłe przywitanie, prawie jak w wojsku. A co do wspomnianej ekipy ja korzystałem i otrzymałem fakturę. alicce1 - jestem na podobnym etapie i każde namiary i podpowiedzi są mile widziane (słyszane) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicce1 18.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 w zależności od tego jaką masz działkę i jakie planujesz nasadzeniato polecam zrobić Ci w pierwszej kolejności (przed trawnikiem) podlewanie ogrodowe. Jest to naprawdę super rozwiązanie, na programatorze zapisujesz sobie godziny podlewania i czas, możesz mieć do tego pilota - pełen szpanNamiary na sprawdzoną ekipę wysyłam na PWFajnym też rozwiązaniem przy spadzistym dachu jest odwodnieniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 19.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 strzelu - niezłe przywitanie, prawie jak w wojsku. A co do wspomnianej ekipy ja korzystałem i otrzymałem fakturę. czyli ok (jest tylko pytanie co wpisane na fakturze). co nie zmienia faktu że takie firmy warto prosić o wystawienie dokumentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 19.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://wiadomosci.onet.pl/2682,2143777,tragedia_rodzinna__znaleziono_ich_martwych,wydarzenie_lokalne.html To może być ktoś z nas. MS. To chyba ktoś z Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkobe 19.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam Poszukuje ekipy budowlanej w okolicach grójca najlepiej z wolnym terminem majowym, dom z BK na klejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 19.03.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ma ktos do opchniecia betoniarke niezbyt wielka uzywana dzialajaca za rozsadne pieniadze? Chetnie kupie bo po co dawac zarobic marketom skoro mozna blizniemu pomoc pozbyc sie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 w zależności od tego jaką masz działkę i jakie planujesz nasadzenia to polecam zrobić Ci w pierwszej kolejności (przed trawnikiem) podlewanie ogrodowe. Jest to naprawdę super rozwiązanie, na programatorze zapisujesz sobie godziny podlewania i czas, możesz mieć do tego pilota - pełen szpan Namiary na sprawdzoną ekipę wysyłam na PW Fajnym też rozwiązaniem przy spadzistym dachu jest odwodnienie Pozdrawiam mimo szczerych chęci i wiary w ludzi, posty alicce1 wyglądają mi raczej na autoreklamę. Żadnego konkretu, okrągłe zdania i namawianie do zakontraktowania kolejnych usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ms Masz racje , to widac golym okiem , swoja droga czy sie takim ludziom wydaje , ze tu sami idioci siedza ? Czy ktos z Was ma swojego "kogos" od ubezpieczen ? Interesuje mnie ktos z PZU i dobrze gdyby byl dojezdzajacy do domu i wygadany Jesli to nie problem podeslijcie namiary na pw .[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 23.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Stara Wiara na forum,Witam i pozdrawiam.Ja tez mam takie odczucie.Reklama....i reklama.A jak to sie sprawdza w realu? Mnie zagospodrowal dzialke sprawdzony i z wizjami mlody czlowiek .Tak moge polecic.Pan Maciek czlowiek z otwRTA GLOWA I ZNAJACY SIE NA RZECZY.Dzis wiem,ze nie kazda rosline mozna posadzic na zalegajacj glinie.Roslinki padaly.Koszty zakupu duzych roslin byly bardzo duze.Wiem ,ze warto korzystac z uslug profesjonalisty bo tym sposobem uratownych zotalo 200 egzemplarzy zimnozielonych.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 23.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Poszukuje namiarow na ekipy budujace od podstaw.Prosze o namiary na pw.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 23.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A no właśnie, ile kosztuje mniej więcej projekt ogrodu wraz z doborem odpowiednich dla ziemi w ogrodzie i właściciela roślin ? W tym roku mnie nie stać to sobie zrobię z 50 m2 trawnika co by młody miał gdzie chasać, ale myślę że bez projektu w moim przypadku nie ma co startowac z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzabij Zapytaj Magnolie z naszej grupy .Zajmuje sie ogrodami , pracowala juz dla kilku osob z grupy . Jak masz mlodego psa zapraszam na szkolenie w kwietniu , bedziesz mogl popatrzec jak robia to profesjonalisci i nauczyc sie czegos z pewnoscia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 23.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mam młodego ..... syna W sumie takie szkolenie dla rodziców dzieci też pewnie by sie przydało ale jeszcze o takim nie słyszałem. Musimy zrobić dla malucha kawałek placu zabaw z trawą, bardzo lubi przebywać na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.03.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 heheh no to zesmy sie dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicce1 23.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale dlaczego nie polecić dalej...jak się samemu jest zadowolonym z wykonanych usług.Dzisiaj na rynku jest duża konkurencja i duża rozpiętość cenowa takich usług.A jak się kogoś polubi, to można mu w taki sposób pomóc no nie????? Na innym nicku - jeszcze jak budowałam - plecałam swoją ekipę góraliKilka osób z forum skorzystało i wiem, że są bardzo zadowoleni.Więc czemu nie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 23.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale dlaczego nie polecić dalej...jak się samemu jest zadowolonym z wykonanych usług. Dzisiaj na rynku jest duża konkurencja i duża rozpiętość cenowa takich usług. A jak się kogoś polubi, to można mu w taki sposób pomóc no nie????? Na innym nicku - jeszcze jak budowałam - plecałam swoją ekipę górali Kilka osób z forum skorzystało i wiem, że są bardzo zadowoleni. Więc czemu nie?????? nie denerwuj mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale dlaczego nie polecić dalej...jak się samemu jest zadowolonym z wykonanych usług. Dzisiaj na rynku jest duża konkurencja i duża rozpiętość cenowa takich usług. A jak się kogoś polubi, to można mu w taki sposób pomóc no nie????? Na innym nicku - jeszcze jak budowałam - plecałam swoją ekipę górali Kilka osób z forum skorzystało i wiem, że są bardzo zadowoleni. Więc czemu nie?????? nie denerwuj mnie. mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzabij, również polecam magnolię. Projekt ogrodu daje duży komfort psychiczny - idę do szkółki po konkretne gatunki czy odmiany roślin. Nie kupuję oczami, tylko z zimną krwią. Wiem gdzie posadzić, w jakim rozstawie. Dlatego spokojnie sezon po sezonie (w miarę możliwości fianansowych) dokupuję kolejne rośliny. Kiedyś domknę całą kompozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uroczanka 24.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Johan, dzięki za dobre słowo i zrozumienie, cieplej mi się troszkę zrobiło Poczytałam ten wątek trochę wstecz i odkryłam, że naprawdę sąsiadujemy w realu (ja z Różanej). Byc może wiec masz ten sam kłopot, co ja teraz - woda na całej posesji, staw grozi wylaniem. Nie moge nawet wjechac na swoja działke, parkuję pod płotem sąsiada. Też tak masz? I chyba nie ma na to innej rady, niz czekać az opadnie poziom wód gruntowych, bo rowy melioracyjne pozatykane, pompowanie nie pomaga. Dzabij Mam młodego ..... syna W sumie takie szkolenie dla rodziców dzieci też pewnie by sie przydało ale jeszcze o takim nie słyszałem. Ależ są takie szkolenia - nazywaja się zwykle warsztaty umiejętności wychowawczych dla rodziców lub podobnie, prowadzą je psycholodzy. Nie wiem, gdzie aktualnie w Warszawie lub okolicach, ale z pewnością w guglu da sie coś znaleźć. Moje dzieci już dorosłe, ale swego czasu bardzo mi dobrze zrobiła nawet sama lektura książek na takie tematy, np. seria "Wychowanie bez porażek" T. Gordona . Polecam gorąco, bo wychwywanie pociechy bywa tyleż cudowne, co frustrujące, wkurzające, obciążające - a w szkole nas nie uczyli, jak sobie z tym radzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts