Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozdrawiam nowo-budujących ale się Was namnożyło ;)

jolaada - ja się rozliczałam sama, to nic trudnego wbrew pozorom, jak urząd w Piasecznie to miłe panie tam są :)

stasiek&gośka - ja nieustannie roweruję, w deszcze nie ale w taką ciepłą pogodę bez deszczu to czemu nie, piszcie na [email protected]

Pasiu&Moniś 603 357 962 p. Mariusz z okolic - przemądrzały ale stosunkowo niedrogi, również jeśli chodzi o piach

UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

Witam.

My bedziemy sie budowac we Władysławowie k/Wilczej Gory. Papiery juz wszystkie sa. Prad i kanaliza jest. Wiosna ma byc gaz.

Czas wbicia pierwszej lopaty (wiosna 2011) zbliza sie nieublaganie i w zwiazku z tym poszukuje namiarow na dobrego i sprawdzonego kierownika budowy. Domek mamy nadzieje postawi nam (solidna firma) jestesmy na etapie jej wyboru. Ale chcemy miec własnego kierownika budowy.

Chodzi mi o kogos, kto nie tylko bedzie podpisywal dziennik budowy, ale tez bedzie bywal na budowie i ewentualnie doradzi w razie watpliwosci.

Jesli znacie takiego kierbuda dzialajacego w tej okolicy, to bede wdzieczny za namiary.:rolleyes:

Pozdrawiam,

Witaj!

Możesz napisać ile czekałeś na tą decyzję? Bo mnie już szlak trafia jak dzwonię się dowiedzieć...

W sumie też będziemy budować się na południe od Piaseczna i też nie dograna jeszcze kwestia kierownika, w razie czego podziel się jeśli możesz namiarami.

Pozdrawiam

Ja sie pochwalę. My złożyliśmy papiery 14 wrzesnia a juz 20 pozwolenie na budowe bylo gotowe. Tylko potrzebowało 2 tyg aby sie uprawwomocnic oczywiscie. (dodam ze gmina Lesznowola)

Witam

Jako że zbliża nam się święto Wszystkich Świętych może ktoś z forumowiczów , chciałby postawić przy grobie bliskiego solidną ławeczkę składaną?(producent)

http://images47.fotosik.pl/354/b0661e866ca81169m.jpg

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af357f98959f9c3f.html

Zapraszam

Czesc

PILNIE Potrzebuje na wczoraj

1. Geodety Do wytyczenia fundamentowy najlepiej na jutro :)!!! Prosze podajcie namiary na waszych speców

2. Koparki na jutro :)

Moi mnie wystawili niech ich....

Bende bardzo wdzieczny za waszy Pomoc

Spróbuj tu: http://geodezja-wp.com

U mnie wyznaczali granice działki

Czesc

PILNIE Potrzebuje na wczoraj

1. Geodety Do wytyczenia fundamentowy najlepiej na jutro :)!!! Prosze podajcie namiary na waszych speców

2. Koparki na jutro :)

Moi mnie wystawili niech ich....

Bende bardzo wdzieczny za waszy Pomoc

U nas byla P. Agnieszka 691 39 84 84 z Lesznowoli, bardzo szybko wytyczyla dzialke

Pan od koparki 603 753 040, ze wsi Wladyslawow kolo Wilczej Gory , u nas kopal row i wyciagal konary drzew, polecam

Szuka inspiracji do balustrady jako pół scianka z GK.

Może macie jakieś zdjęcia.

Interesują mnie też koszty w porównaniu do balustrad z drewna lub metalu i drewna.

Czy koszty te liczy sie jakoś na mb?

Pozdrawiam

Betsi

PS: Jesli komuś potrzeba to moge polecic ekipe od budowania i wykończeń ( poddasza, GK, tynki wew i zew. malowania i wiele inyych)

Ekipa też zrobiła mi tez odwodnienia od rynin ze studnia chłonna oraz opaske drenazowa wokól domu