sebkac 23.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam Serdecznie.Czy może znacie jakiegoś "mistrza" od budowania/kopania studni? Chciałbym wykopać na kilka kręgów studnie bez wody - byłoby gdzie wlewać jej nadmiar z działki. Baszkówka.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Pozdrawiam nowo-budujących ale się Was namnożyło jolaada - ja się rozliczałam sama, to nic trudnego wbrew pozorom, jak urząd w Piasecznie to miłe panie tam są stasiek&gośka - ja nieustannie roweruję, w deszcze nie ale w taką ciepłą pogodę bez deszczu to czemu nie, piszcie na [email protected] Pasiu&Moniś 603 357 962 p. Mariusz z okolic - przemądrzały ale stosunkowo niedrogi, również jeśli chodzi o piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orion200 28.09.2010 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam, Potrzebuję zakupić elementy ogrodzenia siatka,słupki linka itp.Cz y wiecie gdzie na naszym terenie można zakupić te elementy w rozsądnych cenach?Pozr.Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 28.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Czesc, Ja zamowilem wszystko w firmie siatex z zamoscia ceny rewelacja dowoz gratis i na czas.Potem Koparka zniszczyla mi kawalek tymczsowki i 1 rolke kopowalem w liroju za cene te jednej mialem prawie 3 w siatexie. Dramacik ale co bylo robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 29.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witajcie Może ktoś szuka do nowego domu Przyjaciela, wspaniały kotek potrzebuje ciepłego kąta informacja: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166971-Kocurek-z-Warszawy-prosi-o-dom-! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malenstwo503 05.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, poszukuję sprawdzonego i godnego polecenia glazurnika oraz fachowca do kominka. Czy ktoś robił kominek z DGP i może podzielić się opinią jak to się sprawdza w praktyce? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Set7x7 06.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam! Szukam jakiejś spycho-koparki do usunięcia humusu. Budowa w Czachówku. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Polecam Mar-Kop 601381678 zawsze na czas i solidnie zrobione, wczoraj kopali mi ławy a przedtem humus zdejmowali i robili drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Trochę jestem w kryzysie dlatego pozwolę sobie na małe ogłoszonko: blachy cięcie ,gięcie, obróbki blacharskie na zamówienie itp. Jeśli ktoś potrzebuje zapraszam. Jestem zainteresowany. Wysłałem wiad. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poniat2010 12.10.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam. My bedziemy sie budowac we Władysławowie k/Wilczej Gory. Papiery juz wszystkie sa. Prad i kanaliza jest. Wiosna ma byc gaz. Czas wbicia pierwszej lopaty (wiosna 2011) zbliza sie nieublaganie i w zwiazku z tym poszukuje namiarow na dobrego i sprawdzonego kierownika budowy. Domek mamy nadzieje postawi nam (solidna firma) jestesmy na etapie jej wyboru. Ale chcemy miec własnego kierownika budowy. Chodzi mi o kogos, kto nie tylko bedzie podpisywal dziennik budowy, ale tez bedzie bywal na budowie i ewentualnie doradzi w razie watpliwosci. Jesli znacie takiego kierbuda dzialajacego w tej okolicy, to bede wdzieczny za namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poniat2010 12.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witaj! Możesz napisać ile czekałeś na tą decyzję? Bo mnie już szlak trafia jak dzwonię się dowiedzieć... W sumie też będziemy budować się na południe od Piaseczna i też nie dograna jeszcze kwestia kierownika, w razie czego podziel się jeśli możesz namiarami. Pozdrawiam Ja sie pochwalę. My złożyliśmy papiery 14 wrzesnia a juz 20 pozwolenie na budowe bylo gotowe. Tylko potrzebowało 2 tyg aby sie uprawwomocnic oczywiscie. (dodam ze gmina Lesznowola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 12.10.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja sie pochwalę. My złożyliśmy papiery 14 wrzesnia a juz 20 pozwolenie na budowe bylo gotowe. Tylko potrzebowało 2 tyg aby sie uprawwomocnic oczywiscie. (dodam ze gmina Lesznowola) U nas potrwało to jakieś 1,5 miesiąca (gm. Góra Kalwaria) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam, może ktoś potrzebuje albo zna kogoś kto potrzebuje stemple - gmina Lesznowola, Stefanowo - ok. 250 szt. Wysokości ok. 3 m - trochę dłuższych i trochę krótszych, więcej informacji 0602586245. 4.50 za sztukę, bez transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 12.10.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 stasiek&gośka - ja nieustannie roweruję, w deszcze nie ale w taką ciepłą pogodę bez deszczu to czemu nie, piszcie na [email protected] W ostatnią niedzielę kręciłaś? Pogoda była wymarzona ,zdaje się że przejeżdżałem niedaleko Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 13.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam szczególnie nowo budujących Plac uprzątnąć po budowie przyszedł czas.Sprzedam dwa paleto pojemniki każdy po 1000l. i stali troszkę zostało (ta nieżebrowana) a siatkę leśną (ok 25mb) za darmo oddam N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 15.10.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 WitamJako że zbliża nam się święto Wszystkich Świętych może ktoś z forumowiczów , chciałby postawić przy grobie bliskiego solidną ławeczkę składaną?(producent)http://images47.fotosik.pl/354/b0661e866ca81169m.jpghttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af357f98959f9c3f.htmlZapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 17.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Czesc PILNIE Potrzebuje na wczoraj 1. Geodety Do wytyczenia fundamentowy najlepiej na jutro !!! Prosze podajcie namiary na waszych speców 2. Koparki na jutro Moi mnie wystawili niech ich.... Bende bardzo wdzieczny za waszy Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 18.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czesc PILNIE Potrzebuje na wczoraj 1. Geodety Do wytyczenia fundamentowy najlepiej na jutro !!! Prosze podajcie namiary na waszych speców 2. Koparki na jutro Moi mnie wystawili niech ich.... Bende bardzo wdzieczny za waszy Pomoc Spróbuj tu: http://geodezja-wp.com U mnie wyznaczali granice działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poniat2010 19.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Czesc PILNIE Potrzebuje na wczoraj 1. Geodety Do wytyczenia fundamentowy najlepiej na jutro !!! Prosze podajcie namiary na waszych speców 2. Koparki na jutro Moi mnie wystawili niech ich.... Bende bardzo wdzieczny za waszy Pomoc U nas byla P. Agnieszka 691 39 84 84 z Lesznowoli, bardzo szybko wytyczyla dzialke Pan od koparki 603 753 040, ze wsi Wladyslawow kolo Wilczej Gory , u nas kopal row i wyciagal konary drzew, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 23.10.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Szuka inspiracji do balustrady jako pół scianka z GK.Może macie jakieś zdjęcia.Interesują mnie też koszty w porównaniu do balustrad z drewna lub metalu i drewna.Czy koszty te liczy sie jakoś na mb? PozdrawiamBetsi PS: Jesli komuś potrzeba to moge polecic ekipe od budowania i wykończeń ( poddasza, GK, tynki wew i zew. malowania i wiele inyych)Ekipa też zrobiła mi tez odwodnienia od rynin ze studnia chłonna oraz opaske drenazowa wokól domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts