suchyw 20.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam,jestem na etapie wykańczania poddasza użytkowego. Poszukuję ekipy do:1. Tynków wewnętrznych.2. Wylewek3. Ocieplania dachu + płyty kg4. Tynk zewnętrzny Chodzi mi o ekipy względnie tanie, nie wymagam najwyższej jakości, ale także aby nie byli to partacze. Najlepiej jakby była to 1 ekipa z okolic Piaseczna i wykonywali zlecenia z własnym materiałem. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 21.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Novatino przepraszam, ze jeszcze się nie kontaktowaliśmy z Tobą, ale stemple mi nie dojechały, więc nie mamy jak zacząć robić ogrodzenia budowy. Jak tylko coś drgnie to będziemy Cię łapać. Słuchajcie, mam obsuwę z prądem budowlanym. Za jakieś trzy miesiące maksymalnie cztery, energetyka ma podciągnąć już stałe podłączenie do naszego ogrodzenia (ponoć już jest wykonawca, projekt itp.) na dzień dzisiejszy mamy do pociągnięcia jakieś 180-200mb linii napowietrznej. Koszta zwalają z nóg. Mąż zastanawia się czy nie lepiej będzie budować przez ten czas na agregacie prądotwórczym. Mam do was pytanie czy jesteście w stanie napisać mi jak duże rachunki za prąd płaciliście w pierwszych etapach budowy (mam na myśli etapy od 0 poprzez SSO po dach) Takie informacje byłyby pomocne by przekalkulować czy budowa na agregacie (paliwo - ropa) ma sens. Ja stan surowy zaczynalem 2 lata temu w styczniu i ekipa byla z daleka wiec mieszkali w baraku na miejscu...Rachunek mnie powalil.. 2500PLN/miesiac ale to bardziej ich grzanie jakimis grzejnikami co jak wlaczysz to swiatlo we wsi przygasa niz same koszta budowy. Tak naprawde to do sso to potrzebujesz pradu do betoniarki (do murowania) i okazjonalnie jakas katowka do ciecia stali. Lawy czy stropy zalewa grucha wiec pradu nie trzeba. Jesli na budowie sie tylko pracuje a nie mieszka to mysle ze agregat spokojnie da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Are 21.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kupię blaszak 3x5 używany. Jak ktoś posiada proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suchyw 21.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć,jak wielu z nas mam duży problem z drogą dojazdową. Mam do utwardzenia ok. 100 m. Będę wdzięczny za podzielenie się jakimiś namiarami na speców od utwardzenia drogi (gruz, spychacz itp.). Oczywiście chodzi o względnie tani materiał i robociznę. Okolice Głoskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modanowa 21.03.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Gosiek 33 bardzo dziekuje za namiary na "balustrady"Ponawiam pyt. osprawdzonego stolarza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 21.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć, jak wielu z nas mam duży problem z drogą dojazdową. Mam do utwardzenia ok. 100 m. Będę wdzięczny za podzielenie się jakimiś namiarami na speców od utwardzenia drogi (gruz, spychacz itp.). Oczywiście chodzi o względnie tani materiał i robociznę. Okolice Głoskowa. odp poszla na priv N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 21.03.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 odp poszla na priv N ja też poproszę, mam do utwardzenia ok.100m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 22.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 i ja i ja poproszę namiary dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Już od 3 lat ostrzegam na tym forum przed bardzo nieuczciwą firmą z podkarpacia. Nazwa: REM-BUD Kazimierz Robert Lasik. Wyjątkowo nieuczciwi, prowadzą budowę w ten sposób aby wykonawcę blokować przed zmianą firmy - ciągle coś zostawiają niedokończone. Dodatkowo robią złośliwości, o których wiedzą tylko oni a inwestor dowie się w trakcie zamieszkania bez możliwości udowodnienia krzywdy. Na budowie nie ma tych samych ludzi - ciągle się zmieniają, czasami nie mają szlifierki więc tydzień lub więcej na nią trzeba czekać a budowa stoi- ciągle komuś ktoś umierał. Nie potrafią stawiać kominów a stawiają, więźba dachowa wbrew technice budowlanej, blacha obcinana bez lini prostej a skośnie, spływ brodzika w innym kierunku niż syfon!!! itp NIE POLECAM - JEDNOCZMY SIĘ - ONI NAS ... - A MY IM DZIĘKUJEMY - niech poznają, że pracę należy szanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 22.03.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ja też poproszę, mam do utwardzenia ok.100m poszlo adam_los poszlo N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 22.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy polecicie kogoś kto profesjonalnie zajmie się ogrodem w Konstancinie ? Witam nowych budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 23.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Odkupię stemple oraz jakiś schowek budowlany, może być blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiBartekJ 24.03.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja też poproszę o namiary na speców od utwardzania drogi.dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 24.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I ja tez poprosze o namiar do specow do utwardzenia drogi... Co ptawda u mnie to tylko podjazd wiekszy bedzie, ale to i tak pewnie wyjdzie sporo taniej niz kostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Novatino, wiosna idzie i też zaczynam myśleć o utwardzaniu podjazdu, wdzięczna więc będę i ja za namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Novatino napisz na ogólnym, każdemu się przyda jak polecasz a wykonawca się ucieszy z ilości zleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 30.03.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam, jestem na etapie wykańczania poddasza użytkowego. Poszukuję ekipy do: 1. Tynków wewnętrznych. 2. Wylewek 3. Ocieplania dachu + płyty kg 4. Tynk zewnętrzny Chodzi mi o ekipy względnie tanie, nie wymagam najwyższej jakości, ale także aby nie byli to partacze. Najlepiej jakby była to 1 ekipa z okolic Piaseczna i wykonywali zlecenia z własnym materiałem. Z góry dzięki za namiary. jeśli chodzi o tynki wewnętrze zapraszam do obejrzenia naszych prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 30.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam!Sprzedam stemple po budowie:50 szt o długości 2,8-3,0m35 szt o długości 2,6-2,8m15 szt o długości ok 2,5 mCena za całość 350 zł. Do odbioru w Czachówku. Pozdrawiam Ps. Nieaktualne, sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 30.03.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ile czekaliście na uzgodnienie mapy do celów projektowych?Geodeta powiedział, że teraz 5 tyg. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kwiatek6324 30.03.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam. Potrzebuje namiarow na kogos solidnego i niedrogiego do wycinki zarosli, bo ostatnio dzialka troche zarosla trawami i krzakami i musze ja uporzadkowac troche... PozdrAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts