PasiuMoniś 30.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ile czekaliście na uzgodnienie mapy do celów projektowych?Geodeta powiedział, że teraz 5 tyg. ... To zależy od tego czy geodeta ma kogoś "znajomego" w składnicy map... Nasz miał więc to był tydzień ale słyszałem, że może to trwać sporo dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 O ile wiem ostatnio zaczęły się problemy, bo mapy przerabiają na wersje elektroniczne dokładnie nie wiem jak to wygląda ale teraz jest z tym olbrzymi kłopot bo oczywiście nie jest to jeszcze dograne http://www.informatorobywatelski.pl/pages/strona-glowna/podstrona-druga-test/mapy-geodezyjne- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 31.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Gorzej, że w naszym powiecie jest przestój związany ze zmianami w geodezji, zwolniono 9 osób, główna geodetka sama odeszła, wdrażają program norweski tj. komputeryzacja map, http://www.nadwisla.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4844&Itemid=147 i http://www.itvpiaseczno.pl/wywiady,1,6.11,1035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 O właśnie zapomniałam, że i ludzie powymieniani, a nowi raczej zieleni jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 31.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam. Potrzebuje namiarow na kogos solidnego i niedrogiego do wycinki zarosli, bo ostatnio dzialka troche zarosla trawami i krzakami i musze ja uporzadkowac troche... Pozdr AK na pewno chcesz teraz wycinać? ja bym poczekała aż wszystko wyjdzie z ziemi i kosą spalinową poszarpać, raz nie wystarczy, ze 3-4 razy na okres wiosenno-letni trzeba, a gdzie te chwasty? nie używaj tylko roundup bo tam będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rraphal 31.03.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam wszystkich! Sezon się powoli rozkręca, ogłoszenia też Tanio sprzedam lub wynajmę szalunki systemowe: - podpory: 195szt - płyty (sklejka) 200x50: 128szt - trójnogi - 20szt - belki 20x390 - 104szt - belki 20x100/270 - 53szt - głowice: 60szt - ściągi kpl: 30szt Stan dobry. Idealne rozwiązanie aby mieć gładkie i równe stropy... Lokalizacja: okolice Nadarzyna, odbiór we własnym zakresie (pomogę coś załatwić). TANIO!! Rafał, 693-935-199 Kilka zdjęć z mojej budowy: http://skirzynski.com/img/szalunki/sz1_th.jpg http://skirzynski.com/img/szalunki/sz2_th.jpg http://skirzynski.com/img/szalunki/sz3_th.jpg http://skirzynski.com/img/szalunki/sz4_th.jpg W razie potrzeby podeślę zdjęcia w lepszej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rraphal 31.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jw27 31.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Oferuje kompletnie wyposażoną Rozdzielnią Przyłączowo-Pomiarową(bezpieczniki, włączniki, gniazda zwykłe i siłowe) na słupie betonowym. Dodatkowo kable łączące skrzynkę do przyłącza ok 40 metrów. Wysokość nad poziomem około 8-9m Dodatkowo formalności przy przyłączu tymczasowym/budowlanym napowietrznym w kilka dni Rejon Konstancin Jeziorna. Odbiór osobisty : Okolice Nadarzyna (lub z dostawą do wskazanego miesjsca)Telefon kontaktowy: 501235517. Cena to 380 pln za komplet wraz z całym osprzetem( 3 skrzynki z wyposażeniem)całośc ma 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 31.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 O właśnie zapomniałam, że i ludzie powymieniani, a nowi raczej zieleni jeszcze Bardzo dziękuję za odpowiedź.No to pięknie... czego się człowiek nie dotknie, to jakoś tak pod górkę, bo zawsze się wszystko o jakiś urząd rozbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiro77 01.04.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, Znalzałem taką ofertę na ekogroszek z czech "Aktualna cena ekogroszku „O2 428” (10 – 20 mm) – 200 zł netto (246,00 zł brutto)" Do tego trzeba doliczyć cenę transportu około 100 zł od tony. W sumie wychodzi jakieś 346 zł za tonę. Problem tylko w tym że trzeba zamówić 25 ton jeżeli znalazłoby się kilku chętnych moglibyśmy zamówić tani opał. Proszę zainteresowanych o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolikos 01.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Budowa zbliża się wielkimi krokami, a w związku z tym proszę o namiary na sprawdzone ekipy (przeszukałem wątek, ale w zasadzie wszystko idzie na PW, i nic nie znalazłem):SSO + więźba lub samo SSOelektryk do prowizorkikoparka - humus i fundamenty Szukam również hurtowni budowlanej i betoniarni, okolice Głoskowa lub okolice Piaseczna na południowy zachód, może ktoś poleci terminowe i z dobrymi cenami Z góry dziękiPzdrRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orion200 02.04.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Budowa zbliża się wielkimi krokami, a w związku z tym proszę o namiary na sprawdzone ekipy (przeszukałem wątek, ale w zasadzie wszystko idzie na PW, i nic nie znalazłem): SSO + więźba lub samo SSO elektryk do prowizorki koparka - humus i fundamenty Szukam również hurtowni budowlanej i betoniarni, okolice Głoskowa lub okolice Piaseczna na południowy zachód, może ktoś poleci terminowe i z dobrymi cenami Z góry dzięki Pzdr Robert Witam, kontakty poleciały na priv. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orion200 02.04.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Budowa zbliża się wielkimi krokami, a w związku z tym proszę o namiary na sprawdzone ekipy (przeszukałem wątek, ale w zasadzie wszystko idzie na PW, i nic nie znalazłem): SSO + więźba lub samo SSO elektryk do prowizorki koparka - humus i fundamenty Szukam również hurtowni budowlanej i betoniarni, okolice Głoskowa lub okolice Piaseczna na południowy zachód, może ktoś poleci terminowe i z dobrymi cenami Z góry dzięki Pzdr Robert Kontakty poleciały na priv. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiBartekJ 02.04.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Przyjmę gruzProszę o inf na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 03.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 elektryk do prowizorki koparka - humus i fundamenty Szukam również hurtowni budowlanej i betoniarni, okolice Głoskowa lub okolice Piaseczna na południowy zachód, może ktoś poleci terminowe i z dobrymi cenami Z góry dzięki Pzdr Robert elektryk do prowizorki - 506960164 możesz powiedzieć, że masz namiary od ostatniego klienta z Bogatek koparka - humus i fundamenty - 602260925 U nas przysłowiowy koparkowy zdejmował humus i kopal fundamenty, jeszcze będziemy z niego korzystać. Betoniarnia- Komorniki Skład budowlany z dobrymi cenami Nie wiem czemu wszystkie info podajecie na PW. Jest jakiś szczególny powód? Ja każdego wykonawcę pytam czy mogę oficjalnie podawać do niego kontakt na forum, czy znajomym i żaden nie odmówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 04.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 poszukuję niedrogiej firmy do ogrodzenia działki:)mam wstępną wycenę jednej z firm i ta ceni sobie ogrodzenie działki 13 arowej ( materiały i robocizna) 18 tysięcy z paneli, to dużo czy nie?dla mnie na dzień dzisiejszy jakoś sporo:( ale nie znam się na tym kompletnie)po namyśle zdecydowałam się na tańszą formę ogrodzenia, a mianowicie siatka ocynkowana w osłonce pcv( czy jakoś tak), interesuje mnie koszt robocizny, może ktoś pomoże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 04.04.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witam all mam serdeczna prosbe o namiary na solidnych i niedrogich tynkarzy oraz wylewkarzy namiary jak mozna na pw lub meila [email protected] z gory dzieki za wszelkie checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 04.04.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witam all mam serdeczna prosbe o namiary na solidnych i niedrogich tynkarzy Podłączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolikos 04.04.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 elektryk do prowizorki - 506960164 możesz powiedzieć, że masz namiary od ostatniego klienta z Bogatek koparka - humus i fundamenty - 602260925 U nas przysłowiowy koparkowy zdejmował humus i kopal fundamenty, jeszcze będziemy z niego korzystać. Betoniarnia- Komorniki Skład budowlany z dobrymi cenami Nie wiem czemu wszystkie info podajecie na PW. Jest jakiś szczególny powód? Ja każdego wykonawcę pytam czy mogę oficjalnie podawać do niego kontakt na forum, czy znajomym i żaden nie odmówił. Dzięki Ewel za namiary, Jestem tego samego zdania, jak wykonawca się zgadza na podanie danych na forum to dlaczego nie podać, można by szybko znaleźć kogo potrzeba i nie pytać za każdym razem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturbo 04.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Przy okazji podejmowania decyzji odnośnie koloru elewacji pojawia sie pierwszy problem - wybór producenta. Czy macie jakieś doświadczenia z silikatami od KABE lub WEBER? Macie jakieś opinie? A może jeszcze inna firma?Pozdrawiamarturbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts