mandm7 22.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Polecam tartak Holz Polska w Lesznowoli, na ul. Biedronki 10. Odwiedzilem kilka tartakow/skladow drewna i tam mieli najnizsze ceny, co prawda patrzylem tylko na calowke (530zl/m3) i stemple 3m (6.5zl/szt) A ja ich nie polecam. Zamówiłem deskę podłogową. Pozwoliłem właścicielowi wybrać termin dostawy zaznaczając, że wybrana przez niego data jest dla mnie bardzo ważna i wiążąca (zamówiłem ekipę na dzień następny ). Pan z tartaku powiedział 3 tygodnie ja mu dorzuciłem bufor bezpieczeństwa w postaci kolejnego tygodnia. Kilkakrotnie uprzedzałem go o tym, że termin jest dla mnie bardzo ważny. Niestety, deski się robiły, później okazało się, że nie ma odpowiedniego freza i trzeba czekać. Zgodziłem się w międzyczasie na trochę wyższą cenę. Deski po zrobieniu podobno były w suszarni ale jak to mi właściciel tłumaczył, że z drewnem to nigdy nie wiadomo ile to się będzie suszyło . Później okazało, że pracownik chory i po trzeci przełożeniu terminu powiedziałem, że rezygnuję z usługi. Właściciel oddał mi zaliczkę i tyle wyszło z naszej współpracy. Oczywiście właściciel tartaku ani razu nie był łaskaw poinformować mnie o opóźnieniach. Zawsze ta kwestia wychodziła po moim kontrolnym telefonie. Generalnie totalna zlewa i ignorowanie czasu innych (mojego i ekipy, która miała kłaść podłogę) i zwykłe okłamywanie klienta. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 23.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 witam,mam do odsprzedania stęple budowlane - sporo, ale dokładnie policzę i dam znać ile. dł.3m - do odbioru w Głoskowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 24.04.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 A jaka cena tych stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 27.04.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ja dzisiaj z ważnymi dla mnie, ale chyba tez dla miłych Sasiadów newsami.Po pierwsze 20.04 Rada Gminy uchwaliła w końcu mpzp dla Złotokłosu. Teraz Wojewoda ma 30 dni na podpisanie tego cuda (oczywieście, jak wyjaśniła mi pani z architektury Piaseczno "od daty otrzymania, a przeciez w tym tygodniu plan nie wyjdzie z gminy, bo trzeba nadac numer:mad:) i publikację. 30 dni od publikacji plan wchodzi w życie. Trzymam kciuki, że za jakieś 2 miesiące MOŻE będziemy mogli złożyć dok. do pozwolenia na budowę na ludzkich warunkach. Dzisiaj 27.04 o godz. 19.00 w szkole w Złotokłosie odbywa sie zebranie mieszkańców dot. Parku Rozrywki, który ma tu powstać. Więcej o tym można przeczytać na http://forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=5277&postdays=0&postorder=asc&start=120 Polecam i pozdrawiam. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 28.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cześć! Jeśli komuś zbywa ziemi z wykopów (nie gliny ) to chętnie przyjmę. Kwestia transportu do uzgodnienia. Proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 29.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktos sie orientuje gdzie w naszych okolicach mozna kupic siatke lesna.Gdzie Wy kupowaliscie siatke do tymczasowego ogrodzenia placu budowy?Potrzebuje niskobudzetowego sposobu do ogrodzenia dzialki, ale na skladach budowlanych ciezko dostac ta siatke.Buduje w Gabryelinie, jesli to ma jakies znaczenie. Z gory dzieki.Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 29.04.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ja kupowalem tutaj http://allegro.pl/siatka-lesna-150-12-30l-siatki-producent-od-reki-i1573272290.htmljak na w-we dobra cena, jak masz czas to mozna wysylkowo gdzies zamowic, np. tutaj, ale trwa to zazwyczaj okolo tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 29.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 witam, mam do odsprzedania stemple budowlane - sporo, ale dokładnie policzę i dam znać ile. dł.3m - do odbioru w Głoskowie STEMPLE: od 292 do 300 cm = 275sztuk po 4,5zł odbiór osobisty w Głoskowie pod Piasecznem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 29.04.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ewa_77 daj jakiś namiar na Ciebie, mam budowę w Bogatkach więc całkiem blisko. Witam. Czy ktos sie orientuje gdzie w naszych okolicach mozna kupic siatke lesna. Gdzie Wy kupowaliscie siatke do tymczasowego ogrodzenia placu budowy? Potrzebuje niskobudzetowego sposobu do ogrodzenia dzialki, ale na skladach budowlanych ciezko dostac ta siatke. Buduje w Gabryelinie, jesli to ma jakies znaczenie. Z gory dzieki. Janusz. My również braliśmy siatkę z allegro. kurier przywiózł przesyłkę do domu. 100mb wcale nie jest ciężkie więc nie ma strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 29.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Pooley, Ewel, dzieki za odpowiedz. Siatka juz kupiona, jutro grodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiBartekJ 29.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hej,pod koniec maja rozpoczynam budowę, ale dalej zastanawiam się nad zakupem materiału na (aledrogo) lub okolicznym składem budowlanym.Możecie polecić skład budowlany blisko Marysina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 01.05.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Proszę o namiary na Kierownika Budowy. Potrzebuję kierbuda, który będzie doglądać prac przy budowie i pomoże uniknąć błędów lub podpowie jak je naprawić. Budowa w okolicach Raszyna. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewam 02.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam mam do odsprzedania stemple tegoroczne raz użyte do mojej budowy. Jest ich około 300 szt. długość to 3,00 i 2,95m. Cena jaka mnie interesuje to 4zł ( do lekkiej negocjacji).Będą zdejmowane około 15maja. Wszelkich informacji udzielę na maila. Pozdrawiam ziewam ps. stemple nie sa zacinane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 05.05.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 czy ktoś ma może sprawdzona ekipe od tynków wewnetrznych - interesuja mnie cem.-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.05.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Hej, jestem tu po raz pierwszy, budujemy dom w Warszawie ale zaraz za Piasecznem, więc te tereny są mi bliskie Potrzebuję poleconej ekipy która zrobi mi ślicznie łazienki. Podzielicie się? I ps, Jakby ktoś był zainteresowany żółtką pianką dylatacyjną, zostało nam sporo po podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalinowska 07.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 monsanbia Masz ciekawy nik , musiałam skopiować bo inaczej bym nie napisała Do łazienek miałam vadiol z forum , polecany wielokrotnie i w tym wątku i w solidnych . My jesteśmy bardzo zadowoleni . Pracował tez u sąsiadów na ulicy i wszyscy zadowoleni . Tak jak z naszej ekipy do stanu surowego . Witam grupę ponownie .Widze , ze dużo się buduje , gdyby ktoś potrzebował jakieś namiary proszę pisać . Ja natomiast potrzebuje kogoś do zrobienia drenażu . Nie zrobiliśmy tego w czasie budowy , teraz po tych deszczach woda stoi nie tam gdzie potrzeba . Dokładniej mówiąc mamy staw na działce . Ktoś ma podobnie czy ja mam coś nie tak na działce ? Zamierzam poszukać wątków z dyskusja w tym temacie , bo jesteśmy przerażeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalinowska 07.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Cześć! Jeśli komuś zbywa ziemi z wykopów (nie gliny ) to chętnie przyjmę. Kwestia transportu do uzgodnienia. Proszę o info na priv. Zadzwoń do firmy Bojan i popytaj , maja bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 08.05.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Zadzwoń do firmy Bojan i popytaj , maja bardzo tanio. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 08.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witammam do sprzedania stemple budowlane150 sztuk 2,9 m20 sztuk 3,5 mtransport we własnym zakresieodbiór w Pruszkowie, zainteresowanych zapraszam na privpozdrawiamroslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dtom 09.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam,szukam sprawdzonej i solidnej ekipy do SSO.Budowa w gminie Prażmów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts