hania123 28.07.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Śmialo, bo jeszcze nic nie dostalem. chyba coś żle wysłałam, podaję namiary p.Piotr 603625310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 28.07.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 hania123 Jak dobry dekarz to po co tak go kryć Może publicznie, niech wszyscy skorzystają. No chyba, że sobie nie życzy, w takim wypadku i ja poproszę na priv. Pozdrawiam bardzo dobry dekarz , bardzo fachowo i sprawnie pracują, telefon wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 29.07.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 dzięki Hania123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 29.07.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Czy ktos wie ile teraz kosztuje wywiezienie nieczystosci w okolicach Tarczyna albo Prac Malych? Nie wiem jakie szambo wlozyc w ziemie,zebym pozniej nie musiala zamawiac 2 kursow do jednego szamba.Ile taka beczka bierze?Dzieki z gory za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 31.07.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Chciałbym przypomnieć forumowiczom z okolic Piaseczna , że w Lesznowoli otworzyliśmy salon z podłogami . W ofercie posiadamy : panele laminowane , panele drewniane , parkiety gotowe , wykładziny dywanowe . Teraz także : rolety , karnisze , sztukaterie , a także ok 1000 wzorów tapet . Wszystkie podłogi z montażem i 8% VAT . Zapraszamy . Wszyscy klienci którzy zgłoszą się do nas i zakupią podłogę z montażem oraz powołają się na forum murator -" grupy budujące Piaseczno i okolice " otrzymają dodatkowy rabat 10 % na wszystkie materiały dostępne u nas : podłogi , tapety ,rolety , karnisze . ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Czy ktos wie ile teraz kosztuje wywiezienie nieczystosci w okolicach Tarczyna albo Prac Malych? Nie wiem jakie szambo wlozyc w ziemie,zebym pozniej nie musiala zamawiac 2 kursow do jednego szamba.Ile taka beczka bierze?Dzieki z gory za info. Za beczkę 10m3 z Runowa płaciłem ostatnio chyba 230 PLN. Odbiór z Henrykowa Urocze. 10m3 to chyba najbardziej standardowy standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 03.08.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Szanowni budujący sąsiedzi, Potrzebuje wiaderko drobnego piasku do uzupełnienia przerw pomiędzy kostką. Ostatnio szorowałam karcherem taras i sporo niestety się wypłukało. Może ktoś z wam ma na budowie trochę " za dużo" i mógłby mi wiaderko odstąpić. Hania 123 Przykro mi słyszeć że Mariusz źle zrobił podbitkę. Nie wiem dlaczego im to nie wyszło. U mnie też robili i jest OK. Widziałam wcześniej 2 inne domy w której kładli podbitkę zanim zleciłam robienie jej u siebie. Pozdrawiam Betsi Betsi2006 nie polecaj ich, naprawdę są do niczego , partacze jakich mało, może kiedyś jak p.Mariusz pracował u "kogoś" tzn miał szefa nad sobą, byli inni, natomiast od listopada 2010 założył swoją firmę i jest sam dla siebie szefem, partaczy jak tylko może, u mnie wszystko muszą poprawiać od początku, wszędzie są niedoróbki, a to za mało przyciął i uzupełniał czym popadnie, a to dał za mało kleju na siatkę i właśnie wszystko popękało. NIE POLECAM NIE DZWOŃCIE POD TE NUMERY TELEFONÓW 783664252 i 603977701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 03.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 NIE POLECAM NIE DZWOŃCIE POD TE NUMERY TELEFONÓW 783664252 i 603972701 numer telefonu poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 03.08.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej, Moi mili szukam kogoś do zrobienia 70m ogrodzenia i zrobienia drogi około 160 m. Droga z tłucznia, bo nie stać mnie na kostkę. Czy znacie jakiś godnych polecenia wykonawców?? Macie już jakieś doświadcznia, ile płaciliście za ogrodzenia?? Pozdrawiam,Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Betsi2006 nie polecaj ich, naprawdę są do niczego , partacze jakich mało, może kiedyś jak p.Mariusz pracował u "kogoś" tzn miał szefa nad sobą, byli inni, natomiast od listopada 2010 założył swoją firmę i jest sam dla siebie szefem, partaczy jak tylko może, u mnie wszystko muszą poprawiać od początku, wszędzie są niedoróbki, a to za mało przyciął i uzupełniał czym popadnie, a to dał za mało kleju na siatkę i właśnie wszystko popękało. NIE POLECAM NIE DZWOŃCIE POD TE NUMERY TELEFONÓW 783664252 i 603977701 Hania Dzięki za info. Z cała pewnością nie będę ich polecała i gdyby wiedziała że tak bedzie to nikomu bym ich nie poleciła Może masz rację że jak mieli szefa to było innaczej. Poza tym miałam bardzo dobrego kierownika budowy, który też był wymagający a na budowie był 2-3 razy w tygodniu:) Tak przy okazji niepolecania i przestrzegania to przypominam o firmie "Brej" z naszych okolic, która bardzo mnie oszukała i uciekła z budowy zostawiając rozbabrany stan surowy otwarty. Odnośnie szamba to 10m3- koszt wywozu ok 220zł Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 11.08.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 witam wszystkich...mam takie pytanko ...macie jakas firme ktora w miare niedrogo i profesjonalnie robi droge tj korytuje ze spadkiem i utwardza no i mmoze jeszcze jakies rozwiazanie odwadniajace...jak cos bede wdzieczny za namiary..droga szerokosci 8 m dlugosc ze 200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 11.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Dzieki za odpowiedzi na temat beczki.Kurcze,wcale to nie jest tanio...myslalam,ze gdzies kolo 130zl zaplace...ale coz,jak trzeba to trzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 12.08.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Bulinki, Wysłałem CI na priva ofertę firmy MAR-KOP. Tak jak ktoś tu już mówił, może nie są tani, ale dobrzy. Oferta była robiona jakoś 3 miesiące temu w dwóch wariantach: wypasionym i bardziej ekonomicznym. Może da Ci to jakiś pogląd na sprawę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 12.08.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Pytanie, skąd braliście beton i bloczki na fundamenty? Jakaś polecana betoniarnia? Hurtownia? Będę wdzięczny za jakieś polecenia. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 14.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja brałem beton z firmy BT Beton w Komornikach, koło Tarczyna. Dobry beton w przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter39 15.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ja też brałem beton z Komorników.można się dogadać co do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 16.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki, wszyscy polecają Komorniki, więc nie pozostaje nic innego jak tam uderzać. Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 18.08.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 :)WITAM odkupie deski szlunkowe i stemple budowlane .wiad. na PRV. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 18.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam!Poszukuje firmy ,ktora produkuje szamba 10m3 w okolicach Tarczyna,Prac Małych....Macie jakies sprawdzone namiary????Sprawa dosyc PILNA!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 18.08.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam!Poszukuje firmy ,ktora produkuje szamba 10m3 w okolicach Tarczyna,Prac Małych....Macie jakies sprawdzone namiary????Sprawa dosyc PILNA!!! Pozdrawiam ja zamówiłam wczoraj w firmie Trans-bet w Radomiu, tu na forum ją polecają i koparkowy, który będzie kopał dół pod to szambo, też mówi że jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts