Grzegorz Filipowski 27.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 możesz przez szyby w kominku spoglądać na drugą stronę salonu. No to w moim przypadku na ścianę, bo kominek pod ścianą - więc odpada, zaoszczędziłem zatem znowu parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 27.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam, Mam do sprzedania ok. 160 stempli budowlanych (cena za szt. 4 zł). Mam też możliwość transportu na terenie gminy Piaseczno za 100 zł. Tel. 502 314 474. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 27.09.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tynki wewnętrzne z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 27.09.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tynki wewnętrzne z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 29.09.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam sąsiadów bliższych i dalszych. Stoje obecnie przed dylematem wyboru okien.Czy ktoś z Was moze polecic jakas firme z okolic, która sprzedaje dobrej jakości okna PCV w przyzwoitej cenie i ma sprawdzoną ekipe montującą? Z góry dzieki,Pozdrawiam,J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 29.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witaj, Ja zamówiłam okna firmy Vidok, sześciokomorowe, pakiet trzyszybowy i jestem bardzo zadowolona. Ekipa sprawna - ponoć dobrze zamontowane okna, ale tu musze uwierzyc na słowo swojemu kierownikowi bo sie na tym nie znam. Jak będziesz zainteresowany to Ci podam numer tel. Pozdrawiam, Anka Witam sąsiadów bliższych i dalszych. Stoje obecnie przed dylematem wyboru okien. Czy ktoś z Was moze polecic jakas firme z okolic, która sprzedaje dobrej jakości okna PCV w przyzwoitej cenie i ma sprawdzoną ekipe montującą? Z góry dzieki, Pozdrawiam, J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 29.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam,Mam do sprzedania ok. 300 stempli budowlanych (cena za szt. 3 zł do długości 2,5cm, a 4 zł - powyżej 2,5 cm). Do odbioru w Warszawie- Pyrach Tel. 501-562-023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 30.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Zapraszamy po podłogi . Duży wybór paneli laminowanych , paneli drewnianych , parkietów gotowych , bambusowych , warstwowych oraz bardzo bogata kolorystyka wykładzin dywanowych . ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 02.10.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Mam sporo stempli i calowki po budowie, czy ktos bylby zainteresowany? Oczywiscie cena 'pol darmo' Zalega mi to na dzialce w duzych ilosciach a do niczego mi to nie potrzebne, a ktos moze tanim kosztem by mial drewno na czas budowy. Co do ilosci to trudno mi okreslic, postaram sie w tygodniu to jakos ogarnac Niestety transport we wlasnym zakresie bo takowym nie dysponuje (Nowa Wola k. Lesznowoli - przy trasie Piaseczno-Magdalenka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiBartekJ 04.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam Czy możecie polecić firmę która sprzedaje pokrycia dachowe razem z montażem ?Macie jakieś doświadczenia z firmą Noczka Sp. z o.o.Halinów, Hipolitów ul. Jaworowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 07.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam, Jeśli ktoś ma do odsprzedania niewykorzystaną wełnę mineralną (najchętniej 10cm lub 15 ) w dobrej cenie to chętnie odkupię. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 10.10.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Chcialabym zapytac ile kosztuje wywoz smieci w okolicach Tarczyna? I gdzie ewentualnie mozemy kupic taki duzy kontener na smieci??Moze ktos ma jakies namiay na firme??? Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 10.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Chcialabym zapytac ile kosztuje wywoz smieci w okolicach Tarczyna? I gdzie ewentualnie mozemy kupic taki duzy kontener na smieci??Moze ktos ma jakies namiay na firme??? Dzieki z gory co prawda to stan na 2009 lub 2010 ale wygląda to tak : http://www.korzeniowka.org/wp-content/uploads/2010/02/Czysta-korzeniowka.pdf Mnie obsługuje Czyścioszek z Głoskowa (brak go w zestawieniu), płacę jakies 20 PLN za 140 litrów. "Kubeł" dostałem w cenie, nie musiałem kupować swojego. Kubły można kupic min. w Leroyu w Piasecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 10.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzieki bardzo:))) Jak to dobrze,ze to forum jest:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 11.10.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam Dzięki wielkie to się nazywa pomoc Dla uściślenia 1. nie interesuje mnie z płaszczem wodnym 2. ma być drugim źródłem ogrzewania - czyli bardziej jako kominek, mniej jako żródło ciepła podstwowe. Ma grzać ewentualnie dół domu czyli salon, jadalnie, kuchnie i hall 3. Mam kanał doprowadzający 4. Wentylacja grawitacyjna 5. wkład prosty, nie narożny - co dając dwie szyby ? oprócz wpływu na cenę ? 6. ma być nowocześnie, bez granitu co najwyżej ramka wokół kominka 8-10 cm, bo jak się zostawci bez ramki to się ściana brudzi a ma być biała 7. otwierany na bok, nie musi być do góry - to już wiem że droga opcja Obecny typ jaki rozważam to jotul i 570 ? ktoś ma ? jakieś wrażenia ? Pozdrawiam GF Witajcie! Przyłączamy się do prośby o polecenie kogoś do zrobienia kominka. Kominek ma być z płaszczem wodnym bo instalacja CO jest do tego przystosowana. Dobrze by było, żeby był to ktoś z okolicy, kto może podjechać, zobaczyć co i jak i coś doradzić. No i oczywiście za rozsądne pieniądze. Z góry dzięki. Pozdrawiamy Ps. Jakie to są wogóle orientacyjnie koszty? Sprawa juz nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 12.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam .Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług firmy Stig-Bud z Piaseczna ??Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika77 14.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czy ktos może podzielic sie namiarami na dobrego kierbuda z okolic Piaseczna, Magdalenki? Planowałam zacząć budowe na wiosne ale jest szansa, że zaczniemy jeszcze teraz tylko pilnie potrzebuje kierownika budowy z okolic Piaseczna.Jakby tez ktos polecił jakiś dobry i z dobrymi cenami sklad budowlany na linii Piaseczno-Magdalenka to byłoby jeszcze bardziej super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 19.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam, Mam do sprzedania około (nie liczyłem dokładnie, ale może być więcej) pół tony cementu C II. Towar do odebrania w Łosiu. Ewentualnie mogę podrzucić gdzieś niedaleko bo chwilowo dysponuję przyczepką. Cena raczej atrakcyjna. Zainteresowanych proszę o mejla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 19.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 witam,mam do sprzedania 7 palet ytonga 24cm, czyli 336 szt. Prosze o kontakt na priv. okolice Grójca, posiadam samochod dostawczy, wiec możemy dogadać sie odnośnie transportu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 możesz przez szyby w kominku spoglądać na drugą stronę salonu. Haha, można tez w ścianie zewnętrznej wtedy wyjrzysz na ogród. A tak na poważnie to znajomi mają w ścianie wspólnej z pom. gospodarczym. Dzięki temu paląc w kominku nie brudzą w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts