martini_dry 21.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Poszło na PRIV Dzięki, odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 22.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 O kurcze,az tyle? Ja tez sie zastanawialam nad nimi,ale nie chce wydawac takiej kasy na kuchnie... Kuchnię można niedrogo zrobić samodzielnie, nawet sprzętu za dużo nie potrzeba (wiertarka, wkrętarka, 4 sprawne ręce ). Moja, całkiem spora, kosztowała jakieś 14-15 kPLN razem z AGD (w tym min. indukcja, okap wyspowy). Z bajerami typu samo-domykające szuflady, zawiasy z cichym domykaniem (BLUM), dwa wysokie kosze cargo z domykaniem itp. Fronty część lakier wysoki połysk część fornir. Mam przetarte szlaki jak by ktoś chciał to mogę podpowiedzieć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kwiatek6324 24.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witajcie. Ktos ostatnio otrzymal PnB ? Po jakim czasie ?? Zlozylem dokumenty, ale pani powiedziala ze maja duzo roboty i ze moze nawet ustawowe 2 miesiace. A mi sie marzy w miesiac ) Pozdrawiam AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Co do kuchni podawalam namiar na mojego wykonawce w watku Solidni Wawa i okolice , wciaz polecam , niestety gdzies zgubilam namiar wiec tutaj juz nie podam , ale kto zechce moze odszukac . Potrzebuje dosc pilnie namiar na kogos kto sprzedaje napedy do bram wjazdowych i najlepiej jesli ma od razu montaz .Podzielcie sie prosze namiarem na kogos sprawdzonego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magappa 26.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dzięki rrmi, udało mi się znaleźć ten kontakt. Pozwolę sobie zacytować Twoje słowa: by rrmi"Polecam moich chlopakow od mebli kuchennych . Cena to polowa tego co w Fabryce Wnetrz / a i to dlatego , ze mialam fanaberie , bo byloby jeszcze taniej / , dokladni , wszystko spasowane elegancko .Maja tez swoje AGD , ja nie skorzystalam bo juz mialam dawno kupione , ale ceny tez ok .Sa otwarci na sugestie , znosza fochy . Co wazne terminowi . Piotrek 602 302 578 Prosze mowic , ze namiar z Muratora , bedzie Im milo , ze ich polecilam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 26.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Potrzebuje dosc pilnie namiar na kogos kto sprzedaje napedy do bram wjazdowych i najlepiej jesli ma od razu montaz . Podzielcie sie prosze namiarem na kogos sprawdzonego . Ja ze swojej strony moge polecic rapi.eu k. Piaseczna zaraz przy Puławskiej, firma malutka, rodzinna, ale super kontakt, bardzo uprzejmi, terminowi, bez najmniejszych problemow, doradza i nie wciskaja drozszych rzeczy na sile, tylko powiedza zawsze jak mozna taniej a rownie dobrze. U nas montowali brame garazowa, ale napedy do bram wjazdowych tez maja z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bablo 26.11.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Potrzebuje dosc pilnie namiar na kogos kto sprzedaje napedy do bram wjazdowych i najlepiej jesli ma od razu montaz . Podzielcie sie prosze namiarem na kogos sprawdzonego . Ja jestem zadowolony z usług firmy Bramer Konrad Brzeziński z Konstancina od kilku lat. Mam napęd firmy Tousek, bezobsługowy. Polecam tel 601-29-16-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 28.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Potrzebuje dosc pilnie namiar na kogos kto sprzedaje napedy do bram wjazdowych i najlepiej jesli ma od razu montaz . Podzielcie sie prosze namiarem na kogos sprawdzonego . Ewentualnie 603 522 567. To jest człowiek który montuje bramy dla p. Darka z Aprel'u (Starego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ewentualnie 603 522 567. To jest człowiek który montuje bramy dla p. Darka z Aprel'u (Starego). Dopiero jak napisalam tutaj prosbe o namiary pomyslalam wlasnie o Starym , juz dzwonilam , czekam a szczegoly . Inne namiary , za ktore bardzo dziekuje tez sprawdze i mam nadzieje polece swojego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 30.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witajcie. Ktos ostatnio otrzymal PnB ? Po jakim czasie ?? Zlozylem dokumenty, ale pani powiedziala ze maja duzo roboty i ze moze nawet ustawowe 2 miesiace. A mi sie marzy w miesiac ) Pozdrawiam AK Myślę,że powinieneś uzbroić się w cierpliwość. My złożyliśmy komplet dok. 27.09.2011r.Po miesiącu zadzwoniłam do przydzielonego nam inspektora w starostwie z pytaniem,czy są wszystkie dok. czy może trzeba coś uzupełnić. Dowiedziałam się, że jeszcze nie obejrzał naszej sprawy:mad: Zostawiłam nr tel. (był też na wniosku i na pudle ze wszystkimi składanymi papierzyskami) z prośbą, że jakby co, to niech dzwoni. Nie raczył. Wysłał poleconym wezwnie:bash: I tu uwaga - jak odbierzesz na poczcie,to masz tylko 7 dni na uzupełnienie:evil: Na szczęście to była jakaś głupota - pieczątka, że sie uprawomocniła dec. o wjeździe na działkę. Czepiał się też do opisu technicznego budynku, że są jakieś braki. Dał listę. Podjechałam do naszej architekt, gdzie się okazało,że niczego nie brakuje, a pan po prostu nie przeczytał ... Nic, uzupełniłam w terminie (w 3 dni). Do tej pory (30.11) CISZA Aaaa- pan inspektor jest dostępny żadko,w dziwnych godzinach 8-12.00 i często zdarza mu się "niechcący" źle odłożyć słuchawkę, żeby ułatwić inwestorowi dostęp do informacji. Jak już w końcu dostaniemy PnB, to dam znać. Tymczasem - powodzenia:rolleyes: kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 05.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A gdzie składaliście wnioski w Piasecznie?? Jeżeli tak to współczuję - ja skaładałam w marcu i dopiero w maju odebrałam decyzję. Cwaniaki - każde takie wezwanie oddala im datę koniecznego wydania pozwolenia . Najlepiej to nachodzić, nachodzić i pytać i truć. Tylko to trzeba mieć trochę czasu niestety i rozumiem, że jak ktoś pracuje to mu ciężko. Teraz też łatwo nie mam bo staram sie o pozwolenia na gaz i to samo się dzieje . Ehhh Mam jeszcze do Was pytanie - szukam ekipy do malowania - macie kogoś kto zrobi to solidnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 05.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jak tak slucham o waszych przejsciach to wam szczerze wspolczuje. Ja od kupna dzialki do zalatwienie pozwolenia na budowe (razem z odrolnieniem itp.) bujalem sie ze wszystkim raptem chyba z 4-5 tyg., co prawda wszedzie sie bardzo szeroko usmiechalem ale udalo sie szbyko to wszystko zalatwic. Ale to Lesznowola, tutaj inny swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 06.12.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Zapraszamy do naszego salonu po podłogi twarde i wykładziny Od 1.12 do 31.12 nowe Promocje np. Do paneli Arbiton ( http://www.pokrycia-podlogowe.pl/oferta/panele-laminowane-warszawa/panele-laminowane-arbiton ) podkład 2mm Gratis .Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Polecalam juz na wymianie doswiadczen , ale jeszcze tutaj dopisze odnosnie napedu do bramy .Zdecydowalam ostatecznie , ze zamowie naped u Starego z Forum , czyli polecana juz milion razy firma Aprel Czas oczekiwania tak krotki ,ze szok , monterzy fachowi ,wszystko dziala bardzo dobrze . Tak jak przy zamowieniu okien , drzwi nie zawiodam sie i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 09.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A gdzie składaliście wnioski w Piasecznie?? Jeżeli tak to współczuję - ja skaładałam w marcu i dopiero w maju odebrałam decyzję. Cwaniaki - każde takie wezwanie oddala im datę koniecznego wydania pozwolenia . Najlepiej to nachodzić, nachodzić i pytać i truć. Tylko to trzeba mieć trochę czasu niestety i rozumiem, że jak ktoś pracuje to mu ciężko. Teraz też łatwo nie mam bo staram sie o pozwolenia na gaz i to samo się dzieje . Ehhh Mam jeszcze do Was pytanie - szukam ekipy do malowania - macie kogoś kto zrobi to solidnie?? Tak, w Piasecznie... 02. 12 wydusiłam w końcu z pana inspektora decyzję, ale uprawomocnienie dopiero 20.12... W sumie formalnośći wszelakie zajęły nam ROK i to z zalecanym przez Ciebie nachodzeniem, dzwonieniem, pytaniem i truciem:evil: kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 09.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 O matko i córko !!!! Kalafiorek - współczuję Ci ogromnie. Ja to tam chodziłam z dwójką dzieci to może dlatego tylko 2,5 miesiąca . A w tym roku jeszcze coś chcecie zaczynać?? Bo to troche późno nie?? I pytanie gdzie sie budujecie?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 10.12.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało w filii starostwa w Tarczynie. Mam nadzieję nie czekać ustawowych 65 dni. Czy ktoś ostatnio tam składał wniosek o PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 10.12.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Czy znacie kogoś, kto mógłby zabrać z terenu pozostałości po wycince lasku brzozowego. Nie ma tam dużych pni, ale takich około 5-7 cm średnicy jest całkiem sporo. Gmina czyściła teren przed sprzedażą i oczywiście panowie zabrali grubsze a resztę zostawili. Nie chce mi się z nimi walczyć, ale też nie podoba mi się ten bałagan, który po sobie zostawili. Poza tym naprawdę ktoś mógłby sobie odzyskać sporo drewna - myślę, że tych ściętych drzewek, które śmiało można wykorzystać do palenia będzie ciężarówka albo nawet ze dwie. Jak by co, to uprzedzam, że transportu nie posiadam - trzeba we własnym zakresie. Mogę ewentualnie dać kogoś do pomocy w ładowaniu. Lokalizacja Kawęczyn - okolice Tarczyna, Prażmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 10.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 O matko i córko !!!! Kalafiorek - współczuję Ci ogromnie. Ja to tam chodziłam z dwójką dzieci to może dlatego tylko 2,5 miesiąca . A w tym roku jeszcze coś chcecie zaczynać?? Bo to troche późno nie?? I pytanie gdzie sie budujecie?? Pozdrawiam, Ja ostatnio turlam się w zaawansowanej ciąży... Początek 9 msc. Jak widać z marnym efektem... W tym roku już nic nie zdążymy,niestety, a miało byc sso, ech... A pogoda była naprawdę niezła, nie padało, nie było zimno.Złość mnie bierze, jak sobie pomyślę, ile moglibyśmy zrobić gdyby nie biurokracja:-x Teraz nie będzie wyjścia - wszystko musi stanąć w jeden sezon, bo starszy syn idzie w nowym miejscu do 1wszej klasy. Będziemy się budować w Złotokłosie. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 14.12.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witajcie, Chciałam zapytać, czy robiliście projekty kuchni i łazienek we własnym zakresie, czy może w jakimś studio albo w sklepie? W Piasecznie jest np. studio mebli kuchennych Pati i zastanawiam się, czy ktoś z Forum korzystał z jego usług? Czy warto? Ile taki projekt kosztuje? Możecie kogoś polecić? Dzięki. Agnieszka Od firmy Pati to lepiej z daleka, nie wiem jak ta firma funkcjonuje jeszcze (jesli funkcjonuje wogole) - i to nie tylko moje zdanie. Projektanta mieli super naprawde ale odszedl. Generalnie polecam skorzystanie z uslug projektanta przy kuchni-chyba ze masz bogata wyobraznie-moja az tak daleko nie siega , u mnie w dosc malej kuchni pomiescil wszystko co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts