hania123 16.12.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Polecam z pełną odpowiedzialnością:Schody wewnętrzne - polecany już wielokrotnie na forum pan Lasek, sama też skorzystałam z forum i naprawdę nie żałuję, schody są bardzo ładne i eleganckie, montaż szybki i czysty, i co jest bardzo ważne na tym etapie - cenowo dostępne, naprawdę warto, właśnie wczoraj zmontowali i wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termowizja solidnie 20.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam,Nasza firma świadczy usługi termowizyjną kamerą, w prosty i szybki sposób możecie Państwo poznacz wszystkie miejsca i niedoróbki budowlane przez które ucieka z waszego domu ciepło co za tym idzie również Wasze pieniądze.Dojeżdżamy w następną noc (takie badania można wykonać jedynie nocą) od odebrania zgłoszenia.Obsługujemy całe województwo mazowieckie.Prosimy o kontakt odpowiemy na wszystkie pytania.Tel 608-334-823.Zapraszamy do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://images40.fotosik.pl/1267/de754418d65e2fe0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosia113 31.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witamposzukuję sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego + dach.W większości wcześniejsze dane były przesyłane na priv dlatego proszę o podanie bądź przesłanie namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kwiatek6324 03.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witajcie. Ktos ostatnio otrzymal PnB ? Po jakim czasie ?? Zlozylem dokumenty, ale pani powiedziala ze maja duzo roboty i ze moze nawet ustawowe 2 miesiace. A mi sie marzy w miesiac ) Pozdrawiam AK No wiec odbieram w czwartek, czyli z poprawkami architekta zajelo to lacznie od dnia zlozenia wniosku 1,5 miesiaca. Wszystko jak widac zalezy od Inspektora ktory prowadzi sprawe. Ja mialem naprawde bardzo mila i konkretna pania Inspektor. Pozdrawiam AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 03.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No wiec odbieram w czwartek, czyli z poprawkami architekta zajelo to lacznie od dnia zlozenia wniosku 1,5 miesiaca. Wszystko jak widac zalezy od Inspektora ktory prowadzi sprawe. Ja mialem naprawde bardzo mila i konkretna pania Inspektor. Pozdrawiam AK Gratulacje:) . My odebraliśmy uprawomocnione PnB 30.12. Czyli 3 msc. Wszystko zależy od człowieka - w naszym wypadku, pan inspektor po 1,5 msc nawet jeszcze nie zajrzał do złożonych papierów:rolleyes: Dokumentację uzupełnilłam w ciągu 3 dni,więc NIE BYŁO powodu do przedłużania sprawy, ot życie... Teraz poszukujemy intensywnie ekipy i kierownika budowy. Rozesłaliśmy projekt do wyceny do kilku polecanych na FM brygad, ale gdyby ktoś z już wybudowanych sąsiadów miał budowlańców godnych polecenia z naszych okolic, to będziemy wdzięczni za namiary. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturbo 05.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam,w razie jakby ktoś szukał sprawdzonych fachowców do budowy i wykończenia domu, na dwa tygodnie przed wprowadzeniem się do swojego, mam do polecenia kilku tych, którzy się sprawdzili. Z pewnością mogę podzielić się namiarami na:hydraulika i eksperta od C.O.,fachowca do mebli kuchennych,stolarza do drzwi i schodów,elektryka,ekipę do SSO,malarza.W razie potrzeby proszę o kontakt na pw. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 06.01.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Podpowiecie gdzie w okolicy Piaseczno/Tarczyn/Grójec można tanio kupić blaszak-schowek na budowę? Muszę kupić coś takiego w miarę szybko i to najlepiej z montażem, bo sama niestety się z tym nie uporam. Skąd braliście na Wasze budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Podpowiecie gdzie w okolicy Piaseczno/Tarczyn/Grójec można tanio kupić blaszak-schowek na budowę? Muszę kupić coś takiego w miarę szybko i to najlepiej z montażem, bo sama niestety się z tym nie uporam. Skąd braliście na Wasze budowy? Ja znalazłem kontakt na allegro, jakaś ekipa ze Skarżyska Kamiennej. Przyjechali, zmontowali w kilkanaście minut (o 4 rano ... ) wzieli kase i pojechali dalej. Mieli swój agregat więc mogą działać w szczerym polu. W 2008 płaciłem jakieś 1400 PLN za blaszak 3x6 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Cuch 06.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (...)W 2008 płaciłem jakieś 1400 PLN za blaszak 3x6 metra. Znaleziony na Allegro, 3x5m blacha II-kat. (ocynk z przebarwieniami, profile cienikie stal czarna zimnogięta malowana na bordowo), 1200,- brutto z FV na jesieni 2009, cena z montażem, który zajął 30' (sic!), chyba gdzieś z małopolski, mogę przesłać namiar z naklejki w niedzielę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 06.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego + dach. W większości wcześniejsze dane były przesyłane na priv dlatego proszę o podanie bądź przesłanie namiarów. Zachęcam do kontaktu na priv. Możemy podjąć się realizacji. Na naszej stronie dostępne są zdjęcia z zakończonych i bieżących realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 08.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wracam do walkowanego tematu butli z lpg.Czy ktos samodzielnie przebrnal przez formalnosci kupna takiej butli plus zalatwienia wszystkich pozwolen? Mam oferte firmy ktora robi to od a do z ,ale za prawie 12.000 . Nie stac mnie na taka sume.Mozna na priva mozna napisac tutaj.Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 08.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. Jestem w tej chwili na etapie SSZ i musze ulozyc kanaly do wentylacji mechanicznej.Wiem, ze kilka osob z tej grupy ma w domu wentylacje mechaniczna, czy moglibyście polecić wykonawcow, jesli jestescie zadowoleni z ich pracy. Ew doradzic, ktorych firm lepiej sie wystrzegac. Pozdrawiam,Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 14.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wracam do walkowanego tematu butli z lpg.Czy ktos samodzielnie przebrnal przez formalnosci kupna takiej butli plus zalatwienia wszystkich pozwolen? Mam oferte firmy ktora robi to od a do z ,ale za prawie 12.000 . Nie stac mnie na taka sume.Mozna na priva mozna napisac tutaj.Dzieki z gory. jesli masz zbiornik naziemny i to najmniejszy na własnosc to niestety nie zrobisz tego taniej niz 9 -10 tys za płyte, zbiornik, przyłącza, reduktor i wykopy + projekt. Druga opcja jesli nie masz kasy to weź butle z instalacją w dzierżawie tylko potem nie dziw sie ze placisz wiecej o ok 1 zł na litrze gazu. Musi im sie jakos zwrócic ta butla ale ty wówczas bedziesz zawsze uwazal ze ogrzewanie gazem z butli jest najdroższe co jest bzdrurą. Moi rodzice maja butle na własnośc i dom 145 m2 i w ub roku kiedy zima była długa i ciezka za gaz zapłacili za cały pełny rok (w tym gaz do kuchni i ciepłej wody przez 12 mies) 5450 zł co uwazam za niewiele. A jak ktoś ma w dzierżawie to musiałby doliczyc za identyczny budynek do tej kwoty ok 2000 zł za sezon wiecej. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 16.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 jesli masz zbiornik naziemny i to najmniejszy na własnosc to niestety nie zrobisz tego taniej niz 9 -10 tys za płyte, zbiornik, przyłącza, reduktor i wykopy + projekt. Druga opcja jesli nie masz kasy to weź butle z instalacją w dzierżawie tylko potem nie dziw sie ze placisz wiecej o ok 1 zł na litrze gazu. Musi im sie jakos zwrócic ta butla ale ty wówczas bedziesz zawsze uwazal ze ogrzewanie gazem z butli jest najdroższe co jest bzdrurą. Moi rodzice maja butle na własnośc i dom 145 m2 i w ub roku kiedy zima była długa i ciezka za gaz zapłacili za cały pełny rok (w tym gaz do kuchni i ciepłej wody przez 12 mies) 5450 zł co uwazam za niewiele. A jak ktoś ma w dzierżawie to musiałby doliczyc za identyczny budynek do tej kwoty ok 2000 zł za sezon wiecej. Kasia A dodam jeszcze że przyłącze gazu ziemnego tez za darmo nie jest, mnie to kosztowało w sumie z 6-7 kpln (inst zew. i wew.) a rura z gazem w drodze bliziutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 18.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Chcielibyśmy kupić teraz część materiałów do wiosennej budowy - sprawdzimy jak tam z cenami (czy faktycznie zimą taniej??). Czy możecie polecić w naszym rejonie jakieś hurtownie, które nie zdzierają, udzielają rabatów, przyjmują zwroty, jak coś zostanie? kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 18.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Chcielibyśmy kupić teraz część materiałów do wiosennej budowy - sprawdzimy jak tam z cenami (czy faktycznie zimą taniej??). Czy możecie polecić w naszym rejonie jakieś hurtownie, które nie zdzierają, udzielają rabatów, przyjmują zwroty, jak coś zostanie? kalafiorek Podaj moze bardziej precyzyjnie, gdzie jest Twoj rejon, bo przy obecnych cenach paliwa odleglosc moze miec istotny wplyw na cene koncowa. A powiat Piaseczynski duzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 18.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 jeśli posiadają już Państwo faktury za materiały budowlane zapraszam do skorzystania z moich usług księgowych min. w zakresie odliczania VAT za materiały budowlane. Przy okazji mogę także rozliczyć PIT za 2011 rok. Odbieramy dokumenty od klienta, a także pracujemy na scanach, tak aby szybko wykonać zlecone zadanie. tel. 697-278-558 [email protected] Pozdrawiam Buro Rachunkowe Valore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 19.01.2012 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Podaj moze bardziej precyzyjnie, gdzie jest Twoj rejon, bo przy obecnych cenach paliwa odleglosc moze miec istotny wplyw na cene koncowa. A powiat Piaseczynski duzy.... Złotokłos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 19.01.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Polecam hurtownię w Jazgarzewie, ul. Szkolna 3 a. Fajne jest to, że pracują od 6. I ceny też były atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts