PasiuMoniś 07.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, mam pytanie do osob ktore juz sie pobudowaly i mialy ekipy budowlane przyjezdne. Skad braliscie baraki dla ekip, czy moglibyscie polecic jakies miejsce gdzie mozna wypozyczyc taki barak. Moze ma ktos do odsprzedania barak ( do zamieszkania dla ludzi )? Pozdrawiam Damian Ja wynajmowałem barak od faceta (nie pamietam nazwiska) z okolic Nadarzyna, ma ich od cholery, przywozi na miejsce i zabiera sam, znalazłem go na allegro. Koszt to około 300zl/miesiąc + transport ale to juz pewnie zależy gdzie budowa. tel. 602-294-565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 07.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja wynajmowałem barak od faceta (nie pamietam nazwiska) z okolic Nadarzyna, ma ich od cholery, przywozi na miejsce i zabiera sam, znalazłem go na allegro. Koszt to około 300zl/miesiąc + transport ale to juz pewnie zależy gdzie budowa. tel. 602-294-565 Witam Dzieki za info, czy miales jakies zastrzezenia do tych kontenerow, z tego co rozmawialem z gosciem to podobno jest wyposazony we wszytko co potrzeba do zycia ). Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 07.05.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam Dzieki za info, czy miales jakies zastrzezenia do tych kontenerow, z tego co rozmawialem z gosciem to podobno jest wyposazony we wszytko co potrzeba do zycia ). Pozdrawiam Damian Wiesz, budowlańcy nie mają większych wymagań... byle na głowę się nie lało. Jak zobaczysz barak to pewnie na oko stwierdzisz, że to rudera ale ekipie pewnie będzie pasować bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 08.05.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam, Czy możecie się podzielić namiarami na sprawdzonego studniarza (nie forumowego urgota, który w mojej okolicy nie robi....) Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam, Czy możecie się podzielić namiarami na sprawdzonego studniarza (nie forumowego urgota, który w mojej okolicy nie robi....) Dziekuję Nasówa się pytanie dlaczego nie robi. Czy dlatego że daleko, czy dlatego że z dużą pewnością obstawia brak wody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Piaseczno 15.05.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam serdecznie,to mój pierwszy post w grupie Piaseczno i okolice:)Mam na imię Marcin i razem z żoną jesteśmy w trakcie budowy domku w Woli Gołkowskiej.Aktualnie jesteśmy na etapie poszukiwania okien i tutaj się rodzi moje pytanie.Czy ktoś z forumowiczów miał kontakt z oknami firmy Robdar z Jazgarzewa??Ewentulanie prosiłbym o namiary do sprawdzonych producentów okien PCV niekoniecznie z Naszych okolic.Bardzo dziękuję z góry za udzielone informacje,pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 21.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dobry Wieczór, zupełnie nie wiem jak to się stało, ale zostało mi dużo materiału po więźbie, w związku z tym pytam się Szanownych Grupowiczów, czy ktoś nie chciałby kupić ode mnie drewna po atrakcyjnej cenie, częściowo na więźbę czy altankę, transport niestety we własnym zakresie (loco Łoś) - mam nadzieję, że dobrze użyłem słowa "loco" wykaz poniżej: 16 12 365 16 12 375 16 12 810 16 12 810 8 12 820 8 12 220 8 12 410 8 12 500 7,5 12 805 14 12 680 14 12 270 14 12 240 14 12 290 12 12 330 12 12 700 12 12 320 12 12 320 12 12 320 12 12 310 11 11 320 11 11 330 26 16 760 20 8 680 20 8 680 20 8 660 20 8 420 20 8 380 20 8 570 18 6 420 16 14 460 16 14 450 Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 21.05.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Szukam polecanej firmy odnośnie szamb , gdzie to kupić coby było ok. No i drzwi wejściowe by się przydały, mam dziwny wymiar wnęki 110/2300 - gdzie kupują forumowicze takie drzwiczki? No i jak ktoś się chce pozbyć to ja przyjmę z chęcią .......- ZIEMIĘ czarną może być wyblakłoczarna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 22.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Zapraszam wszystkich którzy są na etapie wykończenia mieszkania - domu oraz remontujące do naszego salonu po podłogi : Panele laminowane , panele drewniane , Parkiety gotowe oraz Wykładziny dywanowe . Materiały dostępne już w 72 h . Wszystko mozna kupić z 8% VAT ( z usługą montażu ).Mamy konkurencyjne ceny oraz ciekawe promocje .Zapraszamy ( adres w reklamie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 22.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, mam do oddania za darmo kilkanaście karp, które rok temu koparka wykopała z ziemi podczas porządkowania terenu. Są to karpy po drzewach owocowych, przesuszone. Niektóre dość duże. Transport i załadunek we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 22.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, mam do oddania za darmo kilkanaście karp, które rok temu koparka wykopała z ziemi podczas porządkowania terenu. Są to karpy po drzewach owocowych, przesuszone. Niektóre dość duże. Transport i załadunek we własnym zakresie. Te karpy mają jeszcze kawałek pnia czy były ucięte przy samej ziemi ? Potrzebuję wyciąć z jakiegoś drewna owocowego kilka desek na wykończenie kolumn głośnikowych, jak byś miał takie większe kawałki pni to był bym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 22.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 W większości przypadków ucięte są blisko korzeni. Te karpy nadają się do palenia w kominku bądź piecu ale sporo zabawy z nimi jest. Najpierw trzeba je otrzepać z ziemi, pociąć porąbać i jak znalazł na opał. Ja je trzymałem jako materiał na ogniska ze znajomymi ale od tego roku w Zalesiu jest całkowity zakaz palenia ognisk i niestety muszę się ich pozbyć. Co do Twoich potrzeb to mam cały pień drzewa owocowego. Napisz do mnie na PW jakich wymiarów te deski chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter39 26.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 mam do sprzedania stemple budowlane, zaczesane, dlugoci 285 cm -200 szt. 315 cm-80 szt. do odebrania w Woli Prazmowskiej. Cena 2,30 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 26.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Szukam polecanej firmy odnośnie szamb , gdzie to kupić coby było ok. Ja polecam firmę z Dawidów Bankowych: http://www.jkepinski.pl/ Skąd w okolicy można wziąć czarnoziem w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 30.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Nasówa się pytanie dlaczego nie robi. Czy dlatego że daleko, czy dlatego że z dużą pewnością obstawia brak wody ... Stwierdził, że teren trudny i nie ma tutaj punktu odniesienia, bo sąsiedzi to stara gwardia ze studniami kręgowymi budowanymi lata temu. Niemniej problem się rozwiązał - znalazłem Najpierw przyjechał człowiek (geofizyk) do poszukiwań, wziął co prawda 600 pln i stwierdził, że warunki nieszczególne, ale wskazał 1 miejsce gdzie możnaby próbować i to nie za głęboko, bo do 17m. Później przyjechała właściwa ekipa - powiercili we wskazanym miejscu i na 16m skończył się odwiert i woda popłynęła. O ja szczęśliwy...... Jakby był ktoś zainteresowany to mogę podrzucić namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 31.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No to genialnie. Teraz chyba warto ją przebadać fizycznie i bakteryjnie. Ujęcie dość płytkie więc może być "zanieczyszczone" wodami podskórnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 01.06.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chciałem się podzielić radością jeżdżenia nową nawierzchnią po drodze 722. \ Nie mogłem uwierzyć własnym oczom, kiedy kilka tygodni temu zobaczyłem, że sfrezowali drogę. A teraz położyli asfalt i jeździ się jak po stole. Coś fantastycznego. Co prawda łyżką dziegciu jest odcinek w Bogatkach (kto ich tak nie lubi ), ale i tak jest fantastycznie. A dzisiaj widziałem, że na odcinku leśnym między Bogatkami i Łosiem zrobili piękne pobocze z jakiegoś drobnego kruszywa. Ktoś wie jak daleko sięga ten piękny asfalt za Łosiem w kierunku Prażmowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ciekawe z tym asfaltem, mi dzisiaj opadła szczęka na Hołubcowej (tzw. polna obwodnica Puławskiej ), nie, nie od dziur, wręcz przeciwnie, wyasfaltowali kawałek I widać że chcą asfaltować dalej... Genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 01.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Na tym kawałku obwodnicy to mi szczęka opadła przy Poloneza. Niesamowity widok - piękny wiadutk w środku pól. Tylko kiedy go połączą z jakimś ciągiem komunikacyjnym, ale jak wyasfaltowali Hołubcową to może i Poloneza też niedługo to czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nadszedł czas na poszukiwania następujących specjalistów: 1. Kogoś od ociepleń poddaszy. 2. Kogoś od hydrauliki. 3. Kogoś od elektryki. Czy szanowni grupowicze mogliby kogoś polecić? Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts