Janusz J 03.07.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Janusz J No właśnie, jak u Ciebie zakończyła się historia montażu WM? Którą firmę wybrałeś? Pozdrawiam, Adam U mnie wentylacje robi firma "Wentylacje Kowalski". Na razie mam tylko instalacje w domu, z montazem reku czekam do zakonczenia wszystkich brudnych robot. Pozdrawiam, Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 03.07.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam. Czy ktos moze polecic kogos do zabudowy karton-gipsowej? Mam kilka rzeczy do zrobienia i szukam kogos zaufanego/poleconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 03.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam. Czy ktos moze polecic kogos do zabudowy karton-gipsowej? Mam kilka rzeczy do zrobienia i szukam kogos zaufanego/poleconego. Wyslalem na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 halo halo , kto usunal moj post ????Ja nie spamuje tylko mowie co sprawdzilam i polecam . To nie moja szkola , ja tylko korzystalam .Prosze to przywrocic Jakas vikula reklamuje na kazdej stronie podlogi i inne rzeczy co to kazdy sobie sam w sklepiemoze kupic i jest ok ?Nie ladnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 04.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziwne rzeczy dzieja sie na forum. Jest kilka osob ktore sie reklamuja bez zadnych konsekwencji.. W rzadzie nie ma sprawiedliwosci, to co dopiero na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziwne rzeczy dzieja sie na forum. Jest kilka osob ktore sie reklamuja bez zadnych konsekwencji.. W rzadzie nie ma sprawiedliwosci, to co dopiero na forum Dokladnie ! Komus chyba wladza uderzyla za bardzo . A tu w naszej grupie jak widze te podlogi to mi sie niedobrze robi , chocbym miala jechac do Katowic po jakies panele to tu nie kupie wlasnie z powodu tej nachalnej reklamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.07.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 U mnie wentylacje robi firma "Wentylacje Kowalski". Na razie mam tylko instalacje w domu, z montazem reku czekam do zakonczenia wszystkich brudnych robot. Pozdrawiam, Janusz. zadowolony jesteś z nich? rury prowadzisz w suficie podwieszanym czy w podłogach? Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 04.07.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 halo halo , kto usunal moj post ???? Ja nie spamuje tylko mowie co sprawdzilam i polecam . To nie moja szkola , ja tylko korzystalam . Prosze to przywrocic Jakas vikula reklamuje na kazdej stronie podlogi i inne rzeczy co to kazdy sobie sam w sklepiemoze kupic i jest ok ? Nie ladnie . Hm... mi cos swita ze cos wrzucales... ale to chyba bylo ogloszenie o szkoleniu psow? A tu forum budowlane... ale moze mi zle swita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz J 05.07.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zadowolony jesteś z nich? rury prowadzisz w suficie podwieszanym czy w podłogach? Pozdrawiam, Adam Rury poziome mam w styropianie pod wylewkami. Nie mam powodow, zeby narzekac na ta firme, ale parafrazujac klasyka: instalatora wentylacji poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna. Wiec czekam na uruchomienie i jak troche pomieszkam to wtedy bede mogl sie wypowiedziec czy jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A tu forum budowlane... Nie gadaj , naprawde budowlane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 05.07.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie gadaj , naprawde budowlane ? Noooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 05.07.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mam do upłynnienia paletę porothermu 30 cm i również paletę bloczków betonowych 30x20x20cm i pare m3 desek po budowie, i jeszcze trochę stempli zostało, ale to dosłownie z 50 szt., może mniej. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam Może komuś się to jeszcze przyda Transport we własnym zakresie. Lokalizacja: Nowa Wola k. Lesznowoli Jak by co, to mam to do uplynnienia za free Nie uzyje tego juz nigdzie, a przynajmniej nie przez najblizszy rok czy dwa, a zagraca mi teren... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 11.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Poszukuje czarnoziemu w dobrej cenie. Czy możecie mi gdzieś w okolicy polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 17.07.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zostało mi po budowie około 200szt stempli 3m świeżo ściętych komin scheidel rondo plus jednociagowy fi200 z wentylacją tj. pustki kominowe 7szt i 3 szt wkładek ceramicznych do tego.Odbior w Ruścu pod Nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 18.07.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam,poszukuje zbiornika 1000l na wode, moze ktos z forumowiczow ma taki zbiornik i chcialby sie go pozbyc lub wie gdzie w okolicy Tarczyna/ Piaseczna mozna kupic taki zbiornik PozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 23.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Jak by co, to mam to do uplynnienia za free Nie uzyje tego juz nigdzie, a przynajmniej nie przez najblizszy rok czy dwa, a zagraca mi teren... Pustaki upłynnione, zostały tylko bloczki fundamentowe, których nie mam czym przewieźć bo są cholernie ciężkie i przy pustakach już myślałem, że nie dojadę do domu:-) Pooley, sorry jeszcze raz za spóźnienie i dzięki za materiał, przyda się na pewno u mnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.07.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Oddam gruz. Czysty beton z wylewki o grubości 3-6cm bez zbrojenia. Kupiłem o wiele za dużo i mi zostało jakieś 4 wywrotki.Betongruz, nie maseruje się z czasem tak jak ceglany, przez co świetnie nadaje się na drogę, podbudowę pod kostkę czy podniesienie terenu.Osobiście utwardziłem nim drogę i zrobiłem podbudowę pod kostkę.Gruz do odebrania Jazgarzew/Bogatki. Przy okazji.Szukam elektryka do uzbrojenia rozdzielni.Do rozdzielni doprowadzonych jest 19 przewodów oświetlenia i 19 przewodów do gniazd.Macie kogoś godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mamy P.Wiesław 602 477 760. dzwoniac powiedz,ze masz numer od Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 01.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witajcie, jesteśmy na etapie więźby Budujemy się w Złotokłosie. Do końca sierpnia dach będzie odechowany i opapowany x1. Szukamy teraz ekipy do położenia drugiej warstwy papy, dachówki ceramicznej, zamontowania rynien, instalacji odgromowej(mamy bednarkę otaczającą dom i wyciągniętą w 4 jego narożnikach). Macie kogoś godnego polecenia? I jeszcze jedno pytanie - gdzie kupowaliście dachówkę? PLanujemy położyć Syriusa. pozdrawiam. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 02.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Kalafiorek, Nam darch robiła firma Dachmax z Tarczyna. Kupowaliśmy u nich materiał i robociznę. Jesteśmy zadowoleni.Znajdziesz ich jadąc do Tarczyna tuż przed trasą krakowską po lewej stronie. Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts