Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

Janusz J

No właśnie, jak u Ciebie zakończyła się historia montażu WM? Którą firmę wybrałeś?

Pozdrawiam,

Adam

U mnie wentylacje robi firma "Wentylacje Kowalski".

Na razie mam tylko instalacje w domu, z montazem reku czekam do zakonczenia wszystkich brudnych robot.

Pozdrawiam,

Janusz.

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

halo halo , kto usunal moj post ????

Ja nie spamuje tylko mowie co sprawdzilam i polecam . To nie moja szkola , ja tylko korzystalam .

Prosze to przywrocic

Jakas vikula reklamuje na kazdej stronie podlogi i inne rzeczy co to kazdy sobie sam w sklepiemoze kupic i jest ok ?

Nie ladnie .

Dziwne rzeczy dzieja sie na forum. Jest kilka osob ktore sie reklamuja bez zadnych konsekwencji.. W rzadzie nie ma sprawiedliwosci, to co dopiero na forum :)

Dokladnie !

Komus chyba wladza uderzyla za bardzo . A tu w naszej grupie jak widze te podlogi to mi sie niedobrze robi , chocbym miala jechac do Katowic po jakies panele to tu nie kupie wlasnie z powodu tej nachalnej reklamy .

halo halo , kto usunal moj post ????

Ja nie spamuje tylko mowie co sprawdzilam i polecam . To nie moja szkola , ja tylko korzystalam .

Prosze to przywrocic

Jakas vikula reklamuje na kazdej stronie podlogi i inne rzeczy co to kazdy sobie sam w sklepiemoze kupic i jest ok ?

Nie ladnie .

Hm... mi cos swita ze cos wrzucales... ale to chyba bylo ogloszenie o szkoleniu psow? A tu forum budowlane... :) ale moze mi zle swita ;)

zadowolony jesteś z nich? rury prowadzisz w suficie podwieszanym czy w podłogach?

Pozdrawiam,

Adam

Rury poziome mam w styropianie pod wylewkami. Nie mam powodow, zeby narzekac na ta firme, ale parafrazujac klasyka: instalatora wentylacji poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna. Wiec czekam na uruchomienie i jak troche pomieszkam to wtedy bede mogl sie wypowiedziec czy jest OK.

Mam do upłynnienia paletę porothermu 30 cm i również paletę bloczków betonowych 30x20x20cm i pare m3 desek po budowie, i jeszcze trochę stempli zostało, ale to dosłownie z 50 szt., może mniej. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam :) Może komuś się to jeszcze przyda :)

Transport we własnym zakresie.

Jak by co, to mam to do uplynnienia za free :) Nie uzyje tego juz nigdzie, a przynajmniej nie przez najblizszy rok czy dwa, a zagraca mi teren...

Jak by co, to mam to do uplynnienia za free :) Nie uzyje tego juz nigdzie, a przynajmniej nie przez najblizszy rok czy dwa, a zagraca mi teren...

Pustaki upłynnione, zostały tylko bloczki fundamentowe, których nie mam czym przewieźć bo są cholernie ciężkie i przy pustakach już myślałem, że nie dojadę do domu:-)

Pooley, sorry jeszcze raz za spóźnienie i dzięki za materiał, przyda się na pewno u mnie:-)

Oddam gruz. Czysty beton z wylewki o grubości 3-6cm bez zbrojenia.

Kupiłem o wiele za dużo i mi zostało jakieś 4 wywrotki.

Betongruz, nie maseruje się z czasem tak jak ceglany, przez co świetnie nadaje się na drogę, podbudowę pod kostkę czy podniesienie terenu.

Osobiście utwardziłem nim drogę i zrobiłem podbudowę pod kostkę.

Gruz do odebrania Jazgarzew/Bogatki.

Przy okazji.

Szukam elektryka do uzbrojenia rozdzielni.

Do rozdzielni doprowadzonych jest 19 przewodów oświetlenia i 19 przewodów do gniazd.

Macie kogoś godnego uwagi?

Witajcie, jesteśmy na etapie więźby :) Budujemy się w Złotokłosie. Do końca sierpnia dach będzie odechowany i opapowany x1. Szukamy teraz ekipy do położenia drugiej warstwy papy, dachówki ceramicznej, zamontowania rynien, instalacji odgromowej(mamy bednarkę otaczającą dom i wyciągniętą w 4 jego narożnikach). Macie kogoś godnego polecenia? I jeszcze jedno pytanie - gdzie kupowaliście dachówkę? PLanujemy położyć Syriusa.

pozdrawiam. kalafiorek