Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

][ATTACH=CONFIG]128791[/ATTACH]

Poproszono mnie o poszukiwania wlasciciela tego psa . Przyblakal sie na budowe w Zlotoklosie . Na pewno nie bedzie mogl zostac , bo wlasciciele maja psa . Ktos wie moze czyja to zguba lub moze ktos chcialby takiego psa ?

Zna komende siad , nie jest agresywny do ludzi . Ma obroze , stara zniszczona , czarna . Nic wiecej nie wiem .

Po budowie zostal mi do sprzedania garaz blaszany o wymiarach 3m x 5m oraz koza + 4m rury stalowej. Nie mam transportu wiec nabywca musi zorganizowac transport we wlasnym zakresie. Rzeczone sprzety znajduja sie w Pilawie kolo Piaseczna.

Zainteresowanych prosze o telefon 516 534 578

Sebastian

Byłam w Dachmaksie w Traczynie. Wycena dachu (pokrycie, obróbka plus rynny) ma być na środę. Czy ktoś może polecić jeszcze jakąś inną firmę z okolicy Piseczna/Tarczyna?Będę wdzięczna

kalafiorek

Witam,

Dachówkę i wszystko co potrzebne do dachu można zamówić tu (ul. Puławska) http://www.dachy-zapolski.pl/asortyment.php

Nie kupowaliśmy razem z montażem, bo mamy ekipę własną do tego, ale towar jest godny polecenia. Szybko wyceniają, dają ładne upusty + dostawa za darmo.

Też podpisuję się pod tym tematem (okolice Grodziska), bo jesteśmy na etapie więźby, ale dachówka już jest zamówiona. Na razie interesuje mnie wykonanie instalacji odgromowej, oraz rozprowadzenie elektryki, instalacyj gazowej oraz w/k wewnątrz budynku + podłogówka. Okna też mamy zamówione.

witam,

u mnie robili Matyjaski robota szla im sprawnie , ale po pewnym czasie ogrodzenie zaczelo pekac, u nich nie masz co liczyc na gwarancje, byli popatrzyli znalezli tysiace powodow pekania, obiecali poprawic i tyle ich widziano. Twoje ogrodzenie Twoje ryzyko.

Pozdrawiam

Damian

Proszę o opinie na temat firm budujących ogrodzenia: Emka Kaźmierczyk oraz But Mat Matyjasek.

Pozdrawiam.

Mam do oddania studzienkę wodociągową, o taką:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=131493&d=1345116472

Studzienką taką uszczęśliwił nas Elmar jak robiliśmy przyłącze wodociągowe na baaaardzo wczesnym etapie budowy.. No a potem, jak już stanął budynek, wykopaliśmy ją i wodomierze przenieśliśmy do budynku.

Oddam za darmo, tylko trzeba po nią przyjechać i samemu zabrać. Kontakt na mnie przez priv.

Witam,

Poszukuję firmy, najchętniej z okolicy Piaseczna (ale niekoniecznie), która zaprojektuje i wykona przyłącze wodociągowe do działki w miejscowości Jeziórko. Będę bardzo wdzięczna za namiary.

Pozdrawiam.

Drimeth, mogę Ci polecić człowieka, który nam robił przyłącze - z Głoskowa, Piotr Dziubiński. Telefon na priva albo mailem.

Niech mi ktoś wytłumaczy, co trzeba zrobić, jeśli chce się komuś wysłać prywatną wiadomość? To trochę bez sensu żeby każdorazowo swój mail podawać. Do kontaktów trzeba najpierw tę osobę dodać czy jak?

Klikasz lewym przyciskiem myszy na nick osoby do której chcesz wysłać priva, tam wyskakuje lista a w niej prywatna wiadomość... klikasz i już możesz pisać :)