stasiekgośka 17.09.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam, czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakiegos taniego geodete z okolic Piaseczna/ Tarczyna ? Damian Witaj Ten był najtańszy jak ja szukałem:) Jest z Tarczyna , mam tylko nr tel. teraz przed sobą 603 069 402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna.klamerka 21.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 To ja tez poproszę na PRV jeśli można. Dziękuje Wyslalem na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 21.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ma ktoś namiar na speca od świadectw energetycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ma ktoś namiar na speca od świadectw energetycznych? Ja wybrałem jakiegoś z allegro. Robotę zrobił, PINB zadowolony. Przyznaję że ten kwit jak dla mnie nie ma jakiejkolwiek wartości. Rozumiem ze gdyby to było poparte jakimiś badaniami (choćby termowizja) itp, a tak to wrzucone podstawowe dane w jakiś model matematyczny daje jakiś mało zrozumiały wynik... Dopiero rachunki za gaz prawdę powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Z cyklu znalezione w garażu : oddam za darmo kołnież do okna dachowego Roto 70/140 (mogę sprawdzić w domu konkretny numer katalogowy). Rozpakowany ale wydaje się kompetny. Zawala tylko miejsce więc może komus się przyda. Mam również do oddania "patent" do naciągania siatki ogrodzeniowej - profil z przyspawanymi oczkami, wystarczy przewlec przez oczka siatki pręt, podczepić pod jakiś "bloczek" albo nawet pod samochód (ja tak właśnie naciągałem) i można montować siatkę. Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 24.09.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam, jeżeli ktoś chce wykonań odwodnienie terenu, drenaż itp. instalacje, to szczerze mogę polecić Pana Andrzeja Zaporę (http://www.zapora.pl). Świetny kontakt, żadnych niespodzianek przy płaceniu doradzi, uprzejmy i co najważniejsze terminowy! Po wykonanej pracy, dostałem mapkę z wykonana instalacją i płytkę ze zdjęciami które były wykonywane podczas całego montażu! Mówię wam, profeska w każdym calu, oby więcej takich fachowców! Polecam zdecydowanie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 25.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 To ja tez poproszę na PRV jeśli można. Dziękuje Przepraszam, ze pisze tak pozno ale ostatnio tydzien jest dla mnie zbyt krotki dlatego nie bylem na forum. Namiary oczywiscie wyslalemm na priv Pozdrawiam calą grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 26.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kupię używany blaszak. 793360720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 29.09.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witam Poszukuje namiaru na osobę, która mogłaby zająć się montażem, późniejszym serwisem pieca gazowego kondensacyjnego.Szukasz kogoś, do samego pieca czy kogoś kto zrobi kompleksowo kotłownie z takim piecem i zaproponuje różne możliwości? Jeśli to drugi to mam sprawdzonego człowieka, robił u kilku moich klientów i ostatnio też u mnie całą hydraulikę i kotłownie. Niby jestem w temacie ale zaskoczył mnie z możliwościami obecnych rozwiązań w kotłowniach. Nie jest najtańszy ale jest wart wydanej każdej złotówki. Jeśli będziecie nim zainteresowani, to namiar mogę podać na priv. ponieważ nie pytałem go czy mogę ogólnie udostępnić jego nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 01.10.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 WitamPotrzebuję położyć sam tynk , styropian zaciągnięty klejem już jest, jeśli Macie jakiś sprawdzonych wykonawców proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiro77 10.10.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Polecacie kogoś od ogrodzeń ? siatka słupki i fundament lany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 10.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mój znajomy z Żabieńca ma do sprzedania suporeks ok. 100 szt. Cena 4 zł/szt. Zainteresowanym osobom prześlę numer do niego na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arex2006 11.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam wszystkich budujących.Poszukuję opinii nt. Mazowieckiej Fabryki Okien i Drzwi z Antoninowa. Podobno ceny maja atrakcyjne, profil Veki, okucia Winkhausa, gdzie jest haczyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 12.10.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 15.10.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mam do sprzedania 19 worków (25kg) tynku CERESIT CT 34. Data ważności 04/2013. Produkt nowy, oryginalny, nieuszkodzony. Pozostałość po budowie. Więcej informacji nt. produktu na stronie producenta http://www.ceresit.pl/produkty/produkty-do-tynkowania-malowania-i-ocieplania-budynkow/tynki/ct-34. Odbiór osobisty Warszawa-Rembertów. W przypadku pytań proszę o kontakt: [email protected] tel: 536901282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna.klamerka 16.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Szukasz kogoś, do samego pieca czy kogoś kto zrobi kompleksowo kotłownie z takim piecem i zaproponuje różne możliwości? Jeśli to drugi to mam sprawdzonego człowieka, robił u kilku moich klientów i ostatnio też u mnie całą hydraulikę i kotłownie. Niby jestem w temacie ale zaskoczył mnie z możliwościami obecnych rozwiązań w kotłowniach. Nie jest najtańszy ale jest wart wydanej każdej złotówki. Jeśli będziecie nim zainteresowani, to namiar mogę podać na priv. ponieważ nie pytałem go czy mogę ogólnie udostępnić jego nr. Poproszę namiar na PRV. Dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaaa23 18.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witaj Ten był najtańszy jak ja szukałem:) Jest z Tarczyna , mam tylko nr tel. teraz przed sobą 603 069 402 Fajny bezproblemowy geodeta Grzegorz Wojdak 603211914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaaa23 18.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, mam do odsprzedania nadproża proterm pozostałe po budowie oraz belki do konstrukcji dachu za połowę ceny gdyby ktos był zainteresowany to prosze o kontakt 505806261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 18.10.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, mam pytanie w sprawie szamba szczelnego. Rozmawiałem z kaparkowym i zaproponował mi 10m3 dwukomorowe z pokrywą najazdową za 4tys. łącznie ze wszystkim. Samo wykopanie i zasypanie 600zł Może macie rozeznanie w temacie, a zbiornik nie jest klejony tylko jedna całość. Nie wiem jak te z pod radomia co sprzedają. Czy warte swojej ceny i nie będą przeciekały, bo umnie wysoki poziom wód gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 19.10.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam, mam pytanie w sprawie szamba szczelnego. Rozmawiałem z kaparkowym i zaproponował mi 10m3 dwukomorowe z pokrywą najazdową za 4tys. łącznie ze wszystkim. Samo wykopanie i zasypanie 600zł Może macie rozeznanie w temacie, a zbiornik nie jest klejony tylko jedna całość. Nie wiem jak te z pod radomia co sprzedają. Czy warte swojej ceny i nie będą przeciekały, bo umnie wysoki poziom wód gruntowych. Cena wydaje się rozsądna. Zapewne można taniej ale gigantycznych oszczędności nie będzie, max z 500 PLN (pytanie dodatkowe -> w tej cenie 4 k PLN jest szybkozłączka w lini ogrodzenia ?) Sama szczelność szamba to połowa sukcesu, ważne jest również aby w trakcie montażu go nie rozszczelnić. Mam na myśli wprowadzenie rury z budynku, zbiorniki nie mają zazwyczaj gotowych otworów na rurę tylko wykuwa się je ad-hoc na budowie w trakcie montażu. Sztuka w tym aby taką dziurę potem dobrze uszczelnić. Wymagaj od koparkowego gwarancji szczelności, jak będzie ciekło to ma to poprawić i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts