wingerman 05.04.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzień dobry, Wiosna się zbliża, wszystko spod ziemi wyłazi to i ruszyć z robotą trzeba. Czy ktoś ma do polecenia kogoś od wykończeniówki? Glazura, biały montaż, płyty k-g itp.? Pozdrawiam W piaseczyńskich okolicach, chętnie poleciłbym siebie jednak mam termin dopiero na początku lata. Na wszelki wypadek podaję linki do zdjęć i do mojego ogłoszenia. A tu dodatkowo kilka słów od inwestora. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 10.04.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 to prawda, pisząc oględnie chciałem ukryć moje błędy Ekipa, która mierzyła okna spieprzyła sprawę, a ja tego niedopatrzyłem, wszystko wyszło przed wylewkami, a okna już były i musiałem położyć tylko jedną warstwę styropianu zamiast dwóch Witam w klubie, takiej wiedzy nabywa człowiek budując pierwszy dom. U mnie był krzywo wylany chudziak, na 13 metrach długości nie było widać, też wyszło przed wylewkami ... Teraz już wiem co sprawdzać przy budowie Może kiedyś jeszcze tą wiedzę będzie dane wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam,Poszukuję sensownego elektryka. Najchętniej, żeby miał dobre znajomości w ZEWT Konstancin - Jeziorna. Czy możecie kogoś takiego polecić?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 16.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja miałem fantastycznych elektryków, ale nie wiem czy mają znajomości w Konstancinie. Z drugiej strony mam też namiary na elektryka, który bardzo szybko załatwił mi prowizorkę. Namiary wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 16.04.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Przy okazji. Mam blaszak do sprzedania. 3x5 m, blacha 2 gatunku. Do odebrania w Łosiu. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waz_2000 16.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam WszystkichBuduje się w Prażmowie.Macie kogoś sprawdzonego do tynków gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 17.04.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich Buduje się w Prażmowie. Macie kogoś sprawdzonego do tynków gipsowych? zapraszam do obejrzenia naszych prac ps. w Prażmowie też tynkowaliśmy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 18.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Przy okazji. Mam blaszak do sprzedania. 3x5 m, blacha 2 gatunku. Do odebrania w Łosiu. Pozdrawiam, Adam Namiary wysłałem Ci na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musta 20.04.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Kończymy już powoli buowe w Piasecznie. Bardzo sie Forum przydało! Gdyby ktoś reflektował mam do sprzedania tanio bo juz niepotrzebne: -Prowizorke elektryczna (skrzynnka, bezpieczniki, różnicówka, kabel) -zestaw hydroforowy (25l, pompa 230V, osprzet) Moge sie tez podzielic doswiadczniami itp. Musta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 21.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzień Dobry! Czy ktoś chciałby polecić ekipy do:1) wykonania tarasu z niby-deski (konglomeratu)2) ułożenia kostki brukowej i płyt chodnikowych? Bardzo proszę o namiary.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 27.04.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję sensownego elektryka. Najchętniej, żeby miał dobre znajomości w ZEWT Konstancin - Jeziorna. Czy możecie kogoś takiego polecić? Pozdrawiam. Witam, Jeżeli nadal potrzebujesz elektryka to pisz na priva. Podam namiary na swojego naprawde godnego polecenia. Facet wprowadził tyle ciekawych rozwiązań ułatwiajacych życie ktorych nawet się nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 28.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, Mam pytanie gdzie można w okolicy zamówić (zapytać) ładne i niedrogie drzwi wejściowe z doświetleniami bocznymi. Mogą być drewniane lub metalowe koloru białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halszka 02.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Szukam człowieka z koparką, ewentualnie innym sprzętem, do zrobienia porządków na działce. Potrzebuję wywieźć gruz, starą, zardzewiałą siatkę ogrodzeniową i parę innych rzeczy. Niektóre ciężkie blachy i druty chciałabym poukładać w jednym miejscu. Lokalizacja działki - Krzaki Czaplinkowskie. Ile to może kosztować? Czy na wywiezieniu żelastwa na skup złomu da się zarobić? Przepraszam za dziwne pytania, ale jestem zielona w tym temacie.Odpowiedzi można kierować na mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 04.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Halszka a nie prościej się przejść po okolicy i tam gdzie stoi koparka pogadać z właścicielem w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 04.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Halszka, Ja mam taki namiar - Koparka – p. Janusz 603932235 A przy okazji czy ma ktoś kogoś poleconego do obłożenia schodów betonowych? Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 08.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam, Szukam sprawdzonej firmy produkującej ogrodzenia betonowe z okolic Piaseczna. Coś w tym stylu: http://allegro.pl/ogrodzenie-betonowe-zbrojone-gardenland-warszawa-i3220834385.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 14.05.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam,Mam pytanie czy nie zostały komuś po budowie euro palety, jeżeli tak to z chęcią bym je odkupił potrzebuję 13 sztuk.Proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dtom 15.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam, sprzedam kilka już niepotrzebnych rzeczy po budowie: - stemple budowlane 3m (raz użyte ok. 200 szt - palety po cemencie, pustakach itp. ok. 50 szt - drewno budowlane (deski przeróżnej długości i grubości) ok. 4m3 Więcej informacji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 16.05.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam serdecznie,za 2 tygodnie rozpoczynam budowę w Borowinie, gm. KJ szukam kogoś kto sensownie zrobi mi studnie, a poza tym geodety, koparki, speca od drenażu opaskowego, elektryka i sprawdzonej ekipy od wentylacji mechanicznej pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 16.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cześć, Do studni, rozumiem, że wierconej, polecam Urgota - 608 190 290 Koparkę może będę mógł polecić, ale najpierw muszę sprawdzić efekty. Jutro powiem co i jak. Elektryków do środka - 600 359 734 (w odróżnieniu od prowizorki) Wentylacja mechaniczna - 605 250 156 Pozdrawiam i połamania kielni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts