kipi 22.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 adam_los dzięki za info. Nikt więcej nie kupował okien do domu? Dajcie znać jak Wam się współpracowało ze sprzedawcami/monterami. Może możecie kogoś polecić albo odradzić. Jeżeli ktoś by potrzebował mam do sprzedania 130-140 stempli sosnowych długości 250-300 cm.Odbiór w pierwszym tygodniu października. Mogę pomóc w transporcie.Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.09.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Może trochę z innej bajki. Macie jakieś doświadczenia z Piaseczyńskimi sprzedawcami okien? Mam ofertę od MS okna na Dworcowej w Piasecznie i od Vetrex na Powstańców Warszawy. Bardzo dobrą cenę mają też okna z Raszyna al Krakowska producent Abakus. Czy ktoś miał może przyjemność kupować od w/w firm? Wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają w mieszkaniu okna Abakus. Nie polecają. Pokazali nam tylko tyle, że okno balkonowe z ruchomym słupkiem im się rozchodzi na centymetr... Jak dla mnie to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 25.09.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam,Czy ktoś mógłby polecić dobrego hydraulika, znającego się dobrze na ogrzewaniu podłogowym. PozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 25.09.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 mogę polecić hydraulika, który kantuje na materiałach... z innej beczki - kupie stemple, 3 m wysokości minimum, ok 300 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 25.09.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, Czy ktoś mógłby polecić dobrego hydraulika, znającego się dobrze na ogrzewaniu podłogowym. Pozdrawiam Damian Myślę że o takiego hydraulika będzie ciężko. Na Twoim miejscu zamówił bym projekt i trzymał się tego co wyjdzie. Możesz rzucić okiem na ofertę kan-therm, mają jakieś biuro techniczne w okolicach Magdalenki. Jak sami nie zrobią to może kogoś polecą. Zasadniczo trzeba policzyć zapotrzebowanie poszczególnych pomieszczeń na ciepło (często jest podane w projekcie, ale zmiana np. grubości czy rodzaju ocieplenia skreśla to źródło) i pod tym kątem projektować ogrzewanie (plus wszystkie inne zmienne, jak np. rodzaj wykończenia posadzek, medium grzewcze itp.). Pomyśl też o ogrzewaniu ściennym, moim zdaniem fajna alternatywa dla grzejników gdy nie można dać podłogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 25.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam serdecznie, najprawdopodobniej jako przyszły Wasz "ziomek", a może i sąsiad , bowiem szukamy jakiegoś domku w bliższej lub dalszej okolicy Piaseczna. I a propos okolicy - czy jest ktoś na forum zza wielkiej drogi tzn Stachowo/Mroków....(chyba, że to już po za zasięgiem Waszej Grupy). Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje o tej okolicy np. czy teren podmokły, co z punktami pierwszej potrzeby jak: sklep spożywczy/przemysłowy,kawiarnia,apteka? Co z odśnieżaniem dróg itp. itd. Pewnie będę dla większości odszczepieńcem, bo nie dość, że nie chcemy się budować, to szukamy nieruchomości już gotowej do zamieszkania/używanej. Ale może będzie nam to kiedyś wybaczone Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 25.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Wiecie może czy została już otwarta Apteka Miejska na Nefrytowej? Słyszałam, że miała powrócić, a fajnie by było bo lubiłam tam realizować swoje recepty i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 25.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, Czy ktoś mógłby polecić dobrego hydraulika, znającego się dobrze na ogrzewaniu podłogowym. Pozdrawiam Damian Ja osobiście takowego nie znam, ale przeglądając forum, zapisuje sobie różne pożyteczne informacje. Wrzucę wpis z "warszawskiej białej księgi" zamieszczony dn.18.04.2013 Polecam hydraulika p.Andrzeja Matusika.Szybko,fachowo i niedrogo.Robił mi całą instalację C.O.,wodną,kanalizację i podłogówkę.Zero problemów,miła współpraca..Tel.do p.Andrzeja502358661. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 10.10.2013 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wiecie może czy została już otwarta Apteka Miejska na Nefrytowej? Słyszałam, że miała powrócić, a fajnie by było bo lubiłam tam realizować swoje recepty i nie tylko... No już jakiś czas jest z powrotem z tego co widziałem, też będzie trzeba zajść, ale na razie na szczęście nie mam potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 16.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, czy znacie w naszych okolicach firmę co robi elewacje drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 16.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, czy znacie w naszych okolicach firmę co robi elewacje drewniane? U mnie właśnie robi ekipa elewację. Na szczytach będzie deska. Jak robota będzie dobrze zrobiona to Ci ich polecę. Pozdrawiam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 16.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ok, Adamie w takim razie czekam na dalsze informacje. A jakie kładziesz drewno? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 16.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, czy znacie w naszych okolicach firmę co robi elewacje drewniane? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-Warszawa-i-okolice-bia%C5%82a-lista/page174 Jak Zygii pochwalił to muszą ładnie robić - nie ma innej opcji No i blisko, można podjechać ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 17.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ok, Adamie w takim razie czekam na dalsze informacje. A jakie kładziesz drewno? pzdr Kładę świerk skandynawski: http://www.dombal.com.pl/elewacje/elewacje-drewniane-swierk-skandynawski/profil-elewacyjny-diagonal.html Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturbo 17.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień dobry,czy macie może do polecenia jakiegoś serwisanta od alarmów. Po ostatnim teście zauważyłem, że sygnalizator zewnętrzny nie daje sygnałów optycznych. Syrenę slychać. Sama wizyta serwisanta Juwentus to 123pln. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 17.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 WitamDla zainteresowanych budujących oferuję usługę transportową , lub może jakieś inne propozycje współpracy. Przestrzeń ładunkowa auta ma 3,4m dł /2 szer / 2 wys . Sąsiad ze Złotokłosu. 513 629 901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam Dla zainteresowanych budujących oferuję usługę transportową , lub może jakieś inne propozycje współpracy. Przestrzeń ładunkowa auta ma 3,4m dł /2 szer / 2 wys . Sąsiad ze Złotokłosu. 513 629 901 Napisz jeszcze jaką masz ładowność, to dość istotne. Szkoda że dopiero teraz piszesz, szukałem ostatnio transportu do drewna z lasu. Ale spopko, myślę że taka usługa będzie wielu osobom przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dzień dobry, czy macie może do polecenia jakiegoś serwisanta od alarmów. Po ostatnim teście zauważyłem, że sygnalizator zewnętrzny nie daje sygnałów optycznych. Syrenę slychać. Sama wizyta serwisanta Juwentus to 123pln. Z góry dziekuję. http://www.agat-security.pl/index0.htm - zdaje się że w naszych okolicach sporo instalacji robią więc może przy okazji podjadą do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dzień dobry, czy macie może do polecenia jakiegoś serwisanta od alarmów. Po ostatnim teście zauważyłem, że sygnalizator zewnętrzny nie daje sygnałów optycznych. Syrenę slychać. Sama wizyta serwisanta Juwentus to 123pln. Z góry dziekuję. Zapytaj na forum hal9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam i zapraszam do podzielenia się refleksjami co dooczekiwanego miejsca zamieszkania. Oto odnośnik do formularza:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.htmlW razie potrzeby proszę o kontakt na adres podany w nagłówku ankiety. Zaproście znajomych myślących o budowie do wypełnienia.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts