pauliszka 23.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam, Mam do sprzedania 5 opakowań styropianu Austrotherm EPS 037 oraz lekko używaną plandekę srebrną (grubą) o wymiarach 12x18.Plandeka przez jedną zimę chroniła nam piwnicę.Odbiór osobisty Warszawa-Pyry. Jakby ktoś potrzebował to proszę o kontakt : 501-562-023 pozdrawiam,Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 23.10.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Czy ktoś z szanownych Sąsiadów mógłby polecić fachowca, który w Henrykowie Uroczu mógłby wybudować drewniany taras z zadaszeniem? kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czy ktoś z szanownych Sąsiadów mógłby polecić fachowca, który w Henrykowie Uroczu mógłby wybudować drewniany taras z zadaszeniem? kalafiorek Ja akurat robiłem sam, ale swojego czasu korespondowałem z forumowiczem Ghost34, spec od parkietów ale tarasy też całkiem ładne robi (podsyłał mi fotki z jego robotą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 24.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dzięki, skontaktuję sie z Duchem. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 31.10.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 No już jakiś czas jest z powrotem z tego co widziałem, też będzie trzeba zajść, ale na razie na szczęście nie mam potrzeby. No już byłam i wiem że działa, w sumie to jestem klientką apteki co najmniej dwa razy w miesiącu i przeważnie szukam promocji, ale tu udało mi się wynegocjować niższą cenę za zrealizowaną receptę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 01.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-Warszawa-i-okolice-bia%C5%82a-lista/page174 Jak Zygii pochwalił to muszą ładnie robić - nie ma innej opcji No i blisko, można podjechać ewentualnie. Dziękuję za kontakt, faktycznie znawca tematu. Okazało się, że Pan Piotr również wykonywał taras a teraz pergole u mojego klienta, który jest zadowolony z jego pracy. Także u nas Pan Piotr również wykona elewację drewnianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 02.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 pomoc w zakupie projektukosztorysy budowlane kosztorysy bankowedoradztwo technicznespecyfikacje techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halszka 10.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Szukam nietypowego namiaru. Potrzebuję nawiązać współpracę z człowiekiem, który dysponuje traktorem i sprzętem do orania ziemi we wsi Krzaki Czaplinkowskie. Pytam poważnie i proszę o poważne odpowiedzi. W grę wchodziłoby oranie ziemi parę razy w roku, w miarę potrzeby.Potrzebuję też namiarów na kogoś, kto mi pomoże ogarnąć działkę całkowicie zarośniętą wysokimi zaroślami i częściowo wysokimi drzewami. Na tej działce chciałabym całkowicie skosić zarośle, zaorać ją, nawieźć nawozami naturalnymi, przeorać i przygotować na założenie sadu. Na tej działce, w tych zaroślach, jest zatrzęsienie kleszczy i nie da się tam spędzać czasu rekreacyjnie. Znacie jakieś metody na pozabijanie tego paskudztwa? Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam,Halszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 są firmy zwalczające również kleszcze - jakaś firma - Zwalczanie komarów, preparaty na komary, odkomarzanie Jak zaorzesz chaszcze to i kleszczy tyle nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm814 16.11.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Kupie deski do zabicia okien na zime, najchetniej uzywane, albo namiary na jakis tartak tani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 18.11.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, przymierzamy się z mężem do budowy w Złotokłosie, mamy już pozwolenie, szukamy ekipy i staramy się zrobić jakiś kosztorys inwestycji ale przyznam się że poruszmy się mocno po omacku. Będziemy bardzo wdzięczni za namiary na geodetę do wytyczenia budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 20.11.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam, przymierzamy się z mężem do budowy w Złotokłosie, mamy już pozwolenie, szukamy ekipy i staramy się zrobić jakiś kosztorys inwestycji ale przyznam się że poruszmy się mocno po omacku. Będziemy bardzo wdzięczni za namiary na geodetę do wytyczenia budynku. Witam 603 069 402 to tel do geodety z Tarczyna , kiedyś był ok i był tani w porównaniu z innymi , teraz nie wiem . Sprawdźcie. Pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 22.11.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zna ktoś jekiegoś speca od układania płytek? po ile sobie teraz liczą?gdzie najlepiej kupic po rozsądnej cenie styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki? jakie to są koszty?jakie firmy polecacie i na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 22.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ale zadałeś pytania... bardzo mało precyzyjne.Płytki? po ile? po 2 gile... :)duże, małe, łazienka, hol, taras.....Styropian 12 cm, frez, bez? lambda?firma?wełna jaka? na poddasze? do elewacji? jaka lambda? jaka firma?jakie to są koszty? no nie sądzę, żeby Ci tu ktoś coś konkretnego napisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 25.11.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ale zadałeś pytania... bardzo mało precyzyjne. Płytki? po ile? po 2 gile... :)duże, małe, łazienka, hol, taras..... Styropian 12 cm, frez, bez? lambda?firma? wełna jaka? na poddasze? do elewacji? jaka lambda? jaka firma? jakie to są koszty? no nie sądzę, żeby Ci tu ktoś coś konkretnego napisał... O widzę że żartowniś na forum:) nie chodzilo mi o wielkie konkrety tylko przybliżone koszty...a 2 gile to ile w twojej krainie:) płytki w salonie 25x40 styropian 15, wełna do poddasza..a jak bym wiedział jaka firma i jaka lambda powiinna być to bym tu nie siedział......:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 28.11.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Dziękuję za namiar na geodetę. Może ktoś jeszcze podrzuci kontakt do budowlańców którzy zarobiliby nam SSO. Firma chyba najcześciej polecana na forum ma terminy na wiosnę 2015 a my wolelibysmy zacząć w przyszłym roku koło wakacji bo musimy jeszcze skończyć drogę. Co do płytek to mogę podpowiedzieć że mój teść który sie tym zajmuje powiedział że metr kosztuje 85zł więc warto szukać czegoś w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 28.11.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Dziękuję za namiar na geodetę. Może ktoś jeszcze podrzuci kontakt do budowlańców którzy zarobiliby nam SSO. Firma chyba najcześciej polecana na forum ma terminy na wiosnę 2015 a my wolelibysmy zacząć w przyszłym roku koło wakacji bo musimy jeszcze skończyć drogę. Co do płytek to mogę podpowiedzieć że mój teść który sie tym zajmuje powiedział że metr kosztuje 85zł więc warto szukać czegoś w rozsądnej cenie. SSO Pawel Bernacki 501139987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ostrzegam sasiadow przed warsztatem samochodowym w Pracach Duzych , kolo Cermatu . Tam jest wulkanizacja i drobne naprawy .Wstawilam tam samochod na wymiane tlumika , pomijam , ze umawialam sie w srode na sobote , w sobote jak pojechalam to okazalo sie , ze nie kupili jednak tlumika i ze nie zrobia , stanelo na poniedzialku z przyprowadzeniem auta do domu , a jak dzisiaj wtorek pojechalam zobaczyc co sie stalo, okazalo sie , ze owszem zrobiony , ale zapomnieli nawet zadzwonic , nie mowiac juz , ze mieli przyprowadzic .Malo tego .Do spawania nie odlaczyli akumulatora i sie zaczelo dziac z alternatorem .... samochod na warsztacie teraz , stanal mi po drodze . SA BADZIEWIAKAMI strasznymi .Kiedys juz u meza w samochodzie nie umieli sruby odkrecic i oddali z niewymienionym olejem , maz ich unika jak ognia , nawet opon tam nie wymienia a ja naiwna myslalam , Ze spawajac tlumik nie mozna niczego uszkodzic . TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD TEGO WARSZTATU !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 10.12.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ostrzegam sasiadow przed warsztatem samochodowym w Pracach Duzych , kolo Cermatu . Tam jest wulkanizacja i drobne naprawy . Wstawilam tam samochod na wymiane tlumika , pomijam , ze umawialam sie w srode na sobote , w sobote jak pojechalam to okazalo sie , ze nie kupili jednak tlumika i ze nie zrobia , stanelo na poniedzialku z przyprowadzeniem auta do domu , a jak dzisiaj wtorek pojechalam zobaczyc co sie stalo, okazalo sie , ze owszem zrobiony , ale zapomnieli nawet zadzwonic , nie mowiac juz , ze mieli przyprowadzic . Malo tego .Do spawania nie odlaczyli akumulatora i sie zaczelo dziac z alternatorem .... samochod na warsztacie teraz , stanal mi po drodze . SA BADZIEWIAKAMI strasznymi .Kiedys juz u meza w samochodzie nie umieli sruby odkrecic i oddali z niewymienionym olejem , maz ich unika jak ognia , nawet opon tam nie wymienia a ja naiwna myslalam , Ze spawajac tlumik nie mozna niczego uszkodzic . TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD TEGO WARSZTATU !!!!! Witam w klubie. Mi zepsuli silnik źle składając rozrząd i nastąpiła kolizja tłoków z zaworami. Auto poszło na żyletki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts