EWBUD 10.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Z innej beczki: Szukam nowej miejscówki na bazę - na starym miejscu kończy się umowa i trochę za dużo płacę Może ktoś z Was kojarzy w okolicach Piaseczna jakiś niedrogi domek - warunki nie muszą być super, może być jakiś stary dom do remontu, zawsze możemy się dogadać z właścicielem i wyremontować za wynajem. 2 pokoje min. i łazienka. Jeszcze jak by był jakiś garaż to już bajka Dziękuję za ewentualne info. 667 003 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam w klubie. Mi zepsuli silnik źle składając rozrząd i nastąpiła kolizja tłoków z zaworami. Auto poszło na żyletki... Trzeba o tym pisac , bo szkoda jakby ktos jeszcze sie nacial. Mojemu mezowi nie dokrecili tez kiedys kola po wymianie opon .Dobrze , ze zwykle srawdza takie rzeczy , bo moglo sie ze skonczyc . napisze jak u mnie sie zakonczyla sprawa , bo ja tego tak nie zostawie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 11.12.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Trzeba o tym pisac , bo szkoda jakby ktos jeszcze sie nacial. Mojemu mezowi nie dokrecili tez kiedys kola po wymianie opon .Dobrze , ze zwykle srawdza takie rzeczy , bo moglo sie ze skonczyc . napisze jak u mnie sie zakonczyla sprawa , bo ja tego tak nie zostawie na pewno. Życzę powodzenia, ale niestety udowodnienie komuś winy w takiej sytuacji to zwykle trudna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 14.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jeżeli ktoś z Szanownych Forumowiczów będzie szukał okien to polecę z czystym sumieniem forumowego "Stary"'ego, firma Aprel z Bemowa.Okna przyjechały w umówionym terminie, zamontowane szybko i sprawnie. Przyjemny kontakt z właścicielem Panem Krzysztofem. Mogę z czystym sumieniem polecić. Ja akurat mam schuco ct 70 cava - 3 szyby z ciepłą ramką w kolorze. Cena bardzo rozsądna jak na ten profil i wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 14.12.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wybór ekipy zakończony, padło na górali, umowa na SSO podpisana teraz pozostaje czekać do wakacji....mam nadzieję, że wtedy też będziemy zadowoleni. Kolejny temat to składy budowlane. Może uda nam się jeszcze coś kupić w tym roku z przechowaniem i mieć chociaż kilka groszy zwrotu VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 25.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Czy ktoś mógłby polecić sprawdzonych wylewkarzy do posadzek z miksokreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.12.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Czy ktoś mógłby polecić sprawdzonych wylewkarzy do posadzek z miksokreta? Grzesiek 889 391 929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.12.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Z innej beczki: Szukam nowej miejscówki na bazę - na starym miejscu kończy się umowa i trochę za dużo płacę Może ktoś z Was kojarzy w okolicach Piaseczna jakiś niedrogi domek - warunki nie muszą być super, może być jakiś stary dom do remontu, zawsze możemy się dogadać z właścicielem i wyremontować za wynajem. 2 pokoje min. i łazienka. Jeszcze jak by był jakiś garaż to już bajka Dziękuję za ewentualne info. 667 003 003 Dalej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 01.01.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Witam wszystkich w Nowy Roku,mam pytanie czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług firmy Glaz-Mar z Prac Dużych ?Jeżeli tak to prośba o informacje o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 04.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Grzesiek 889 391 929 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 04.01.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chciałabym się przywitać już jakiś czas się udzielam, ale dopiero dzisiaj trafiłam na Waszą - moją grupę ...mam nadzieję, że przyjmiecie? Obecnie mieszkamy w Piasecznie, docelowo - w okolicach Złotokłosu. Jest nas pięcioro - dwoje trzydziestoparoletnich wariatów z 20-letnią historią dwoje równie szalonych dzieci w wieku 9 i 5 lat i pies rasy West, chyba najbardziej rozsądny z nas wszystkich I od razu mam pytanie, a właściwie dwa... polecicie architekta do adaptacji? Mamy parę namiarów, głównie dwie osoby, ale jedna nas nie przekonuje, a druga dość drogo chce policzyć, jak na projekt bez żadnych zmian (wszystkie zrobiliśmy w biurze autorskim) i z projektem zamiennym na płytę fundamentową dostarczanym przez firmę specjalistyczną... No i może ktoś ma sprawdzonego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 05.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Czy ma ktoś z Was namiary na kogoś z PGE Jeziorna, kto pokierowałby przepięciem przyłącza elektrycznego jednego budynku na drugi (oba są na tej samej działce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 05.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Czy ma ktoś z Was namiary na kogoś z PGE Jeziorna, kto pokierowałby przepięciem przyłącza elektrycznego jednego budynku na drugi (oba są na tej samej działce) Witaj, nam elektryk z PGE podłączał budowlankę. Sprawnie. Zapewne z przepięciem też sobie poradzi. Ważne, żeby formalności załatwił...Nie pamiętam jak się nazywa (pewnie jest gdzieś na dokumntach, ale wybacz nie będę szukać), ale mam tel. 600 344 271. Z innej beczki - potrzebuję KOMINIARZA z okolicy, który przeczyści nam komin od kominka, bo coś nam się kopci do wewnątrz:cool: kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 05.01.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Chciałabym się przywitać już jakiś czas się udzielam, ale dopiero dzisiaj trafiłam na Waszą - moją grupę ...mam nadzieję, że przyjmiecie? Obecnie mieszkamy w Piasecznie, docelowo - w okolicach Złotokłosu. Jest nas pięcioro - dwoje trzydziestoparoletnich wariatów z 20-letnią historią dwoje równie szalonych dzieci w wieku 9 i 5 lat i pies rasy West, chyba najbardziej rozsądny z nas wszystkich I od razu mam pytanie, a właściwie dwa... polecicie architekta do adaptacji? Mamy parę namiarów, głównie dwie osoby, ale jedna nas nie przekonuje, a druga dość drogo chce policzyć, jak na projekt bez żadnych zmian (wszystkie zrobiliśmy w biurze autorskim) i z projektem zamiennym na płytę fundamentową dostarczanym przez firmę specjalistyczną... No i może ktoś ma sprawdzonego kierownika budowy? My możemy polecić: Kierownik Budowy - Krzysztof Sieradzan 602 764 133 Architekt - Izabela Dziedzic 601 929 293 kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 06.01.2014 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 My możemy polecić: Kierownik Budowy - Krzysztof Sieradzan 602 764 133 Architekt - Izabela Dziedzic 601 929 293 kalafiorek Dzięki zapisałam sobie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 06.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Witaj, nam elektryk z PGE podłączał budowlankę. Sprawnie. Zapewne z przepięciem też sobie poradzi. Ważne, żeby formalności załatwił...Nie pamiętam jak się nazywa (pewnie jest gdzieś na dokumntach, ale wybacz nie będę szukać), ale mam tel. 600 344 271. Z innej beczki - potrzebuję KOMINIARZA z okolicy, który przeczyści nam komin od kominka, bo coś nam się kopci do wewnątrz:cool: kalafiorek Dzięki na info. Apropos tematu kominiarza - mam 2 systemowe kominy i aby miały gwarancję, kominiarz musi dokonać ich odbioru. Czy ktoś z Was przeprowadzał taką operację? ile może to kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 06.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Czy ma ktoś z Was namiary na kogoś z PGE Jeziorna, kto pokierowałby przepięciem przyłącza elektrycznego jednego budynku na drugi (oba są na tej samej działce) I ja się przyłączam do pytania , bardzo pilne. Witam również sąsiadów, do tej pory czytałam tylko, ale obiecuje od teraz dzielić się namiarami na fachowców godnych polecenia, bo wiem jak o to ciężko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 07.01.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dzięki na info. Apropos tematu kominiarza - mam 2 systemowe kominy i aby miały gwarancję, kominiarz musi dokonać ich odbioru. Czy ktoś z Was przeprowadzał taką operację? ile może to kosztować? Odbiór kominaraki jest jednym z elementów nezbędnych do odebrania domu do użytkowania. Pytanie czy to wystarczy do gwarancji - zadzwoń do producenta i zapytaj. Standardowy odbiór to koszt ok 250 - 350 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 07.01.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Odbiór kominaraki jest jednym z elementów nezbędnych do odebrania domu do użytkowania. Pytanie czy to wystarczy do gwarancji - zadzwoń do producenta i zapytaj. Standardowy odbiór to koszt ok 250 - 350 PLN. Ja płaciłem chyba 200zł, oczywiście za "papierek" bo odbiór sprowadził się do jego wypisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 11.01.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Kominiarza załatwiłam. Gdyby ktoś potrzebował - kominiarz z Piaseczna 601-261-718. Był. Przegląd zrobił. Kominy wyczyścił ( 2 szt.). Wziął 150 zł. Mam papier z przeglądu kominiarskiego. Poszukuję do robót w 2014r.: - ekipy z okolicy do tynków zewn., która robi tynkami kabe (żeby choć porównać cenowo z caparolem wszechobecnym) - ekipy z okolicy od tynków wewn. - Diamant - poleconego przez Sąsiadów instalatora od rekuperatora bez GWC , który nie będzie chciał z nas zedrzeć 20 tys. netto Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts