EWBUD 12.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 - kabe..... weż caparola... - tynki gipsowe - anatak - widziałem kilkukrotnie, ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 13.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 - ekipy z okolicy do tynków zewn., która robi tynkami kabe (żeby choć porównać cenowo z caparolem wszechobecnym) - ekipy z okolicy od tynków wewn. - Diamant - poleconego przez Sąsiadów instalatora od rekuperatora bez GWC , który nie będzie chciał z nas zedrzeć 20 tys. netto Do tynków rożnego rodzaju polecam Sain z Forum, wiele dobrych opinii na forum.Dziękuję za namiary na elektryka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 13.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 - poleconego przez Sąsiadów instalatora od rekuperatora bez GWC , który nie będzie chciał z nas zedrzeć 20 tys. netto Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie kalafiorek Jak wasze rączki sprawne, gratis podpowiem jak zrobić, gdzie co kupić itp. (ALNOR'a pod ręką mamy). Instalacja może ze 3 kpln wyjdzie... Na centralę gotową pewnie z 5-6 kPLN, ale jak rączki sprawne to czemu "z klocków" nie zrobić za połowę ? Jest wątek kilkaset stron w zrób to sam. Poczytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 14.01.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jak wasze rączki sprawne, gratis podpowiem jak zrobić, gdzie co kupić itp. (ALNOR'a pod ręką mamy). Instalacja może ze 3 kpln wyjdzie... Na centralę gotową pewnie z 5-6 kPLN, ale jak rączki sprawne to czemu "z klocków" nie zrobić za połowę ? Jest wątek kilkaset stron w zrób to sam. Poczytajcie. Sprawne rączki mamy dzabij, ale niestety w pracy prawieże nocujemy plus 2 dzieci, więc nie ma szans na samodzielne podziałanie w temacie, stąd szukamy osoby, która to zrobi za nas i której będziemy mogli uczciwie zapłacić. I tego aktualnie szukam wśród sasiadów z Grupy Piaseczyńskiej. Wątek zrób to sam oczywiście czytałam. A z cennych rad, zwłaszcza z forum muratora, bardzo chętnie zawsze korzystam. Pozdrawiam. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 14.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Do tynków rożnego rodzaju polecam Sain z Forum, wiele dobrych opinii na forum.Dziękuję za namiary na elektryka :) Bardzo dziękuję za info. Z pewnością porozmawiamy. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.01.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ... ale niestety w pracy prawie że nocujemy plus 2 dzieci, więc nie ma szans na samodzielne podziałanie w temacie, ... Z tego samego powodu mam pół garażu rozpoczętych i nie dokończonych projektów ...Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 15.01.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 17.01.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 - kabe..... weż caparola... - tynki gipsowe - anatak - widziałem kilkukrotnie, ładne. A dziekujemy za dobre slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 17.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A dziekujemy za dobre slowo Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturbo 19.01.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 dzień dobry,mało budowlane pytanie, ale po zakończeniu budowy mam potrzebę zadbania / podmalowania uszkodzeń eksploatacyjnych w samochodzie. Macie może do polecenia jakiegoś sprawdzonego lakiernika z warsztatem w okolicy Piaseczna, Zalesia, Baniochy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 21.01.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witajcie sąsiedzi, Proszę o inforację gdzie zamawialiście swoje okna (jeżeli były to okna pcv). Czy jesteście zadowoleni z montażu?Czas już coś zamówić, bo po tej zimie w końcu przyjdzie wiosna, a terminy działań wszystkich ekip uzależnione są od wstawienia okien - na które przeważnie czeka się 6 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 21.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja zamawiam u forumowego Starego. Polecam tez finlandię - zależy jakie okna chcesz. Obu panów spotkasz na forum w sekcji o oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.01.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam,Podpinam się pod prośbę kalafiorek. Ponieważ, najprawdopodobniej musimy zamówić drugie okna (nieuczciwy handlowiec) szukam namiarów na kogoś sprawdzonego i słownego.arturbo jeśli chodzi o mechanika to poszukaj w Piasecznie, ul. Raszyńska 5a. Warsztat rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 21.01.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja zamawiam u forumowego Starego. Polecam tez finlandię - zależy jakie okna chcesz. Obu panów spotkasz na forum w sekcji o oknach. Namiary na finlandię już mam i z pewnością poproszę go o wycenę - on z pcv ma Jezierskiego. Poszukam namiarów na Starego. Myślałam o jareko, ma swój punkt w Grodzisku, czyli niedaleko, ale ostatnio miał sporo kłopotów i mało pozytywnych wypowiedzi na FM, więc odpuszczę. A może w okolicach jest jakiś przyzwoity przedstawiciel Oknoplastu lub Oknoplusa,który robi dobre montaże?Widziałam parę przedstawicielstw w Jankach, Raszynie, Piasecznie, Głoskowie, ale nikogo polecanego:no:kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 21.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 22.01.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Namiary na finlandię już mam i z pewnością poproszę go o wycenę - on z pcv ma Jezierskiego. Poszukam namiarów na Starego. Myślałam o jareko, ma swój punkt w Grodzisku, czyli niedaleko, ale ostatnio miał sporo kłopotów i mało pozytywnych wypowiedzi na FM, więc odpuszczę. A może w okolicach jest jakiś przyzwoity przedstawiciel Oknoplastu lub Oknoplusa,który robi dobre montaże?Widziałam parę przedstawicielstw w Jankach, Raszynie, Piasecznie, Głoskowie, ale nikogo polecanego:no:kalafiorek Polecam Stary z forum, nie doświadczaj nie polecanego , bo okna to ważna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 22.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Polecam Stary z forum, nie doświadczaj nie polecanego , bo okna to ważna sprawa. Już mam namiar,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 22.01.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Już mam namiar,dziękuję A właśnie wyciągnęłam swój notes z numerami, żeby napisać tutaj, nie zawsze odbieram pw, bo często pracuje i nie mam jak Polecam także z forum Hubertsain wszelkie tynki vadiol z forum -glazura , terakota. Mam tez namiar na expres w elektrowni, ale tego tu nie mogę zamieścić, tylko na pw, bylam o to poproszona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Już mam namiar,dziękuję Kalafiorku, czy możesz przesłać do mnie namiary na Starego i na finlandię. Może być na pw. Dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 23.01.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kalafiorku, czy możesz przesłać do mnie namiary na Starego i na finlandię. Może być na pw. Dziękuję. Pozdrawiam. Bardzo proszę: finlandia: Alterdom Siedlce tel. 25 632 52 29 Stary: tel. Aprel W-wa Bemowo, 604 170 274 lub 22 435 71 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts