Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

- ekipy z okolicy do tynków zewn., która robi tynkami kabe (żeby choć porównać cenowo z caparolem wszechobecnym)

- ekipy z okolicy od tynków wewn. - Diamant

- poleconego przez Sąsiadów instalatora od rekuperatora bez GWC , który nie będzie chciał z nas zedrzeć 20 tys. netto

Do tynków rożnego rodzaju polecam Sain z Forum, wiele dobrych opinii na forum.Dziękuję za namiary na elektryka :):)

- poleconego przez Sąsiadów instalatora od rekuperatora bez GWC , który nie będzie chciał z nas zedrzeć 20 tys. netto

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :-)

kalafiorek

Jak wasze rączki sprawne, gratis podpowiem jak zrobić, gdzie co kupić itp. (ALNOR'a pod ręką mamy). Instalacja może ze 3 kpln wyjdzie... Na centralę gotową pewnie z 5-6 kPLN, ale jak rączki sprawne to czemu "z klocków" nie zrobić za połowę ? ;-) Jest wątek kilkaset stron w zrób to sam. Poczytajcie.

Jak wasze rączki sprawne, gratis podpowiem jak zrobić, gdzie co kupić itp. (ALNOR'a pod ręką mamy). Instalacja może ze 3 kpln wyjdzie... Na centralę gotową pewnie z 5-6 kPLN, ale jak rączki sprawne to czemu "z klocków" nie zrobić za połowę ? ;-) Jest wątek kilkaset stron w zrób to sam. Poczytajcie.

Sprawne rączki mamy dzabij, ale niestety w pracy prawieże nocujemy plus 2 dzieci, więc nie ma szans na samodzielne podziałanie w temacie, stąd szukamy osoby, która to zrobi za nas i której będziemy mogli uczciwie zapłacić. I tego aktualnie szukam wśród sasiadów z Grupy Piaseczyńskiej.

Wątek zrób to sam oczywiście czytałam. A z cennych rad, zwłaszcza z forum muratora, bardzo chętnie zawsze korzystam.

Pozdrawiam. kalafiorek

Witajcie sąsiedzi,

Proszę o inforację gdzie zamawialiście swoje okna (jeżeli były to okna pcv). Czy jesteście zadowoleni z montażu?

Czas już coś zamówić, bo po tej zimie w końcu przyjdzie wiosna, a terminy działań wszystkich ekip uzależnione są od wstawienia okien - na które przeważnie czeka się 6 tyg.

Ja zamawiam u forumowego Starego. Polecam tez finlandię - zależy jakie okna chcesz. Obu panów spotkasz na forum w sekcji o oknach.

Namiary na finlandię już mam i z pewnością poproszę go o wycenę - on z pcv ma Jezierskiego. Poszukam namiarów na Starego. Myślałam o jareko, ma swój punkt w Grodzisku, czyli niedaleko, ale ostatnio miał sporo kłopotów i mało pozytywnych wypowiedzi na FM, więc odpuszczę. A może w okolicach jest jakiś przyzwoity przedstawiciel Oknoplastu lub Oknoplusa,który robi dobre montaże?Widziałam parę przedstawicielstw w Jankach, Raszynie, Piasecznie, Głoskowie, ale nikogo polecanego:no:kalafiorek

Namiary na finlandię już mam i z pewnością poproszę go o wycenę - on z pcv ma Jezierskiego. Poszukam namiarów na Starego. Myślałam o jareko, ma swój punkt w Grodzisku, czyli niedaleko, ale ostatnio miał sporo kłopotów i mało pozytywnych wypowiedzi na FM, więc odpuszczę. A może w okolicach jest jakiś przyzwoity przedstawiciel Oknoplastu lub Oknoplusa,który robi dobre montaże?Widziałam parę przedstawicielstw w Jankach, Raszynie, Piasecznie, Głoskowie, ale nikogo polecanego:no:kalafiorek

Polecam Stary z forum, nie doświadczaj nie polecanego , bo okna to ważna sprawa.

Już mam namiar,dziękuję :yes:

A właśnie wyciągnęłam swój notes z numerami, żeby napisać tutaj, nie zawsze odbieram pw, bo często pracuje i nie mam jak :)

Polecam także z forum Hubertsain wszelkie tynki

vadiol z forum -glazura , terakota.

Mam tez namiar na expres w elektrowni, ale tego tu nie mogę zamieścić, tylko na pw, bylam o to poproszona:rolleyes: