kalafiorek 23.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Zapomniałam dodać, że finlandia - profile veka, a Stary - sucho. pozdrawiam.kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dziękuję serdecznie kalafiorku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 30.01.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kolejny raz chciałabym prosić o namiary, tym razem na dostawce piachu zasypowego, firmę od rolet zewnętrznych i elektryka. Czy ktoś z Was ma pięć Viessmanna, jeśli tak to gdzie kupowaliscie? Wydawało mi się, że ktoś pisał o firmie z Gołkowa ale nie mogę teraz tego znaleźć. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 31.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kolejny raz chciałabym prosić o namiary, tym razem na dostawce piachu zasypowego, firmę od rolet zewnętrznych i elektryka. Czy ktoś z Was ma pięć Viessmanna, jeśli tak to gdzie kupowaliscie? Wydawało mi się, że ktoś pisał o firmie z Gołkowa ale nie mogę teraz tego znaleźć. Z góry dziękuje. Piasek - brałem z Wilczej Góry - do mnie było najtaniej tel.: 696 498 174 Piece: Hydro-Instal 22 757 44 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 01.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jeżeli nie boisz się kupować w internecie to polecam poszukać na alledrogo albo w jakimś innym portalu, bo takich cen jak są w internecie nie dostaniesz w żadnej hurtowni nawet po maksymalnych upustach. Mi piec z przesyłką kurierską wyszedł 200 zł taniej niż w najtańszej hurtowni lokalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.02.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jeżeli nie boisz się kupować w internecie to polecam poszukać na alledrogo albo w jakimś innym portalu, bo takich cen jak są w internecie nie dostaniesz w żadnej hurtowni nawet po maksymalnych upustach. Mi piec z przesyłką kurierską wyszedł 200 zł taniej niż w najtańszej hurtowni lokalnej. Tym bardziej że wielu sprzedawców na allegro to realne hurtownie próbujące nowego kanału dystrybucji. Ja kupowałem u takiego człowieka, akurat w moim przypadku teść mojego dostawcy prowadzi od wielu lat dużą lokalną hurtownię instalacyjną, więc rozwijają biznes rodzinny nowymi drogami. Oczywiście ceny zupełnie inne. Przy okazji człowiek ma swojego "transita" i wozi towar samodzielnie, nawet po całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 04.02.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki wielkie. Dzwoniłam dzisiaj do elektrowni i obiecują ze do końca kwietnia będziemy mieć prąd....oby. Teraz musimy wybrać sie do Piaseczna żeby załatwić pozwolenie na wycięcie sosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 04.02.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki wielkie. Dzwoniłam dzisiaj do elektrowni i obiecują ze do końca kwietnia będziemy mieć prąd....oby. Teraz musimy wybrać sie do Piaseczna żeby załatwić pozwolenie na wycięcie sosny. Tam trzeba bardzo grzecznie:) Teraz ekologia ważna rzecz i w tym urzędzie poważnie do tego podchodzą acz zabronić wycięcia w zasadzie nie mogą.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 13.02.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Budujących, remontujących, przeprowadzających się i potrzebujących cos przewieźć większego zapraszamy do wypożyczalni samochodów dostawczych w Henrykowie-Urocze. Najniższe ceny, pełne ubezpieczenie, brak limitu kilometrów.Więcej na http://www.dostawczaki.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 14.02.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 qboos, dobry pomysł. Jakie ładowności mają samochody ? Środek mają wyłożony sklejką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 17.02.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 witamPolecam swoje usługi sprinterem do 3,5 tony izoterma dosyć duża ,wycena indywidualna. pozdrawiamMarcin (stasiek)Złotokłos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 18.02.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 qboos, dobry pomysł. Jakie ładowności mają samochody ? Środek mają wyłożony sklejką ? Wszystkie auta sa na kategorię "B" czyli DMC 3.5t, ladownosc ok 1500-1600kg, srodek oczywiście wyłożony sklejką + uchwyty do montażu pasów mocujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiro77 24.02.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Czy możecie polecić kogoś do pomalowania ścian wewnętrznych w niedużym domu ? Tylko dokładnych i solidnych, którzy nie zniszczą pracy poprzedników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokodom 24.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Kolejny raz chciałabym prosić o namiary, tym razem na dostawce piachu zasypowego, firmę od rolet zewnętrznych i elektryka. Czy ktoś z Was ma pięć Viessmanna, jeśli tak to gdzie kupowaliscie? Wydawało mi się, że ktoś pisał o firmie z Gołkowa ale nie mogę teraz tego znaleźć. Z góry dziękuje. Mam namiar na dobrego elektryka robił nam wszystko pedantycznie prosto i niedrogo tel. 513 236 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokodom 24.02.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Pilnie poszukuje glazurnika który nie pije , ale też żeby ręce mu się nie trzęsły za mocno Macie może jakiś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 07.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czarna ziemia potrzebna pilnie , poratujcie namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 07.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czy możecie polecić kogoś do pomalowania ścian wewnętrznych w niedużym domu ? Tylko dokładnych i solidnych, którzy nie zniszczą pracy poprzedników Lukasz Chmiel polecany nie jeden raz na forum . kokodom do glazury - vadiol tez polecany nie jeden raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micro-jr 11.03.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jak wasze rączki sprawne, gratis podpowiem jak zrobić, gdzie co kupić itp. (ALNOR'a pod ręką mamy). Instalacja może ze 3 kpln wyjdzie... Na centralę gotową pewnie z 5-6 kPLN, ale jak rączki sprawne to czemu "z klocków" nie zrobić za połowę ? Jest wątek kilkaset stron w zrób to sam. Poczytajcie. Jestem zianteresowany, prośba o kontakt na PW. Szukam też hydraulika (okolice G-K). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 11.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A ja Kochani Sąsiedzi potrzebuję na prędkości zamówić prostą barierkę balkonową kutą/spawaną z gotowych elementów stalowych u nas w okolicy. Czas mnie goni, bo w kwietniu wchodzą tynkarze zewn. i musi już być barierka, a przynajmniej trzpienie do niej. Znalazłam firmy od tego, ale okolice Marek,Węgrowa. Za daleko, nie ta strona. Gdzie zamawialiście swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 11.03.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jestem zianteresowany, prośba o kontakt na PW. Szukam też hydraulika (okolice G-K). Nam nasi elektrycy polecili p. Grzegorza Orlika z Grójca 693 84 55 21, ale nie testowaliśmy, bo zdążyliśmy dogadać się z innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts