kalafiorek 07.11.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam, Po budowie zostały mi do odsprzedaży:garaż blaszak 4 opakowania styropianu eps 200 Termoorganika Gold 0,036osuszacz powietrza Do odbioru w Złotokłosie. Zainteresowanych sasiadów proszę o wiadomość pryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 16.11.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam, Szukam stolarza, który nie ma polrocznych terminow.Czy mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 24.11.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Podpisuję się pod poprzednim pytaniem.Interesują mnie okolice ulicy Karczunkowskiej w Warszawie, ewentualnie Zgorzała i jej okolice.Nie chcę robić mebli na zamówienie i tym podobnych rzeczy. Raczej cięcia desek na nieco większych maszynach niż domowe elektronarzędzia.Ktoś korzystał z takich usług w tych okolicach? pozdrawiam St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 04.12.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Hej, Ta grupa żyje? Czy żyła 7 lat temu? St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 10.12.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Podpisuję się pod poprzednim pytaniem. Interesują mnie okolice ulicy Karczunkowskiej w Warszawie, ewentualnie Zgorzała i jej okolice. Nie chcę robić mebli na zamówienie i tym podobnych rzeczy. Raczej cięcia desek na nieco większych maszynach niż domowe elektronarzędzia. Ktoś korzystał z takich usług w tych okolicach? pozdrawiam St. Cześć, W Zgorzale był kiedyś stolarz, po lewej stronie prawie pod koniec wsi jadąc w kierunku Nowej Woli. Docinałem belki u niego. Jest jeszcze lekko zwariowany stolarz w Mysiadle na Polnej. Charakterystyczny b.wysoki dom jednorodzinny z totemami na ogrodzeniu. Też jakieś drobiazgi mi robił. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 16.12.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 dzięki, powalczę i może się udam kiedyś do nich jak minie szał świąteczno-noworoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 06.01.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam,czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić ekipę do wykonania ogrodzenia. Teraz ciężko znaleźć kogoś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 09.01.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No i zamieszkaliśmy jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ale mieszka się cudownie i bez tego. Wiosną zostanie do uporządkowania podwórko i zrobienie ogrodzenia. Nie udałoby się to jednak gdyby nie sprawna ekipa i mój cudowny mąż który wszystko zorganizował i dopilnował i dzięki niemu choinka stanęła już w nowym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sami swoi 18.01.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mam do sprzedania bardzo tanio piękny humus do ogrodu, na podwyższenie terenu. Odbiór w Magdalence. Możliwość załadowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 01.02.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Sprzedam niedrogo prowizorką elektryczną ze słupem betonowym oraz przewodem napowietrznym - NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 23.02.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam!Potrzebuję kogoś kto mi położy 1,5 metra kafelków w kuchni między szafkami.Możecie polecić kogoś komu się bedzie chciało te kilka kafli przykleic i zafugowac? Kogoś sprawdzonego.Info na [email protected] Mieszkamy koło Tarczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 23.02.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam!Potrzebuję kogoś kto mi położy 1,5 metra kafelków w kuchni między szafkami.Możecie polecić kogoś komu się bedzie chciało te kilka kafli przykleic i zafugowac? Kogoś sprawdzonego.Info na [email protected] Mieszkamy koło Tarczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkaas 14.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 WitamWłaśnie rozpoczynam budowę w Henrykowie i chętnie odkupię stemple budowlane, deski szalunkoweProszę też o polecenie solidnej firmy do wykonania przyłącza wodnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubiębudować 14.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam Właśnie rozpoczynam budowę w Henrykowie i chętnie odkupię stemple budowlane, deski szalunkowe Proszę też o polecenie solidnej firmy do wykonania przyłącza wodnego Pozdrawiam spróbuj freytaga z piaseczna (ma stronę w sieci) z wykonawcami problemy są zawsze, ten za dużo problemów nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 01.04.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Hej, Czy ktoś mógłby polecić mi szklarza do zrobienia dużego lustra? Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 02.04.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Hej, Czy ktoś mógłby polecić mi szklarza do zrobienia dużego lustra? Pozdrawiam, Adam Mogę polecić szklarza z Henrykowa z ulicy Mokrej. My akurat zamawialiśmy u niego szyby hartowane, ale pytaliśmy o lustra. Były w rozsądnych cenach, a w warsztacie stały ogromne pocięte tafle. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 02.04.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Szanowni Sąsiedzi, Wciąż pozostały mi 4 opakowania styropianu eps 200 Termoorganika Gold 0,036. Takiego do garażu pod ciężkie auta. Może ktoś byłby zainteresowany? Strasznie to dużo miejsca zajmuje - trzymam w garżu, żeby nie zniszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 02.04.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mogę polecić szklarza z Henrykowa z ulicy Mokrej. My akurat zamawialiśmy u niego szyby hartowane, ale pytaliśmy o lustra. Były w rozsądnych cenach, a w warsztacie stały ogromne pocięte tafle. kalafiorek Również mogę polecić tego Pana, dobrze wykonana robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 03.04.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzabij, Kalafiorek, Dzięki za informację. Byłem ciekaw właśnie tego pana, bo w sumie to najbliższy szklarz, a na panu z Piaseczna trochę się przejechałem. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkaas 03.04.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 spróbuj freytaga z piaseczna (ma stronę w sieci) z wykonawcami problemy są zawsze, ten za dużo problemów nie robi. Dzięki za info Cenowo wyszło tak jak z PWiK, gdzie ostatecznie zamówiłem usługę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts